ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 6 – 12 iulie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  6 – 12 iulie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Uimitorul Om-Paianjen 3D (The Amazing Spider-Man)  – AVANPREMIERA

Regia: Marc Webb
In rolurile principale: Emma Stone, Andrew Garfield, Martin Sheen, Rhys Ifans
Gen: Actiune, Aventuir
Durata: 138  minute

Orele de difuzare:
Miercuri si Joi: 21:00

Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinţi în copilărie şi lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) şi a mătuşii May (interpretată de Sally Field). Ca mulţi alţi tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identităţi. În acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste – cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie care se dovedeşte a fi plină de secrete.

Epoca de gheata 4 – Continenete in deriva 3D (Icew Age 4: Continental Drift) – PREMIERA

Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier
In rolurile principale: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 89  minute

Orele de difuzare:
Vuneri, Luni si Marti: 13:00 (dublat), 15:00 (subtitrat), 17:15 (subtitrat), 19:00 (subtitrat), 21:00 (subtitrat)
Sambata si Duminica: 13:00 (dublat), 15:00 (subtitrat), 17:15 (subtitrat), 19:00 (subtitrat), 21:00 (subtitrat), 22:45 (subtitrat)
Miercuri si Joi: 13:00 (dublat), 15:00 (subtitrat), 17:15 (subtitrat), 19:00 (subtitrat)

Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei – Manny ,Diego si Sid – pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti. Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.

Madagascar 3: Fugariti prin Europa 3D ( Madagascar 3)

Regia: Eric Darnell
In rolurile principale: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Gen: Animatie,Aventuri,  Comedie
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Vineri, Luni pana Joi: 13:15 (dublat), 15:15 (subtitrat)
Sambata si Duminica: 11:15 (dublat), 13:15 (dublat), 15:15 (subtitrat)

Noua aventură a leului Alex şi-a bunilor săi prieteni, Melman, Marty şi Gloria, va sosi pe marile ecrane în 2012. Ca sa încheie cercul, producătorii sunt convinşi că de această dată Alex va reuşi să ajungă din nou în New York, pentru a-şi relua locul de rege neîncoronat al grădinii zoologice. Şi cine să fie mai potrivit pentru a-i sta alături decât flamboaiantul rege al lemurilor de Madagascar, Julian al nuştiucâtelea?

Abraham Lincon: Vanatorul de vampiri 3D (Abraham Lincon: Vampire Hunter)

Regia: Timur Bekmambetov
In rolurile principale: Mary Elizabeth Winstead, Benjamin Walker
Gen: Actiune, Fantastic, Horror
Durata: 120  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 19:15, 21:30

ABRAHAM LINCOLN: VÂNĂTOR DE VAMPIRI analizează viaţa secretă a celui de-al 16-lea preşedinte american şi povestea nespusă care le-a modelat naţiunea. Realizatorii vizionari Tim Burton şi Timur Bekmambetov (regizorul filmului “Wanted”) contribuie cu o voce proaspătă la ştiinţa sângeroasă privind vampirii, imaginându-l pe Lincoln drept cel mai mare vânător de vampiri din istorie.

Iron Sky – Invazia (Iron Sky)

Regia: Timo Vuorensola
In rolurile principale: Julia Dietze, Udo Kier, Kym Jackson, Peta Sergeant
Gen: Actiune, Comedie, SF
Durata:93 minute

Orele de difuzare:
Vineri: 18:00, 20:00
Sambata si Duminica: 18:00
Luni pana Joi: 16:00, 18:00

Neştiuţi de nimeni, cercetătorii din fortăreaţa nazistă New Swabia din Antarctica au plecat în 1945, în rachete spaţiale, spre lună. Aici, în completă izolare faţă de restul umanităţii, este în plină desfăşurare construirea unei întregi armade de navete spaţiale, într-o bază sublunară cunoscută sub numele de Soarele negru, scopul fiind cucerirea lumii întregi. Este anul 2018, iar misiunea “Blitzkrieg-ul lunar” stă să înceapă. Naziştii aterizează la New York, dar agenta secretă Renate nu are de gând să-i lase să câştige prea uşor.

Rock pentru totdeauna (Rock of Ages)

Regia: Chris D’Arienzo, Adam Shankman
In rolurile principale: Tom Cruise, Paul Giamatti, Malin Akerman
Gen: Comedie, Musical
Durata: 123  minute

Orele de difuzare:
Vineri: 13:30, 21:45
Sambata si Duminica: 15:30, 20:00, 22:20
Luni pana Joi: 13:30, 20:00

Poate că Sherrie (Julianne Hough) şi Drew (Diego Boneta) lucrează ca simpli ospătari, dar asta nu înseamnă deloc că nu au visuri mari: cei doi pleacă la New York ca să dea lovitura, ea ca actriţă, el ca star rock. Suntem în anii ’80, iar capitala muzicală a lumii roieşte de muzicieni aspiranţi, dealeri de droguri, proprietari de cluburi şi impresari în căutarea următoarei voci care va uimi America.

Vanatorii de capete (Hodejegerne) – TARIF UNIC 7 RON

Regia: Morten Tyldum
In rolurile principale: Aksel Hennie, Nikolaj Coster-Waldau, Synn
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 99 minute

Orele de difuzare:
Vineri: 16:00
Sambata, Duminica: 11:30, 13:30
Luni pana Joi: 22:15

Roger pare să aibă totul: este cel mai de succes headhunter din Norvegia, este însurat cu frumoasa proprietară a unei galerii de artă şi locuieşte într-o vilă superbă – doar că veniturile sale sunt mai mici decât cheltuielile. Ca să compenseze, Roger se ocupă cu furtul operelor de artă. La un vernisaj, soţia sa i-l prezintă pe Clas Greve, care nu doar că este perfect pentru slujba de CEO a companiei Pathfinder, pentru care Roger tocmai recrutează, dar are în posesie şi o nepreţuită pictură. Este şansa lui Roger de a obţine independenţa financiară, prin urmare începe să plănuiască cea mai mare lovitură a sa dintotdeauna.

Cine, daca nu noi? (Wer wenn night wir) – TARIF UNIC 7 RON

Regia: Andres Veiel
In rolurile principale: August Diehl, Lena Lauzemis, Alexander Fehling
Gen: Istoric
Durata: 124 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 13:45, 16:15, 18:45, 21:15

Filmul spune o poveste din Germania de Vest, de la începutul anilor ’60: Bernward Vesper (August Diehl) studiază la Tübingen şi participă la seminarul de retorică al lui Walter Jens. Bernward vrea să devină scriitor şi-şi petrece nopţile la maşina de scris. În acelaşi timp, ţine cu tot dinadinsul să-şi apere tatăl, poetul Will Vesper, admirat pe vremuri de nazişti pentru modul în care a promovat ideologia „Sângele şi pământul”. Într-o zi, Bernward o cunoaşte pe Gudrun Ensslin şi între cei doi se înfiripă o relaţie extremă excesivă şi totală, o poveste de dragoste ce transcende suferinţa, familia şi politica.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?