ACASA » PROMO » Teatrul Semn prezinta “AMANTUL PERFECT”

Teatrul Semn prezinta “AMANTUL PERFECT”

TEATRU AMANTUL PERFECT. Satul de o viata prea cuminte, Barney Cashman decide sa aiba o aventura extraconjugala pentru a-si condimenta un pic existenta oarecum prea linistita. Trei aventuri, trei incercari de a seduce!

Pizza Evo

Vino sa vezi “AMANTUL PERFECT“, o comedie savuroasa, destinata adultilor, adaptata dupa textul lui Neil Simon, prezentata de Teatrul SEMN din Constanta.

Eroul nostru le va intalni pe Elaine Navazio, o tipa stapana pe sine, rece si care se infige direct in subiect, pe Bobbi Michele, o tanara artista extrem de aventuriera si pe Jeanette Fisher, o femeie cuprinsa de o depresie crunta si care, intamplator, este chiar sotia bunului lui prieten! O multime de situatii comice se vor revarsa in viata lui Barney Cashman si va invitam sa descoperiti extraordinarele lui abilitati cand e vorba sa fie AMANTUL PERFECT!

Din distributie fac parte: Gabriel Montescu, Irina Aboaice, Diana Filip, Carmen Montescu

Amantul-Perfect-oct2015-(1)Spectacolul are loc VINERI, 2 octombrie, la ora 21.30 la Restaurantul HARLEQUIN Mamaia.
Rezervari la 0766 400 181
Bilet 35 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, Mediaoutpost, Libraria Carturesti Constanta, Pure Fitness, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?