ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 8 – 14 noiembrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 8 – 14 noiembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

the-counselor-794992l-175x0-w-d1396f5fAvocatul – AVANPREMIERA

Regia: Ridley Scott
In rolurile principale: Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender
Gen: Thriller
Durata:118 minute

Ora: Mi,J: 15:00, 19:45, 22:00

Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa.

thor-the-dark-world-239387l-175x0-w-450b8cd8Thor: Intunericul 3D – PREMIERA

Regia: Alan Taylor
In rolurile principale: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Idris Elba
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 112 minute

Ora: V-Ma: 21:00
Mi,J: 19:15, 21:45

Thor trebuie să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers , zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster şi care îl va forţa să sacrifice totul pentru a salva omenirea.

domnisoara-christina-807923l-thumbnailDomnisoara Christina

Regia: Alexandru Maftei 
In rolurile principale: Ioana Anastasia Anton, 
Maia Morgenstern , 
Tudor Istodor , Anastasia Dumitrescu
Gen: Drama
Durata:100 minute

Ora:  V-Ma:  20:15

Sosit la conacul familiei Moscu împreună cu iubita lui, Sanda, tânărul pictor Egor Paşchievici observă că întrega ei familie o venerează pe domnişoara Christina, mătuşa ei, ucisă în împrejurări neclare pe când avea doar 20 de ani, în timpul răscoalelor din 1907. Egor este atras într-un mod inexplicabil de portretul domnişoarei Christina şi începe să o viseze. Curând însă graniţa între vis şi realitate se estompează iar domnişoara Christina, îndrăgostită de Egor, este adusă înapoi la viaţă prin ritualuri oculte chiar de către familia ei. Când realizează însă că viaţa Sandei este în pericol Egor decide să lupte cu strigoiul.

enders-game-480211l-thumbnailJocul lui Ender

Regia: Gavin Hood
In rolurile principale: Harison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley
Gen: Actiune, Aventuri, SF
Durata:115 minute

Ora: V-Ma: 14:00, 18:30
Mi,J: 17:00  

În viitorul apropiat, o rasă ostilă de extratereştri (numită Gândacii) a atacat Pământul. În lipsa iniţiativei eroice a Comandantului Flotei Internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley), totul ar fi fost pierdut. Pregătindu-se pentru viitorul atac, foarte apreciatul colonel Graff (Harrison Ford) şi Academia Militară Internaţională pregătesc doar cei mai buni copii pentru a-l forma pe noul Mazer. Ender Wiggin (Asa Butterfield), un băiat timid, dar un tactician extraordinar, este retras de la şcoala sa pentru a se alătura elitei ce se antrenează pe o staţie spaţială creată special pentru asta.

captain-phillips-437774l-thumbnailCapitanul Phillips

Regia: Paul Greengrass
In rolurile principale: Tom Hanks, 
Catherine Keener , 
Barkhad Abdirahman 
Gen: Biografic, Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 134 minute

Ora: V,L,Ma: 18:15
S,D: 12:00, 18:15
Mi,J: 21:30

Tom Hanks este căpitanul Richard Phillips, a cărui navă de transport MV Maersk Alabama a fost deturnată de piraţii somalezi în anul 2009, devenind prima navă de transport americană capturată de piraţi în ultimele două secole. Filmul regizat de Paul Greengrass prezintă evenimentele tragice petrecute la bordul navei şi încercările disperate ale armatei SUA de a salva echipajul condus de căpitanul Phillips. La baza filmului se află cartea acestuia, “Datoria unui căpitan: Piraţi somalezi, soldaţi americani şi zile periculoase pe mare”.

la-vie-dadele-297861l-thumbnailAdele: capitolele 1 si 2

Regia: Abdellatif Kechiche 
Cu: Adèle Exarchopoulos, Léa Seydoux
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 179 minute

Ora: V-Ma: 14:30
Mi,J: 18:15

Adele are 15 ani şi, ca orice tânără, e interesată de băieţi. Însă atunci când o vede pentru prima dată pe Emma (Léa Seydoux) cea cu păr albastru, Adele începe să-şi dea seama că începe să privească lumea cu totul altfel. Şi în iubirea ei pentru Emma, Adele devine din copil adult, şi din adolescentă – femeie. Chiar dacă asta implică conflicte cu părinţii, cu lumea, cu ea însăşi.

escape-plan-575401l-thumbnailEscape Plan: Testul suprem

Regia: Mikael Hafstrom
In rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone
Gen: Actiune, Mister, Thriller
Durata:116 minute

Ora: V-Ma:  22:15 

Ray Breslin este cea mai înaltă autoritate în securitatea structurală. După ce a analizat securitatea tuturor închisorilor şi a învăţat multe modalităti de supravieţuire pentru a înfiinţa închisori de înaltă siguranţă, competenţa lui este pusă la încercare. Este închis şi încarcerat într-o închisoare proiectată de el însuşi. Trebuie să evadeze şi să găsească persoana care l-a băgat după gratii.

nu-sunt-faimos-dar-sunt-aroman-383497l-thumbnailNu sunt faimos, dar sunt aroman

Regia: Toma Enache
In rolurile principale: Toma Enache, Linda Croitoru
Gen: Comedie, Drama, Romatic
Durata:115 minute

Ora: V,L-J: 15:30, 18:00
S,D: 11:00, 15:30, 18:00
Mi,J: 17:30

Nu sunt faimos, dar sunt aromân (Nu hiu faimos ama hiu arman) este o dramă romantică ce descrie călătoria lui Toni Caramuşat, un regizor faimos, pornit în căutarea adevărului absolut despre originea neamului său. Mitul spune că acest adevăr e purtat de Armânamea, ultima descendentă din neamul său. Toni se întâlneşte cu fete din întreaga lume, cu speranţa că soarta îi va scoate în cale adevărul şi femeia la care visează. Le va găsi? Şi, dacă da, cu ce preţ?

cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2-534540l-thumbnailSta sa ploua cu chiftele 2 3D – (dublat in lb romana)

Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
In rolurile principale: Ana Faris, Bill Hader, James Caan, Will Forte
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 90 minute
Ora: V,L,Ma: 16:30
S,D: 11:30, 16:30
Mi,J: 14:45

Continuarea succesului din 2010 începe unde acesta s-a terminat: Flint (Bill Hader) e în sfârşit recunoscut odată ce idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde s-au adunat cei mai buni şi mai străluciţi inventatori de pe glob. Doar că fericirea nu este de durată, căci Flint descoperă că una din invenţiile sale încă funcţionează într-un colţ îndepărtat al lumii creând hibrizi din animale şi mâncare. Împreună cu prietenii săi, Flint trebuie să pornească într-o nouă aventură pentru a salva lumea!

insidious-chapter-2-231664l-thumbnailInsidious: Capitolul 2

Regia: James Wan
In rolurile principale: Barbara Hershey, Patrick Wilson
Gen: Horror, Thriller
Durata: 90 minute

Ora: V-Ma: 20:45
Mi,J: 16:15

Membrii unei familii bântuite încearcă cu disperare să dezvăluie un secret terifiant care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor. Aceasta e tema filmului Insidious 2, ultimul horror thriller al regizorului James Wan şi scenaristului Leigh Whannell (Saw, Insidious).

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?