ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 7 – 13 martie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 7 – 13 martie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

dallasDallas Buyers Club – PREMIERA

Regia: Jean-Marc Vallée
In rolurile principale: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto
Gen: Biografic, Dramă

Durata:117 minute
Ora: V,L-J: 15:30, 20:00
S,D: 16:15, 20:45

Filmul prezintă povestea unui electrician texan, lupta lui cu instituţiile medicale şi cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986. El caută medicamente alternative care ar putea să-l ajute şi la care şi alte persoane cu acest virus vor putea avea acces.

300Ascensiunea unui imperiu 3D – PREMIERA

Regia: Noam Murro
In rolurile principale: Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton, Andrew Tiernan
Gen: Acţiune, Dramă, Război

Durata: 102 minute
Ora: V,L-Ma: 13:00, 17:30, 19:45, 22:00
S,D: 13:30, 18:00, 20:15, 22:15
Mi,J: 13:00, 17:30, 19:45

Acţiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina, unde grecii reuşesc să învingă armată persană pentru a-şi apăra independenţa.

brokencircleParadisul spulberat – PREMIERA

Regia: Felix Van Groeningen
In rolurile principale: Veerle Baetens, Johan Heldenbergh, Nell Cattrysse
Gen: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste

Durata: 111 minute
Ora: V-J: 16:00

Elise şi Didier se îndrăgostesc la prima vedere, deşi sunt diferiţi. El vorbeşte, ea îl ascultă. El e un ateu romantic, ea este credincioasă şi pragmatică. Însă, atunci când fiica lor se îmbolnăveşte grav, iubirea lor va fi pusă la încercare.

closer moonCloser to the Moon – PREMIERA

Regia: Nae Caranfil
In rolurile principale: Vera Farmiga, Mark Strong, Tim Plester

Gen: Comedie, Dramă
Durata:117 minute
Ora: V-J: 18:15

Bucureşti, 1959. Un spectaculos jaf asupra unei furgonete a Băncii Naţionale pune întreaga ţară pe jar. În România comunistă, un astfel de atac gangsteresc este de neconceput atât pentru autorităţile statului, cât si pentru orice om normal: ce poţi să faci cu lei neconvertibili, într-un regim politic şi economic ce limitează drastic utilitatea banilor? Autorii loviturii: patru bărbaţi şi o femeie, toţi comunişti situaţi la vârful ierarhiei de Partid, departe de orice lipsuri materiale. De ce au făcut-o? Vor fi prinşi? Ce pedeapsă vor primi?

nfsNeeed for Speed: Inceputuri 3D – AVANPREMIERA

Regia: Scott Waugh
In rolurile principale: Dominic Cooper, Imogen Poots, Aaron Paul, Dakota Johnson
Gen: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller

Durata:131 minute
Ora: Mi,J: 15:00, 22:00

Tobey (Aaron Paul), un pilot de curse ilegale, este băgat la închisoare când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Realizând că a fost înşelat şi că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey îşi ispăşeşte pedeapsa gândindu-se încontinuu la răzbunare… După eliberare, se înscrie în cea mai periculoasă şi lungă cursă ilegală, ce are loc pe întreg teritoriul Statelor Unite. De parcă pericolul întrecerilor fără reguli între bolizi nu ar fi de ajuns, fostul său asociat promite o imensă sumă de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc.

shermanMr. Peabody si Sherman 3D – AVANPREMIERA

Regia: Rob Minkoff
In rolurile principale: Max Charles, Ty Burrell

Gen: Animaţie, Aventuri, Familie, SF

Durata:97 minute
Ora: Mi,J: 13:30 – dublat, 18:00 – subtitrat

Filmul vorbeşte despre câinele Peabody (Ty Burrell), cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când “stăpânul” său, băieţelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante.

nonstopNon-stop

Regia: Jaume Collet-Serra
In rolurile principale: Julianne Moore, Liam Neeson, Michelle Dockery
Gen: Acţiune, Thriller

Durata:106 minute
Ora:  V-J:  20:30, 22:30

Liam Neeson revine într-un rol de acţiune, de această dată la mare înălţime. Actorul este Bill Marks, un agent american care se îmbarcă la bordul unui avion transatlantic cu destinaţia Londra. În timpul zborului, primeşte pe telefonul cu acces la o reţea securizată un misterios mesaj: la fiecare 20 de minute un om de la bord va muri, dacă o sumă fabuloasă nu este transferată într-un cont bancar. Când un pasager îşi află sfârşitul la exact 20 de minute de la ultimul mesaj, toată lumea îşi dă seama că ameninţarea este cât se poate de serioasă.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?