ACASA » CALENDAR » Cityplex va invita la proiectia filmului „O LUNA IN THAILANDA” cu intrare libera

In cadrul programului Europa Cinemas, Cinema Cityplex va invita JOI, 22 NOIEMBRIE, orele 19.00, la proiectia filmului „O LUNA IN THAILANDA” , in prezenta regizorului Paul Negoescu.

Pizza Evo

DESPRE FILM:

În rolurile principale: Ioana Anastasia Anton, Sînziana Nicola, Andrei Mateiu. Regizor: Paul Negoescu

În noaptea Anului Nou, Radu descoperă că nu e mulțumit de viața lui sentimentală și decide să se despartă de prietena sa. Pornește într-o călătorie prin cluburile și petrecerile bucureștene în căutarea fostei iubite. Dar este ea femeia de care are nevoie cu adevărat?

NOTA REGIZORALĂ

„Fac parte dintr-o generație confuză. Cei de vârsta mea au ajuns să fie mult mai superficiali în privința dragostei și tind să nu mai acorde multă atenție propriilor sentimente. Iau decizii pripite, fără a reflecta prea mult, fără să-și asculte instinctul. O lună în Thailanda este un film despre decizii, un film despre generația mea.” Paul Negoescu

NOTE DE PRODUCŢIE

„O lună în Thailanda” are cea mai tânără echipă de actori și producție din istoria cinematografiei românești postcomuniste. Media de vârstă a șefilor de departament este puțin peste 30 de ani (doar producătorii și make-up artist-ul au peste 40 de ani), în timp ce media de vârstă a actorilor se menține sub 30 de ani (doar părinții și mătușa din film au peste 40 de ani). Un film despre tineri, pentru tineri, realizat de tineri.

Rezervari: 0241.483182/83/86; 0723.267 188

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?