ACASA » TEATRU » CIULEANDRA, în deschiderea Regatei Marilor Veliere

CIULEANDRA, în deschiderea Regatei Marilor Veliere

SPECTACOLE CONSTANTA. Ciuleandra, un spectacol-manifest, ce etalează forţa de expresie a sunetului şi a luminii, având ca sursă de inspirație zona mitologiei românești.

Pizza Evo

Spectacolul, pus in scena de Trupa Sufletel şi Teatrul Semn, surprinde prin interpunerea momentelor inedite sustinute cu harpa laser printre scenele desprinse din legendele românesti arhaice care transcend timpul prin simboluri purtătoare de minunate înțelesuri!

Conceptual spectacolul reuneste mituri, ritualuri si obiceiuri romanesti care au traversat spiritualitatea poporului roman de peste 2000 ani si inca se manifesta in diverse zone ale tarii.

ciuleandra constantaCombinarea elementelor – arhaice si futuriste – folosind, pe de o parte, jocul actorilor, prezența păpușarilor mânuitori de structuri supradimensinate, prezența cuplului arhaic – Păstorul și Păstorița în călătoria lor pe tărâmuri mitologice și, pe de altă parte, efectele contemporane ale proiecțiilor de lumini și lasere, generează o atmosferă spectaculoasă impresionantă.

Spectacolul va avea loc in deschiderea seriei de evenimente de la Regata Marilor Veliere, joi, 8 septembrie, de la ora 19.00

Intrarea este liberă.

Scena este situata la Intrare Terminal Pasageri.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?