ACASA » TEATRU » Comedia “SARMALE CU DRAGOSTE”, la Teatrul de Vară Jupiter

Comedia “SARMALE CU DRAGOSTE”, la Teatrul de Vară Jupiter

TEATRU CONSTANTA.Sarmale cu dragoste” este o piesa despre un el si o ea, mai tomnatici, mai trecuti de prima tinerete, mai putin plini de sperante, in schimb tolba de diagnostice.

Cei doi se intalnesc astepand la medic. Din vorba in vorba, din analiza in analiza, descopera ca au multe in comun. Cardiologul, fumatul, Craciunul si, mai ales, sarmalele! Din una intr-alta, ii descoprim din nou la medic, dupa zece ani, de data aceasta casatoriti si asteptand la gastroenterologie, fiindca sarmalele ei combinate cu pofticiosul din el, nu dau bine.

Peste inca zece ani, iata-i pe cei doi din nou la medic. El are Alzheimer si ea are grija de el. Si tot asa… viata, ca o continua asteptare la medic, sau asteptarea unui om potrivit, sau asteptarea unui moment prielnic.

Este o piesa despre asteptare, despre raportarea frustranta la un model de viata perfect care impune, desigur, si un partener pefect.

Din distribuţia piesei fac parte doi dintre cei mai îndrăgiţi şi populari actori ai momentului: Magda Catone şi Marius Rizea, care îi întruchipează pe Mimi şi Lică, şi împreună devin Mimilică, cel mai hilar cuplu posibil.

Regia: Ivona Boitan

Vineri, 26 august, de la ora 21.00, sunteti aşteptaţi la o porţie de “Sarmale cu dragoste”, la Teatrul de Vară Jupiter

Preţul unui bilet este 30 de lei.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a teatrului, sau online de AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?