ACASA » PROMO » CLINICA SINUCIGAŞILOR, o super-comedie în PREMIERĂ la Constanţa!

CLINICA SINUCIGAŞILOR, o super-comedie în PREMIERĂ la Constanţa!

TEATRU CONSTANTA. Harlequin Mamaia te invită la o comedie despre realitatea gri ce ne acaparează uneori viețile, o expunere sinceră a celor mai intime gânduri.. chiar de pe marginea prapastiei.

Pizza Evo

Clinica Sinucigaşilor este locul ce îţi garantează ca vei scăpa de toate neliniştile, problemele şi angoasele existenţiale prin plecarea spre o lume mai bună.

În sala de aşteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung să vorbească despre iubire şi absolut, limite interioare, căutarea fericirii şi nevoia de a fi apreciat. Astfel se naște această comedie senzatională a actualităţii, un teatru al speranţei ce scoate în evidenţă faptul că oricât de insignifiantă şi ratată ar fi viaţa cuiva, aceasta merită traită pană la capat!

În ciuda titlului dur, Clinica Sinucigaşilor este un spectacol vesel, ce stoarce din spectatorii săi speranţe, gânduri pozitive şi multă bună-dispoziţie. Pana la urmă… nu e dracul chiar atât de negru!

Text: Gabriela Mihalache
Regia: Cristian Bajora

Cu: Maria Popovici, Graţiela Popa, Paul Alexandru, Ştefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu şi Andreea Stafie.

clinica-sinucigasilor-oct2016JOI, 13 OCTOMBRIE, la Harlequin Mamaia

Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181

Pret bilet: 45 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo, Magic FM, Constanta News si Telegraf

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?