ACASA » TEATRU » Comedia “IMPAS IN DOI”, pe scena Harlequin Mamaia

Comedia “IMPAS IN DOI”, pe scena Harlequin Mamaia

TEATRU CONSTANTA. Povestea plina de umor a unui cuplu de tineri casatoriti, plictisiti de cotidianul zilnic, aflati intr-o casnicie in care ai zice ca nu se intampla nimic, dar care de fapt scoate la suprafata o sumedenie de episoade ilare: “Impas in doi“, in premiera pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Realizata dupa celebra piesa “Talk Show”, de Stefan Caraman, “Impas in doi” ii prezinta pe cei doi protagonisti in timp ce incearca sa reinvie flacara pasiunii ce i-a unit candva, prin rememorarea momentului in care s-au cunoscut (laitmotiv-ul piesei).

Piesa lui Stefan Caraman este cea mai buna dovada a unei realitati triste, ce ne arata ca barbatul nu are cum sa empatizeze niciodata cu femeia si viceversa, din cauza lipsei de comunicare intre parteneri, ambii fiind „sclavii” propriei nefericiri, traind resemnati impreuna, dar separat. Reprosurile, ironiile si frustrarile, atat ale ei, cat si ale lui, au devenit mai puternice decat iubirea.

Asa cum se intampla din pacate in atatea case, doi indivizi care s-au casatorit din dragoste, ajung treptat doi colegi de apartament, doi straini care se invinuiesc unul pe celalalt pentru nerealizarile lor, pentru situatia in care s-a ajuns, iar trasaturile de comportament ale fiecaruia, care erau vazute candva drept calitati, sunt astazi doar defecte, ambii devenind dezgustati unul de celalalt. Cum era de asteptat, nici sexul nu mai e ce-a fost si nu-si mai gaseste locul intr-un cuplu rutinat… Pacat!

Haideti sa reinviem impreuna flacara iubirii dintre voi! Va mai amintiti momentul in care v-ati cunoscut?…  Si muzica suna atat de frumos!

Afis-Impas-in-doi-WEBJOI, 11 februarie, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia, “Impas in doi

In distributie: Andu Axente si Ana-Maria Stefan

Rezervari: 0766 400 181
Pret bilet: 30 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Organizat de evenimete-constanta.ro si sustinut de: Magic FM, Carturesti, X-printing, Maritimo, Telegraf, Cuget Liber.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?