ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 9 – 15 decembrie

Programul complet de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 9 – 15 decembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

SALA 1

De Anul Nou (New Year’s Eve)  –  PREMIERA 

Regia: Garry Marshall
In rolurile principale: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Abigail Breslin, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker.
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 117  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:15, 17:15, 19:45, 22:15
Vineri si de Luni pana Miercuri: 14:45, 17:15, 19:45
Joi: 17:15, 19:45 

New Year’s Eve este realizat de celebrul Garry Marshall şi readuce pe marile ecrane atmosfera romantică şi personajele din Valentine’s Day. Poveştile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea revelionului. La fel ca Valentine’s Day, New Year’s Eve întruneşte o distribuţie de excepţie, personajele fiind interpretate de Robert De Niro, Zac Efron, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Ashton Kutcher şi mulţi alţii.

Melancholia (Melancholia)

Regia: Lars von Trier
In rolurile principale: Kiefer Sutherland, Charlotte Gainsbourg, Kirsten Dunst, John Hurt
Gen: Dramă, SF, Thriller
Durata: 130 minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 14:45
Vineri si de Luni pana Joi: 22:15 

Pământul este ameninţat de ciocnirea cu o planetă mult mai mare în această abordare foarte europeană a lui Lars von Trier a genului disaster movie.Drama lui Trier, pe alocuri cu accente de thriller, povesteşte viaţa şi relaţia a două surori ce vor fi puse la încercare în momentul în care o planetă apropiată ameninţă să se ciocnească de planeta noastră.Acţiunea filmului se centrează pe nunta personajului jucat de Kristen Dunst, prezentată iniţial ca un moment fericit, dar care ulterior este perturbată de intrigi din sânul familiei şi de apariţia neprevazută a unei planete ce fusese până atunci ascunsă de Soare şi care, acum, ameninţă să intre în coliziune cu Pământul.

Alvin si Veveritele: Naufragiati (Alvin and the Chipmuncks: Chip-Wrecked) – AVANPREMIERA 

Regia: Mike Mitchell
In rolurile principale: Amy Poehler, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Gen: AventuriComedieFamilie
Durata: 88 minute
Orele de difuzare:
Joi: 14:45 

Veveritele buclucase se intorc pe marile ecrane pentru o a treia aventura. De aceasta data Alvin si Veveritele sunt in vacanta intr-o croaziera. Insa vaporul are cateva defectiuni (pe alocuri parodie dupa Titanic) si eroii nostri naufragiaza pe o insula pustie. In timp ce Dave isi cauta prietenii pierduti, veveritele isi fac de cap pe noua lor insula. Acestea isi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toti.

SALA 2

Motanul încălţat 3D (Puss in Boots)

Regia: Chris Miller
In rolurile principale: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Gen: Animaţie, Comedie, Dramă, Familie
Durata: 90  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:00 (dublat), 14:15, 16:30 (dublat), 19:00
Vineri, Luni pana Miercuri: 14:15, 16:30 (dublat), 19:00
Joi: 13:00, 15:00, 17:00 (dublat)

În această iarnă, aventura are nouă vieţi! DreamWorks Animation, studioul care ne-a încîntat cu animaţiile “Cum să-ţi dresezi dragonul,” “Shrek” şi “Kung Fu Panda” prezintă povestea celei mai nostime pisici din istorie, “Motanul Încălţat”.Cu mult timp înainte de a-l întîlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez şi proscris, Motanul Încălţat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou cînd porneşte în aventură alături de Pisi-Lăbuţe Pufoase (Salma Hayek) şi Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis), pentru a-şi salva oraşul. Dar misiunea lui e îngreunată de fioroşii nelegiuţi Jack şi Jill (Billy Bob Thornton şi Amy Sedaris) , care fac tot ce le stă în puteri ca să zădărnicească planul eroilor noştri.     Aceasta e povesta adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, şi, bineînţeles… a Botinelor!    “Motanul Încălţat”  e regizat de CHRIS MILLER.  JOE M. AGUILAR şi LATIFA OUAOU sînt producători, iar ANDREW ADAMSON şi GUILLERMO DEL TORO, producători executivi. Scenariul îi aparţine lui TOM WHEELER, şi e scris după o poveste de BRIAN LYNCH, WILL DAVIES şi Tom Wheeler.  Muzica îi aparţine lui HENRY JACKMAN.

Nemuritorii 3D (Immortals)

Regia: Tarsem Singh
In rolurile principale: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, Luke Evans, Freida Pinto
Gen: Acţiune, Dramă, Fantastic
Durata: 110  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 21:30
Vineri si de Luni pana Miercuri: 21:30
Joi: 22:15 

La ere după ce mitica luptă dintre Zei şi Titani s-a încheiat, o nouă forţă malefică ameninţă ţinuturile: însetat de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) declară război umanităţii. După ce strânge o armată de soldaţi desfiguraţi de propria lui mână, răscoleşte Grecia în căutarea unei arme cu puteri magice – Arcul lui Epirus, făurit de însuşi Ares.

SALA 3

Jurnalul unui iubitor de rom (The Rum Diary)

Regia: Bruce Robinson
In rolurile principale: Amber Heard, Johnny Depp, Aaron Eckhart
Gen: Dramă, Aventuri
Durata: 110  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 15:00, 20:00, 22:45
Vineri si de Luni pana Joi: 15:45, 20:30 

La finele anilor ’50, un scriitor aflat în declin ajunge să lucreze pentru un ziar de mâna a doua din Puerto Rico, unde cade ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită şi intră în complicaţiile ţesute de un afacerist dubios. Este ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson, o poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligente, dansuri voodoo şi senzualitate pură.

O metoda periculoasa (A Dangerous Method)

Regia: David Cronenberg
In rolurile principale: Keira Knightley, Michael Fassbender, Viggo Mortensen
Gen: Dramă
Durata: 99  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:45, 17:30
Vineri si de Luni pana Joi: 13:30, 18:00, 22:45

În pragul primului război mondial, Zurich şi Viena sunt locaţiile unei poveşti sumbre despre descoperiri sexuale şi intelectuale. Inspirat după evenimente reale, METODĂ PERICULOASĂ aruncă o privire asupra relaţiei turbulente dintre psihanalistul fără experienţă, Carl Jung, mentorul său, Sigmund Freud şi Sabina Spielrein, tulburata, dar frumoasa tânără care a intervenit între cei doi. Printre ei, mai apare Otto Gross, un pacient desfrânat hotărât să forţeze limitele.

SALA 4

Amador (Amador) Tarif Unic 7 RON 

Regia: Fernando León de Aranoa
In rolurile principale: Celso Bugallo, Magaly Solier
Gen: Dramă
Durata: 92 minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:30
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30 

Marcela este o tânără cu probleme financiare care găseşte o slujbă de vară îngrijindu-l, în absenţa familiei, pe Amador, un domn vârstnic imobilizat la pat. Crede că aşa îşi va rezolva problemele, dar după câteva zile Amador moare, lăsând-o pe Marcela într-o situaţie dificilă. Moartea sa o lasă fără slujbă, iar ea nu-şi poate permite asta. Confruntându-se cu o importantă dilemă morală, Marcela va demonstra că nu întotdeauna moartea poate opri viaţa.

Moneyball: Arta de a invinge (Moneyball) – PREMIERA 

Regia: Bennett Miller
In rolurile principale: Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill, Chris Pratt
Gen: Drama, Biografic, Sport
Durata: 133 minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 16:45, 19:30, 22:30
Vineri si de Luni pana Joi: 16:45, 19:30, 22:30 

Filmul este inspirat dintr-o poveste adevarată – aceea a fostului jucător de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) – care, nereuşind să fie cel mai bun pe teren conform propriei ştachete, renunţă şi devine manager al echipei Oakland Athletics. Însă în campionatul din 2002, Billy se confruntă cu o situaţie foarte problematică: cei mai buni jucători părăsesc echipa, atraşi de salariile oferite de marile cluburi. Jucătorii care rămân sunt nevoiţi să se mulţumească cu o treime din salariu.

Liceenii in 53 de ore si ceva 

Regia: Adrian Popovici
In rolurile principale: Ioana Blaj, Cristian Popa, Alexandru Potocean
Gen: Dramă, Romantic
Durata: 105 minute
Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:30
Vineri si de Luni pana Joi: 12:30

O poveste cu şi despre liceeni, ce poartă amprenta realităţii actuale a problemelor cu care se confruntă tinerii ultimelor generaţii: dragoste, bani influenţă, droguri. Punctul de plecare îl constituie o crimă al cărei autor este iniţial necunoscut, însă pe măsură ce personajele îşi fac apariţia, încep să se dezvăluie, să interacţioneze şi mai ales să acţioneze, criminalul pare a fi mereu mai aproape de a fi descoperit. Nu lipsesc momentele dramatice, suspansul, umorul, concluziile moralizatoare şi, evident, finalul complet neaşteptat.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?