ACASA » CALENDAR » Comedia “Sapte blesteme” cu Magda Catone la Harlequin Mamaia

Afis-7-Belsteme-WEBEvenimente-Constanta.ro si Compania de Teatru Daya prezinta piesa “Sapte blesteme”, o comedie spumoasa, despre blesteme, descantece si vraji vine sa descreteasca fruntile iubitorilor de teatru. “Sapte blesteme” transpune credintele din folclorul romanesc intr-un scenariu dureros de realist si consistent. Personajele sunt si ele construite cu atentie, dupa aceleasi valori, integrandu-se perfect in firul piesei. Carla Maria Teaha si Andrei Runcanu joaca rolurile cuplului ce ajunge la baba Chiva (Magda Catone), in incercarea de a obtine de la aceasta din urma ‘pecetluirea’ iubirii lor. Desi titlul ne creeaza imaginea unui spectacol bizar si poate chiar infricosator, in realitate ne aduce o mare doza de umor si aproape ca ne trezim implicati in povestea lor, celebrand iubirea o data cu ei.

Pizza Evo

Distributie:

Magda Catone (baba Satului)
Andrei Runcanu (tanarul care-i dus cu forta de iubita sa la vrajitoare)
Carla Maria Teaha (fata care vrea sa-si lege iubitul prin farmece)
Irina Strungareanu (sufletul tinerei)
Florentin Munteanu (sufletul tanarului)
Gabriel Fatu (lautarul)

Regie: Chris Simion

Durata: 1h 15 min

Evenimentul este programat miercuri, 31 iulie, ora 21.00 la restaurant Harlequin din Mamaia.

Rezervari la 0766400181. Pretul unui bilet este 60 lei.

Important pentru public (detalii organizatorice): 

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin. Pentru ca programul evenimentului sa se desfasoare in conditii cat mai bune, participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu minimum 30 de minute inainte de ora 21.00.

Persoanele care doresc sa serveasca si masa sunt rugate sa se prezinte la eveniment in jurul orei 20.00 pentru o servire cat mai rapida. Organizatorii isi asuma inceperea piesei de teatru intre orele 21.15 – 21.45 in functie de conditiile de inserare si servirea comenzilor la mese. Pentru asigurarea conditiilor optime de desfasurare a actului teatral in timpul piesei de teatru nu se iau comenzi.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?