ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 9 – 15 martie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 9 – 15 martie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

John Carter 3D (John Carter) – PREMIERA
Regia: Andrew Stanton
In rolurile principale: Lynn Collins, Taylor Kitsch
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 132  minute

Orele de difuzare
Sambata: 11:45, 16:30
Duminica: 14:00, 19:00, 22:00
Vineri si de Luni pana Joi: 15:45, 18:15

Inspirată din romanul “A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF “John Carter” îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

Cu lumea-n cap (Wanderlust)  – PREMIERA
Regia: David Wain
In rolurile principale: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Malin Akerman
Gen: Comedie
Durata: 98 minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 12:15, 14:15, 17:15, 19:45, 22:15
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30, 17:00, 19:30, 21:45

Paul Rudd şi Jennifer Aniston sunt protagoniştii comediei Wanderlust, în regia lui David Wain (Role Models) despre un cuplu care renunţă la stresul şi presiunile unei metropole pentru a se retrage într-o comunitate liberă, unde singura regulă e să fii tu însuţi.George (Rudd) şi Linda (Aniston) sunt un cuplu tipic din Manhattan, amândoi mult prea stresaţi şi suprasolicitaţi de îndatoriri. După ce George este concediat, cei doi nu au altă opţiune decât să se mute la nesuferitul frate al lui George, in Atlanta.Pe drum, George şi Linda dau peste o comunitate idilică, care îşi spune Elysium, populată de indivizi foarte pitoreşti, care văd viaţa în cu totul alte culori. Banii? Nu pot cumpăra fericirea. Cariere? Cine are nevoie de aşa ceva? Haine? Doar dacă ţii neapărat…Să fie, oare, Elysium, noul început de care au nevoie Greg şi Linda? Sau schimbarea de perspectivă mai mult le va crea probleme noi, decât să le rezolve pe cele vechi?

Oglindă, Oglinjoară (Mirror, Mirror) –  AVANPREMIERA
Regia: Tarsem Singh
In rolurile principale: Lily Collins, Sean Bean, Julia Roberts, Armie Hammer
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 106 minute

Orele de difuzare
Joi: 18:00

Oglindă, Oglinjoară  este o viziune modernă, proaspătă și plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povești din toate timpurile: Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins),  a uzurpat tronul și a secat visteria regatului. Acum, singura șansă de a-și spori averea este să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer), bogatul moștenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moștenitoarea de drept a tronului.  Așa că o trimite în pădure și o lasă în ghearele unui monstru înfricoșător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei șapte pitici și, în compania lor, ea se transformă într-o forță care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și recupera regatul  și să o înlăture pe Regină. Alături de pitici, Albă ca Zăpada pornește într-o bătălie spectaculoasă, înțesată de magie și umor, într-o nouă realizare senzațională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Tatal Fantoma
Regia: Lucian Georgescu
In rolurile principale: Marcel Iureş, Mihaela Sîrbu
Gen: Drama
Durata: 90  minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 17:30, 22:00
Vineri si Luni: 18:00, 20:00
Marti, Miercuri si Joi: 20:15, 22:15

Profesorul american Robert Traum îşi ia un concediu de un an şi îmbrăţişează o aventură în strânsă legătură cu trecutul. Întors pe bătrânul continent, Robert încearcă să dezlege misterul originii tatălui şi unchiului său, faimoşii fraţi Traum: Rudolf, un celebru romancier, şi Samuel, odinioară mare gangster la Chicago. În timpul călătoriei sale prin Transilvania, o cunoaşte pe Tania, şefa Arhivelor Bucovinei. Împreună dau de Sami, ultimul prieten al familiei Traum aflat încă în viaţă, proiecţionist la un mic cinema prăfuit de provincie, din care a fost izgonit de către un politician local pus pe căpătuială. În timp ce Robert îl ajută pe Sami să-şi recapete cinematograful, Sami îl ajută să-şi afle originile.

Cronici (Chronicle)
Regia: Josh Trank
In rolurile principale: Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell
Gen: Actiune, Drama, SF
Durata: 84  minute

Orele de difuzare
Sambata: 14:30, 19:15, 21:30
Duminica: 11:45, 16:45
Vineri, Luni, Marti si Joi: 13:45, 21:15
Miercuri: 13:45, 21:15, 23:00

Zdrobirea maşinilor doar cu gândul.  Zborul. Dobândirea unei puteri care poate zdrobi un oraş.  Cine nu şi-ar dori acest tip de puteri?   Cine nu şi-ar dori să facă imposibilul?  Ce ai face, întreabă CHRONICLE, dacă ai fi Andrew, Matt sau Steve? Ei sunt trei adolescenţi cu care te poţi identifica, fiecare cu o personalitate distinctă, confruntându-se cu provocări reale generate de viaţa la liceu.  Sunt imperfecţi, stângaci şi puţin nechibzuiţi. Însă ei au descoperit ceva care depăşeşte capacitatea lor – sau a oricărui altcuiva – de înţelegere.  Descoperirea lor le aduce capacităţi telekinetice; în limbaj comun, au superputeri. Pot muta obiecte doar cu gândul, pot zdrobi maşini doar cu puterea voinţei.  Au învăţat să zboare… îndeplinirea celei mai mari dorinţe. Apoi, lucrurile iau o întorsătură nefastă.

Diavolul din tine (Devil Inside)
Regia: William Brent Bell
In rolurile principale: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth
Gen: Horror, Thriller
Durata: 87 minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 19:45, 21:45
Vineri si de Luni pana Joi: 16:30, 20:45, 22:45

În 1989, operatorii de la urgenţe au primit un apel de la Maria Rossi (Suzan Crowley) care mărturisea că a ucis brutal trei oameni. Întreaga ei viaţă, Isabella Torelli (Fernanda Andrade) a crezut că mama ei a ucis brutal trei oameni din cauză că era nebună. După ce află că aceste crime s-au petrecut în timpul unei exorcizări, ea călătoreşte în Italia la Spitalul Centrino pentru psihopaţi criminali, unde mama ei a fost închisă, pentru a afla dacă este bolnavă mintal sau posedată de demoni. Când aceasta recrutează doi tineri exorcişti (Simon Quarterman şi Evan Helmuth) ca s-o vindece pe mama ei prin metode neconvenţionale, combinând atât ştiinţa, cât şi religia, ei se înfruntă cu răul pur în forma a patru demoni puternici care o posedau pe Maria.

Bel Ami
Regia:
Nick Ormerod
In rolurile principale: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci
Gen: Drama
Durata: 102 minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 13:00, 19:30
Vineri si Luni: 15:30, 22:00
Marti si Miercuri: 13:30, 18:00
Joi: 13:30

Bel Ami este povestea lui Georges Duroy, care calatoreste prin Parisul anilor 1890, de la mansarde pline cu gandaci pana la mansarde luxoase, folosindu-si inteligenta si puterea de seductie ca sa treaca de la saracie la bogatie, de la o imbratisare a unei prostituate la intalniri pasionale cu femei bogate, intr-o lume unde politica si mass-media se lupta pentru influenta, unde sexul este puterea si celebritatea este obsesia.

The Grey: La limita supravietuirii
Regia:
Joe Carnahan
In rolurile principale: Liam Neeson, Frank Grillo
Gen: Actiune, Aventuri, Thriller
Durata: 107 minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 12:30, 14:45, 17:00
Vineri si de Luni pana Joi: 14:15, 18:30

Întorcându-se spre casă, un grup de muncitori de la o rafinărie din Alaska, se prăbuşesc cu avionul cu care traversau tundra şi doar opt din ei supravieţuiesc. O haită de lupi fioroşi, asemănători cu cei preistorici, în dimensiune şi ferocitate, îi urmăresc pe supravieţuitorii accidentului aviatic. Printre ei, John Ottway (Liam Neeson), cel care la rafinărie ţine animalele sălbatice departe pentru a-i proteja pe muncitori în timpul schimburilor, devine liderul celor opt care se luptă cu răni grave şi vremea necruţătoare, având la dispoziţie doar câteva zile pentru a scăpa din iadul îngheţat şi de haita feroce.  Oare va reuşi? Sau poate a venit rândul lupilor să se răzbune.

Artistul (The Artist)
Regia:
Michel Hazanavicius
In rolurile principale: Jean Dujardin, Bérénice Bejo
Gen: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 100 minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 15:15
Vineri si Luni: 13:30
Marti, Miercuri si Joi: 15:30

George Valentin (interpretat de Jean Dujardin), un cunoscut actor de filme mute, îşi pierde treptat din succes şi astfel ajunge în situaţia de a depunde mari eforturi pentru a salva cinematografia mută şi implicit pentru a-şi susţine cariera. Înainte de a-şi pierde faima, George o cunoaşte pe tânăra şi energica dansatoare Peppy Miller, care devine rapid o actriţă apreciată de publicul filmelor vorbite şi de care George se simte fascinat şi atras în mod irezistibil. În timp ce cariera lui George este în declin, cea a lui Peppy este în plină ascensiune. Deşi între cei doi se creează o legătură evidentă, cuplul este despărţit de destin şi împrejurări. Este scenariul clasic de poveste de dragoste imposibilă, intensă, dar pură.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?