ACASA » CINEMA » Cinemateca, cel mai mare cinematograf in aer liber din Romania, la Constanta!

Cinemateca, cel mai mare cinematograf in aer liber din Romania, la Constanta!

CINEMA IN AER LIBER. Piata Ovidiu din Constanta va gazdui cel mai mare cinematograf in aer liber din Romania. Dupa succesul Festivalului International de Film Nomad si dupa serile de cinema ale asociatiei Descopera Constanta, Piata Ovidiu va avea in fiecare weekend, din iunie pana in septembrie, Cinemateca in aer liber.

Pizza Evo

Cinematograful in aer liber din Piata Ovidiu va fi gratuit si va rula filme de arta, filme documentare, proiectii pentru copii si filme artistice clasice dar si contemporane si face parte din proiectul “Descopera Piata Ovidiu – inima orasului Constanta“.

Din punct de vedere tehnic, ecranul de cinema va avea peste 90 mp si va fi folosit un proiector profesional 4K. Sunetul va fi de calitatea cinema surround si vor fi disponibile 700 de scaune pentru cinefili.

Piata Ovidiu este gazda celor mai importante evenimente ale orasului Constanta, un spatiu dedicat culturii si actiunilor orasului in spectrul cultural, creativ, turistic, educational, sportiv, devenind agora orasului si spatiul de actiuni si evenimente ale citadelei. Piata Ovidiu a inregistrat un numar de peste 1,2 milioane de vizitatori in 2015, fiind a doua cea mai traficata zona turistica dupa Faleza Cazino Constanta“, spune Victor Maxim, coordonatorul proiectului.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?