ACASA » TOATE CATEGORIILE » Comedia “O mostenire si doi nepoti”, pe scena Harlequin

Comedia “O mostenire si doi nepoti”, pe scena Harlequin

TEATRU CONSTANTA. O super-comedie despre ce inseamna sa te trezesti bogat peste noapte: “O mostenire si doi nepoti“, de Ana Odagiu, pe scena Harlequin Mamaia! Nepotii Zamboc nici nu realizeaza cum devin bogati pe neasteptate. Dar ce sa faca ei cu o ditamai mostenirea? Nici nu conteaza, dar le place acest nou statut si nu vor sa renunte la el nici in ruptul capului, la propriu.

Pizza Evo

Viata de “proaspat imbogatit” nu e simpla, cu atat mai mult cu cat impart acelasi acoperis cu bunica lor, Angela Zamboc, care nu e nici pe departe cea mai dulce batranica. Insa apare Specialistul, un om bun la toate care mediaza conflictele discret si fin.

Ce iese, cu ce se alege fiecare, de ce sunt capabili niste nepotei dar mai ales cat de efervescenta poate fi o bunicuta, aflati venind sa vizionati “O mostenire si doi nepoti“. Cu ce v-alegeti voi? Cu cea mai mare portie de ras din ziua respectiva.

Mostenire-doi-nepoti-2016-WEBNu crezi? Vino sa vezi JOI, 10 MARTIE, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

O piesa de teatru cu: Ana Odagiu, Lucian Ionescu, Virginia Rogin, Vlad Trifas

Rezervari la 0766 400 181
Pret bilet: 35 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Magic FM, X-Printing, Constanta News, Libraria Carturesti Constanta, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?