ACASA » TOATE CATEGORIILE » Comedia “6 DIN 49”, pe scena Harlequin!

Comedia “6 DIN 49”, pe scena Harlequin!

TEATRU CONSTANTA. Doi dintre cei mai cunoscuti actori ai Constantei, Mirela Pana si Bogdan Caragea urca pe scena Harlequin Mamaia pentru o piesa de teatru inedita: “6 din 49“.

O comedie savuroasa despre un cuplu de oameni simpli, care sunt pusi in fata unui bilet castigator la Loto, in voaloare de cateva milioane de euro!

Cei doi evolueaza de la bucurie frenetica si imaginatie bolnava, pana la frica paralizanta sau paranoia avansata. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relatiei lor ies incet incet la iveala intr-o cavalcada cand comica, cand tragi-comica, ce culmineaza cu un gest extrem si imprevizibil, pe care publicul il va afla doar urmarind spectacolul.

Vino sa vezi comedia “6 din 49“, adaptata dupa piesa lui Spiro Gyorgy si pusa in scena de Bogdan Caragea, joi, 21 IANUARIE, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181
Pret bilet: 30 lei

Afis-Sase-din-49-WebRezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti Constanta, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?