ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » CANICULA persista la Constanta. ANM a prelungit CODUL GALBEN!

CANICULA persista la Constanta. ANM a prelungit CODUL GALBEN!

CANICULA CONSTANTA. UPDATE 1 septembrie. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben de canicula in judetul Constanta si pentru ziua de maine. Potrivit meteorologilor, valul de caldura va persista.

Vremea va fi in continuare caniculara in majoritatea regiunilor tarii si se vor inregistra temperaturi maxime de 35, 36 de grade. Indicele de temperatura umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati, la campie si la podis.


Vom avea parte de doua zile incinse la Constanta. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis astazi o avertizare meteorologica de canicula. Deocamdata, a fost instaurat cod galben de canicula pentru 31 august si 1 septembrie, insa este posibil sa fie prelungit si pentru zilele urmatoare.

Potrivit ANM, astazi, la Constanta, cerul este senin si vantul sufla moderat, dinspre sud-est. Maxima termica va atinge 31 de grade Celsius. La noapte, vantul se va mai domoli si termometrele vor indica minimum 16 grade.

Maine, 1 septembrie, va fi la fel de cald, insa vantul se va mai inteti. In week-end, sunt asteptate chiar si 32 de grade.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?