ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Cocalar cu numere “MAI” a facut scandal dupa ce a parcat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap! VIDEO

Cocalar cu numere “MAI” a facut scandal dupa ce a parcat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap! VIDEO

COCALAR BMW CONSTANTA. Un jurnalist al Neptun TV a fost agresat verbal si amenintat de un individ pe care l-a filmat dupa ce si-a parcat masina de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilitati, transmite reporterntv.ro

Pizza Evo

Agresorul avea in parbriz insemnele Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP), numerele de inmatriculare “MAI” (Ministerul Afacerilor Interne) si s-a enervat pentru ca a fost filmat in timp ce comitea o ilegalitate.

Este o masina pe care nu ai voie s-o filmezi, da-te-n… de nebun! Da-i drumul de aici!‘, a fost reactia proprietarului autoturismului marca BMW in momentul in care a vazut ca este filmat.

Desi nu avea nicio legitimatie care sa ii permita sa parcheze pe acel loc, recalcitrantul proprietar, pe numele sau Robert Marian Vasile, s-a inarmat cu tupeu si tot el a fost cel care a sunat la 112 pentru a chema Politia!

Cel mai interesant este faptul ca in urma verificarilor, politistii Sectiei 5 au descoperit ca individul nu este politist si ca autocolantul de pe parbriz cu SNAP si numerele MAI au fost puse doar la “smecherie”.

Click AICI pentru VIDEO si mai multe informatii

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?