ACASA » TEATRU » Comedia “O FEMEIE IMPARTITA LA DOI” revine!

Comedia “O FEMEIE IMPARTITA LA DOI” revine!

femeie-impartita-la-doi

TEATRU IN CONSTANTA. Comedia “O femeie impartita la doi” prezinta publicului o poveste in care ea ii vrea pe amandoi pentru ca unul ii ofera stabilitate, celalalt excitement. Dar ce se intampla cand ei doi sunt cei mai buni prieteni?

Pizza Evo

Atat de buni incat oficialul nu vede “marsavia”. Amantul are remuscari, oficialul n-are habar. Dar cum toate minciunile circula rapid, evident ca el va afla ca isi imparte femeia cu cel mai bun prieten fara voia lui. Iata cum un om bun si pasnic se va transforma in ceva ce nu va puteti imagina.

Cum se vor rezolva lucrurile? Aflati vizionand comedia “O femeie impartita la doi”, JOI, 14 MAI, ORA 21.00 la restaurant HARLEQUIN Mamaia.

Afis-Femeie-impartita-la-doi-WEB1Distributia: Ana Odagiu, Cosmin Teodor Pana, Vlad Trifas
Text: Ana Odagiu; Regia: Lucian Ionescu si Ana Odagiu

Rezervari la 0766 400 181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Magic FM, restaurant Harlequin Mamaia, Libraria Carturesti Constanta, Maritimo, Pure Fitness, Cuget Liber

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?