ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 6 – 12 iunie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 6  – 12 iunie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Edge of Tomorrow: Prizonier in timp 3D – PREMIERA

Regia: Doug Liman
In rolurile principale: Emily Blunt, Tom Cruise
Gen: Acţiune, SF

Durata: 113 minute
Ora: V,L-J: 15:00, 19:15, 21:30
S,D: 14:00, 19:00, 21:15

Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu oraşe distruse şi milioane de victime umane, armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage nu a participat niciodată la lupte pe front, dar e trimis direct în bătaia armelor. În doar câteva minute el e ucis, dar reuşeşte să ia şi viaţa unui extraterestru. Însă militarul se trezeşte în dimineaţa aceleiaşi zi pe care a trăit-o deja şi e iarăşi trimis cu forţa să lupte şi să moară. Să-l fi aruncat contactul fizic cu extraterestrul într-o buclă temporală ce se repetă la infinit?

Urma scapa turma (A Milion Ways to Die in West) – PREMIERA

Regia: Seth MacFarlane
In rolurile principale: Amanda Seyfried, Charlize Theron, Liam Neeson, Seth MacFarlane
Gen: Comedie

Durata: 116 minute
Ora: V-D,Mi,J: 13:45, 20:15, 22:30
L,Ma: 20:15, 22:30

Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care îşi pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va determina să-şi dovedească bărbăţia, mai ales când soţul acesteia, un bandit celebru (Neeson), începe să facă probleme în zonă.

Chef  – AVANPREMIERA

Regia: Jon Favreau
In rolurile principale: Sofía Vergara, Scarlett Johansson, Jon Favreau, John Leguizamo, Emjay Anthony
Gen: Comedie

Durata: 115 minute
Ora: Mi,J: 14:00, 19:00

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care îşi pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soţie (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) şi fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant “mobil”, deschis în remorca unei camionete. Un film emblematic pentru vechea zicală cu şutul în fund şi pasul înainte.

Maleficient 3D

Regia: Robert Stromberg

In rolurile principale: Angelina Jolie, Elle Fanning
Durata: 97 minute

Ora: V,Mi,J: 19:45
S,D: 13:30, 19:45
L,Ma: 15:30, 20:00

Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut.

X-Man: Viitorul este trecut 

Regia: Bryan Singer
In rolurile principale: Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Hugh Jackman
Durata: 130 minute

Ora: V,Mi,J: 13:05, 15:30, 21:45
S,D: 15:30, 21:45
L,Ma: 17:30, 22:00

Cea mai populară echipă X-Men duce o bătălie pentru supravieţuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

Triunghiul dragostei si al mortii

Regia: Hossein Amini
In rolurile principale: Kirsten Dunst, Oscar Isaac, Viggo Mortensen
Gen: Comedie

Durata: 96 minute
Ora: V-J: 16:00, 18:15

1962. Un cuplu American fancy, format din carismaticul Chester MacFarland (Viggo Mortensen) și atrăgătoarea lui soție, Colette (Kirsten Dunst), se află în vacanță în Atena, Grecia. În timp ce se plimbă printre ruinele celebrei Acropole, cei doi îl cunosc pe Rydal (Oscar Isaac), un tânăr american, vorbitor de limbă greacă care își petrece timpul lucrând ca ghid turistic și îmbrobodind turistele naive. Atras de frumusețea lui Colette și impresionat de bunăstarea și rafinamentul degajate de Chester, Rydal acceptă imediat invitația acestora la cină.

Selfie

Regia: Cristina Iacob
In rolurile principale: Răzvan Vasilescu, Olimpia Melinte, Alina Chivulescu, Smiley
Gen: Comedie

Durata: 123 minute
Ora: V : 14:00, 19:00
S,D: 16:30, 21:30
L,Ma: 16:30, 21:15

În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bac, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa with a BANG!! Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să trăiască ultimul weekend dinaintea examenului maturităţii ca şi cum ar fi ultimul din viaţa lor, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă orice fără să se gândescă la consecinţe. Vor putere, adrenalină şi îndrăgosteală, iar gaşca de trei tineri pe care îi agaţă pe drum pare să le poată oferi toate aceste lucruri şi chiar mai mult decât îşi pot imagina.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?