ACASA » PROMO » Comedia “CASNICIE CU BUCLUC”, pe scena Harlequin

Comedia “CASNICIE CU BUCLUC”, pe scena Harlequin

TEATRU CONSTANTA. O comedie inedita, de moravuri usoare, ce pune in scena o situatie incomoda! “Casnicie cu bucluc“, o piesa dupa “Incurca lume” a lui A.D. Hertz, pe scena Harlequin Mamaia.

Se intampla foarte des si in diverse case ca barbatul sa fie tentat de prezenta vaporoasa a unei alte femei. Se intampla si in casa avocatului Emil Strambuleanu… Se intampla dintr-un dans!

Se intampla sa ajunga dimineata acasa si sa aiba parte de crize de gelozie din partea sotiei, care il implica in poveste pe fratele ei, fost judecator de instructie, caruia nimic nu-i scapa.

Emil, vazandu-se nevoit sa iasa din incurcatura, inventeaza un al treilea personaj, care se intampla sa-i bata la usa si de aici se intampla… JOI, 28 ianuarie, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia!

Pe scena vor urca actorii constanteni: Andu Axente, Clara Ghiuvelechian, Ana Maria Stefan, Andrei Cantaragiu si Emil Cristoiu.

Afis-Casnicie-Bucluc-WEBRezervari: 0766 400 181
Pret bilet: 40 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Organizat de evenimete-constanta.ro si sustinut de: Magic FM, Carturesti, X-printing, Maritimo, Telegraf, Cuget Liber.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?