ACASA » CALENDAR » Comedia romantică DESCULŢ ÎN PARC, pe scena Teatrului de Stat Constanţa

teatrul-de-stat-constantaEa – visătoare și cu un suflet de copil. El – preocupat de cariera de avocat și puțin stângaci în jocul dragostei. Povestea celebrului cuplu de la Hollywood, Jane Fonda și Robert Redford, ajunge pe scena din Constanța. Comedia romantică “Desculț în Parc” în regia lui Liviu Manolache se va juca în acest weekend, la Teatrul de Stat. Duminică, 1 decembrie, ora 19.00

Pizza Evo

Corie și Paul Bratter sunt doi tineri care experimentează gustul căsniciei, uneori dulce, alteori amar. Sunt îndrăgostiți, dar adesea bulversați când apar problemele. Florina Stănculeț intră în pielea entuziastei Corie Bratter, un personaj care capătă savoare tocmai pentru că nu are școala vieții, dar se străduiește să se maturizeze experimentând căsnicia. Din piesa regizată de Liviu Manolache nu lipsesc personajele de culoare. Soacra băgăcioasă sau vecinul trăznit.

“Desculț în parc” este o piesă făcută după celebrul film “Barefoot in the Park” în scenariul lui Neil Simon, în care Jane Fonda și Robert Redford au atras publicul printr-o legătură savuroasă. Neil Simon a fost nominalizat la Premiile Writer Guild of America pentru cel mai bun scriitor american de comedie. La Constanța, piesa “Desculț în parc” se va juca pe 2 și 3 februarie la Teatrul de Stat.

Traducerea : Zeno Fodor

Regia : Liviu Manolache

Scenografia : Eugenia Tărăşescu Jianu

Distribuţia: Florina Stănculeţ,Tani Ştefu,Nina Udrescu,Liviu Manolache,Gelu Ciobanu

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?