ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Comandamentul de iarna! Ce masuri au luat autoritatile locale din Constanta

Comandamentul de iarna! Ce masuri au luat autoritatile locale din Constanta

COMANDAMENT IARNA CONSTANTA. La sediul Primariei municipiului Constanța s-a intrunit Comandamentul de iarna, care gestioneaza situatiile de urgenta pe timpul sezonului rece 2015 – 2016, transmite reporterntv.ro

Pizza Evo

Potrivit unui comunicat al Primariei Constanta, s-a discutat despre prognoza meteorologica din 4.1.2016, orele 10.00 emisa de Administrația Nationala de Meteorologie – Centrul Meteorologic General Dobrogea, care anunta ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in intervalul 4 ianuarie, orele 18.00 – 5 ianuarie, orele 12.00.

S-a analizat modul in care au actionat cele 9 sararite, cele 20 de utilaje cu lama si cei circa 100 de oameni care au curatat trecerile de pietoni si au incarcat manual zapada. Municipalitatea a solicitat ca pana la orele 16.00 toate bulevardele mari sa fie curatate, in special bulevardul Aurel Vlaicu, podul Km 4-5 si pasajul Cumpenei unde de obicei se formeaza polei.

In cazul in care este necesar, avand ca antemergator un autoturism al Politiei Locale, utilajele vor interveni și pe drumurile secundare sau in alte locuri in care este imperios necesar. Toate interventiile in teren se fac in baza unor grafice de lucru unde sunt cuantificate numarul de utilaje, zonele si distantele pe care s-a intervenit, materialele consumate, etc.

Autoritatile locale fac apel la conducatorii auto sa limiteze pe cat posibil folosirea autoturismelor personale si sa nu blocheze accesul utilajelor de deszapezire. Totodata, reamintesc ca agentii economici au obligatia sa asigure indepartarea zapezii, a ghetii si a turturilor de steasina in zona imobilelor.

Dispeceratul de Situatii de Urgenta al Primariei Municipiului Constanta raspunde non-stop la numarul de telefon 0241.55.00.55

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?