ACASA » TEATRU » Comedia “DOAMNE, CE MĂCEL!”, la Teatrul de Vară Jupiter

Comedia “DOAMNE, CE MĂCEL!”, la Teatrul de Vară Jupiter

TEATRU “DOAMNE CE MACEL”. O poveste cuceritoare, o dramă plină de umor, scrisă Yasminei Reza, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi contemporani, a fost pusă în scenă de mai multe ori în România, iar acum ajunge şi pe litoral, la Teatrul de Vară Jupiter.

Două cupluri se întâlnesc într-o zi să discute amiabil despre cearta violentă dintre fiii lor, soldată cu un dinte lipsă. Întâmplarea scoate la iveală un întreg tăvălug de stări şi probleme de cuplu ale omului secolului 21.

Din distribuţie fac parte Tania Popa, Delia Nartea, Alexandru Conovaru, Marius Drogeanu, decorul este semnat de Puiu Antemir, costumele, de Anca Răduţă, iar ilustraţia muzicala de Vasile Manta.

Yasmina Reza şi-a început cariera ca actriţă, a regizat, a scris romane şi scenarii, dar a devenit cunoscută în lumea întreagă ca dramaturg pentru texte precum „Conversatie după o înmormântare”, „Artă”, „O piesa spaniolă” sau „Doamne… ce macel!”.

Piesele sale sunt traduse în peste cincizeci de limbi şi montate pe scenele celor mai importante teatre din lume: Royal Shakespeare Company, Teatrul Almeida sau Teatrul National din Londra, Berliner Ensemble şi Schaubühne Berlin, Burgtheater Vienna… Textul piesei „Doamne… ce măcel” a constituit scenariul filmului „Carnage” prezentat în 2011 la Festivalul de Film de la Veneţia, regizat de Roman Polanski şi avându-i pe afiş pe Jodie Foster, Kate Winslet, John C. Reilly, Christoph Waltz.

Vineri, 29 IULIE, ORA 21.00, la Teatrul de Vară Jupiter

Pret bilet: 30 lei

Biletele pot fi cumparate online, click AICI, sau de la casa de bilete a teatrului.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?