ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 8 – 14 februarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 8 – 14 februarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

beautiful-creatures-514587lCronicile Casterilor: A 16-a luna (Beautiful Creatures) – AVANPREMIERA

Regia: Richard LaGravenese
In rolurile principale: Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis
Gen: Drama, Fantastic
Durata: 123 minute
Mi,J: 15:15, 19:45

Ethan Wate, un licean popular, detesta faptul ca locuieste în micul Gatlin, un orasel unde nu se întâmpla niciodata nimic. Visurile baiatului sunt bântuite de imaginea unei tinere frumoase pe care Ethan nu a întâlnit-o niciodata, iar viata lui se va schimba din temelii când Lena Duchaness, o fata de 16 ani, ajunge în oras. Ethan va încerca sa dezlege misterul din spatele straniei atractii ce-l leaga de Lena, iar cercetarile sale îi vor revela secrete întunecate din istoria propriei familii.

silver-linings-playbook-438808lScenariu pentru happy-end (Silver Linings Playbook)

Regia: David O. Russell
In rolurile principale: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver
Gen: Comedie, Drama, Romantic, Dragoste
Durata: 122 minute
V: 17:30, 19:45
S-Ma: 13:00, 17:30, 19:45
Mi,J: 13:00, 17:30, 22:00

Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinica destinata tratarii bolilor nervoase dupa ce a fost înselat si parasit de sotia lui, Nikki. Mutându-se sub acelasi acoperis cu parintii lui dupa ce este externat, Pat are impresia falsa ca nu a lipsit de acasa mai mult de câteva luni si este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki. Situatia se schimba atunci când Pat o cunoaste pe vecina Tiffany, o tânara vaduva care a fost concediata din cauza faptului ca s-a culcat cu toti colegii de serviciu dupa ce moartea sotului i-a cauzat o depresie severa. Afectiunile mintale cu care se confrunta amândoi îi apropie pe Tiffany si Pat, care devin prieteni si încep sa aiba sentimente profunde unul fata de altul.

cirque-du-soleil-worlds-away-538513lCirque du Soleil: Departe, în alte lumi 3D (Cirque du Soleil: Worlds Away)

Regia: Andrew Adamson
In rolurile principale: Erica Linz, Igor Zaripov
Gen: Fantastic
Durata: 91 minute
V: 13:30
S,D: 11:15

James Cameron, cineastul vizionar, si regizorul Andrew Adamson (Shrek, Narnia), va invita împreuna cu familia la o aventura 3D unica: CIRQUE DU SOLEIL: DEPARTE, ÎN ALTE LUMI. O tânara si un tânar sunt despartiti fara voia lor si trebuie sa porneasca într-o calatorie prin lumi fantastice pentru a se regasi. Vom intra în universul de vis, tehnologia 3D ajutându-ne sa sarim, sa înotam, sa dansam împreuna cu legendarii artisti de la Cirque du Soleil!

the-last-stand-907733lUltima reduta (The Last Stand)

Regia: Jee-woon Kim
In rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, Jaimie Alexander, Genesis Rodriguez
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 107 minute
V-Ma: 15:15, 22:00

Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un serif hotarât sa tina piept cu orice pret traficantilor de droguri care-si fac de cap pe teritoriul sau. Ray Owens este un serif aflat în pragul pensionarii, care s-a resemnat sa lupte împotriva infractorilor marunti ce opereaza în micul oras Sommerton Junction situat la granita Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, dupa ce a renuntat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Politie din Los Angeles.

filmLincoln (Lincoln)

Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: Sally Field, Daniel Day-Lewis
Gen: Biografic, Drama, Istoric, Razboi
Durata: 150 minute
V,L-Mi: 15:15, 20:30
S,D: 13:30, 18:30, 21:15
J: 15:15
Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin “Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln”, filmul se concentreaza în special pe ultimele luni de viata ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins în întregime în film. Spielberg doreste sa-l surprinda pe Lincoln ca om al deciziilor ce au dus la scrierea istoriei, dar si sa reliefeze abilitatile sale politice incontestabile, tactul desavârsit si circumstantele politice care l-au facut sa strabata cu succes o perioada greu încercata.

hansel-and-gretel-witch-hunters-212295lHansel si Gretel: Vânatorii de vrajitoare 3D (Hansel and Gretel: Witch Hunters) +18

Regia: Tommy Wirkola
In rolurile principale: Gemma Arterton, Jeremy Renner, Famke Janssen
Gen: Actiune, Fantastic, Horror
Durata: 98 minute
V,L-Mi: 13:15, 18:15
S,D: 11:20, 16:15
J: 13:15, 18:15, 22:15

La 15 ani de la înfricosatoarele evenimente din casuta de turta dulce, Hansel si Gretel sunt doi neîntrecuti vânatori de vrajitoare. Chiar daca se refac dupa chinul prin care au trecut, munca lor este relativ u?oara, pentru ca blestemele ?i vrajile nu se prind de ei. Primarul din Ausburg îi angajeaza pentru a vâna o vrajitoare malefica – Janssen – care planuie?te sa sacrifice mul?i copii la “Luna ro?ie” peste 2 zile. Pentru ca lucrurile sa nu fie simple, cei doi trebuie sa se ocupe de ?eriful Berringer care a acaparat puterea în Ausburg ?i conduce de asemena o vânatoare de vrajitoare.

a-good-day-to-die-hard-410634lSi mai greu de ucis (A Good Day to Die Hard) – AVANPREMIERA

Regia: John Moore
In rolurile principale: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 101 minute
J: 20:15

Înca de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitatile si atitudinea ce l-au facut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numarul 1 al teroristilor din toata lumea. De aceasta data, McLane se confrunta cu cea mai mare provocare de pâna acum, una cu ramificatii în toata lumea, caci fiul sau înstrainat, Jack, este prins în itele unei complicate povesti în care este implicat si un mafiot rus, tata si fiu facând din acest punct tot posibilul pentru a-si proteja unul-altuia vietile si de a elimina pericolul ce ameninta însasi democratia.

broken-city-129205l (1)Orasul corupt (Broken City) – PREMIERA

Regia: Allen Hughes
In rolurile principale: Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 109 minute
V,L-J: 14:00, 16:15, 18:30, 20:45
S,D: 11:30, 14:00, 16:15, 18:30, 20:45

Billy Taggart, un politist dat afara din fortele de ordine dupa ce a împuscat un adolescent în vârsta de 16 ani, devine detectiv particular. Cea mai importanta misiune din cariera pe cont propriu a eroului apare în momentul în care un candidat la primaria orasului New York îl angajeaza. Taggart va avea de trecut printr-o multime de pericole pentru a putea iesi cu fata curata din itele de intriga si coruptie ce-l încojoara.

amour-631456l-175x0-w-aa66fc79 (1)Iubire (Amour ) TARIF UNIC 7 RON

Regia: Michael Haneke
In rolurile principale: Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva
Gen: Drama, Romantic, Dragoste
Durata: 127 minute
V,L-Mi: 16:30
J: 15:30, 20:15
S,D: 11:45, 16:30

Georges si Anne sunt octagenari, oameni cultivati, profesori de muzica pensionari. Fiica lor, de asemenea muziciana, traieste în strainatate cu familia. Într-o zi, Anne este victima unui accident. Dragostea ce uneste acest cuplu în vârsta va fi pusa la grea încercare. În film joaca si Isabelle Huppert.

identity-thief-749030lHoata de identitate (Identity Thief) – PREMIERA

Regia: Seth Gordon
In rolurile principale: Jason Bateman, Melissa McCarthy
Gen: Comedie
Durata: 107 minute
V-Mi: 14:15, 18:45, 21:00
J: 13:20, 18:00, 22:30

Fonduri nelimitate îi permit Dianei (Melissa McCarthy) sa traiasca pe picior mare în Miami, cumparând tot ce-i doreste inima. Exista o singura problema: cartea de identitate cu care îsi satisface dependenta de shopping îi apartine de fapt unui oarecare Sandy Bigelow Patterson (Jason Bateman), un reprezentant de vânzari înstarit din nordul Statelor Unite. Iar acesta este hotarât sa-si recapete numele si nu se va da în laturi de la nimic pentru a izbândi!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?