ACASA » RECOMANDARI » „IUBIREA E UN LUCRU FOARTE MARE“, la Harlequin Mamaia

„IUBIREA E UN LUCRU FOARTE MARE“, la Harlequin Mamaia

Afis Iubirea Lucru Mare WEB1„Iubirea e un lucru foarte mare“ este o piesa de treatru despre iubire si umor ce va reusi sa va extraga din cotidian si sa va descreteasca fruntile. Marti, 24 februarie, in ziua de Dragobete, de la ora 21.00, vino la restaurant Harlequin pentru o comedie savuroasa, in regia lui Marius Galea.

Pizza Evo

Este un spectacol realizat dupa Ion Băieșu, despre inceputurile intr-un cuplu de tineri nerabdatori. El – tipul practic, atent la detalii, mai ales la cele inutile, care costa, romantic si nu prea, baiat de casa si nu prea. Ea – entuziasta pana in varful degetelor, ascultătoare, gospodina si nu prea, iertatoare si nu prea. Se intâlnesc in gara de la Medgidia si cu viteza luminii isi pun la cale viitorul. Daca nu crezi ca iubirea e un lucru foarte mare, atunci te asteptam la 1h si 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Baiesu. O comedie plină de situatii foclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.

Rezervarile se pot face la numarul: 0766 400 181.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Libraria Carturesti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?