ACASA » CALENDAR » Club Bangers Friday – Dragobete in the house in Golbin

574722_463495957049410_711509491_nVinerea asta dragostea e iarasi la putere in Goblin, la o editie speciala de Dragobete a celui mai cool party din oras – Club Bangers Friday!!! Pana acum, in fiecare vineri au fost ‘wild motherf***ing parties’, deci fiti siguri ca si acum o sa fie la fel.

Si de aceasta data, fetele sunt in centrul atentiei. E luna lor, n-ai ce-i face! Asa ca, intre 22:00 si 23:30, toate doamnele si domnisoarele care nu mai au stare acasa si vin in Goblin primesc din partea noastra un super-cocktail ‘LOVE POTION’!

Leul Chesarion, de la Blazing Vibes, este ca de obicei prezent la datorie, iar playlist-ul pregatit este o adevarata dedicatie de dragoste pentru muzica, distractie si petrecareti. Dar nu e singur!

DJ Oldskull, omul cu centura neagra in hip-hop, dupa doua saptamani de concerte cu Maximilian si alti binecunoscuti artisti, revine in Goblin la platane, cu beat-uri fresh si cu o misiune simpla – sa va tina in priza toata noaptea!

Asa cum v-am obisnuit,maestrii alchimisti ai uzinei Goblin vor prepara cocktails, long drinks & shots la foc automat, ca sa va reincarcati bateriile si sa treceti la dans!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?