ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Clienti infectati cu SALMONELLA si angajati cu streptococ! Rezultatele anchetei de la Auchan

Clienti infectati cu SALMONELLA si angajati cu streptococ! Rezultatele anchetei de la Auchan

ANCHETA AUCHAN. Rezultatele analizelor efectuate in urma anchetei Directiei de Sanatate Publica Constanta, arata ca sase dintre clientii de la Auchan din Maritimo au fost infectati cu Salmonella, iar doi dintre angajati aveau streptopcoc, transmite reporterntv.ro

Pizza Evo

DSP a efectuat o ancheta in cazul constantenilor care au ajuns in spital dupa ce au consumat preparate de la hipermarketul Auchan, iar rezultatele au scos la iveala grave probleme igienico-sanitare.

Puteti vedea un raport al analizelor AICI.

Reamintim ca zilele trecute, inspectorii Directiei Sanitar-Veterinare si Siguranta Alimentelor au confiscat peste 300 de kilograme de carne de la autoservirea Auchan, locul de unde au mancat si au intrat in spital 18 persoane. Primii pacienti au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta pe data de 23 decembrie.

“Pentru deficientele constatate SC Auchan Romania SA a fost sanctionata contraventional cu amenda 30.000 lei si s-a dispus oprirea temporara a prestarii serviciilor pana la remedierea deficientelor”, se arata intr-un comunicat al Centrului Regional pentru Protectia Consumatorilor, regiunea Sud-Est.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?