ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 6 – 12 ianuarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 6 – 12 ianuarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Alvin si Veveritele: Naufragiati (Alvin and the Chipmuncks: Chip-Wrecked)

Regia: Mike Mitchell
In rolurile principale: Amy Poehler, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Gen: Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 88 minute

Orele de difuzare:
Vineri si de Luni pana Joi: 14:00, 16:00, 18:00
Sambata: 12:00, 14:00
Duminica: 13:30, 16:00, 18:00

Veveritele buclucase se intorc pe marile ecrane pentru o a treia aventura. De aceasta data Alvin si Veveritele sunt in vacanta intr-o croaziera. Insa vaporul are cateva defectiuni (pe alocuri parodie dupa Titanic) si eroii nostri naufragiaza pe o insula pustie. In timp ce Dave isi cauta prietenii pierduti, veveritele isi fac de cap pe noua lor insula. Acestea isi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toti.

Happy Feet 2 in 3D (Happy Feet 2) PREMIERA

Regia: George Miller
In rolurile principale: Robin Williams, Elijah Wood, Pink
Gen: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 100 minute

Orele de difuzare:
Vineri si de Luni pana Miercuri: 13:15, 17:30
Sambata si Duminica: 12:00 (dublat), 17:00

Partea a doua a animaţiei premiate cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams). Mumble şi Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă neîncetat să-şi găsească abilităţile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă pericole negândite le ameninţă specia şi toţi trebuie să se unească şi să danseze pentru a se salva.

Justitie pe cont propriu (Seeking Justice) PREMIERA

Regia: Roger Donaldson
In rolurile principale: Nicolas Cage, Nick Gerard, January Jones
Gen: Drama, Actiune, Thriller
Durata: 105 minute

Orele de difuzare:
Vineri si de Luni pana Miercuri: 15:15, 19:30, 21:45
Joi: 15:15, 19:30
Sambata si Duminica: 14:30, 19:15

Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. Cei doi se bucură de viaţa lor liniştită, cu concerte, barbeque în grădina casei şi, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de şah cu directorul şcolii (Harold Perrineau). Dar totul se schimbă într-o noapte, cînd Laura e atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese repetiţii.

Misionarul Razboinic (Machine Gun Preacher) PREMIERA

Regia: Marc Forster
In rolurile principale: Gerard Butler, Sam Childers, Michelle Monaghan
Gen: Actiune, Biografic
Durata: 75 minute

Orele de difuzare:
Vineri si de Luni pana Joi: 13:30, 16:15, 19:15, 22:15
Sambata si Duminica: 16:45, 19:30, 22:00

Inspirat dintr-o poveste reala, Machine Gun Preacher prezinta povestea vietii lui Sam Childers (Gerad Butler), un fost traficant de droguri, care decide sa lase in urma viata tumultoasa pe care o avea si pleaca intr-o calatorie in estul Africii. Barbatul simte ca este momentul sa descopere ceva in care sa creada, pentru a-si schimba viata. In momentul in care ajunge in Sudan, Childers este impresionat de lumea dezolanta din acea zona si mai ales de copiii antrenati sa fie soldati.

De Anul Nou (New Year’s Eve)

Regia: Garry Marshall
In rolurile principale: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Abigail Breslin, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 117  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:15

New Year’s Eve este realizat de celebrul Garry Marshall şi readuce pe marile ecrane atmosfera romantică şi personajele din Valentine’s Day. Poveştile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea revelionului. La fel ca Valentine’s Day, New Year’s Eve întruneşte o distribuţie de excepţie, personajele fiind interpretate de Robert De Niro, Zac Efron, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Ashton Kutcher şi mulţi alţii.

Misiune Imposibila 4: Ghost Protocol (Mision Imposible: Ghost Protocol)

Regia: Brad Bird
In rolurile principale: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg
Gen: Acţiune, Aventuri, Thriller
Durata: 106  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat şi renegat, împreună cu restul agenţiei, în momentul în care preşedintele iniţiază „protocolul fantomă”. Lăsat fără resurse şi fără acoperire, Ethan trebuie să găsească o cale să reabiliteze renumele departamentului şi să prevină un alt atac. Dar lucrurile se complică şi mai mult, iar Ethan e nevoit să se îmbarce în altă misiune, împreună cu colegii săi renegaţi, ca şi el, ale căror motive, însă, nu-i sînt complet cunoscute.

Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (Sherlock Holmes: A Games of Shadows)

Regia: Guy Ritchie
In rolurile principale: Jude Law, Noomi Rapace, Robert Downey Jr.
Gen: Actiune, Mister
Durata: 128 minute

Orele de difuzare:
Vineri si de Luni pana Joi: 13:00, 16:00, 19:00, 22:00
Sambata si Duminica: 13:00, 16:00, 18:45, 21:45

Regizorul Guy Ritchie revitalizează în această perioadă aventurile celebrului detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle. Filmul “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” îi va avea în centrul atenţiei pe actorii Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace şi personajele lor. Noomi Rapace a primit în filmul lui Ritchie primul ei rol major la Hollywood după ce a ajuns faimoasă internaţional cu rolul principal din trilogia suedeză “The Girl With The Dragon Tattoo”. Noomi a fost foarte lăudată de colegii ei de filmare, iar personajul ei capturează adesea toată atenţia privitorului.

Fata cu un dragon tatuat (The Girl with the Dragon Tattoo)

Regia: David Fincher
In rolurile principale: Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgård
Gen: Drama, Actiune, Thriller
Durata: 130 minute

Orele de difuzare:
Vineri si de Luni pana Joi: 20:00, 22:30
Sambata: 16:00, 18:30, 21:30
Duminica: 20:00, 22:30

Subiectul principal al filmului este găsirea Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Simţindu-şi sfârşitul aproape, responsabilitatea dispariţiei fetei căzând pe umerii săi, unchiul Harietei îl angajează pe jurnalistul Mikael Blomkvist (Daniel Craig) să o găsească. Mikael tocmai îşi dăduse demisia de la publicaţia pentru care lucra, după ce pierduse un proces-capcană împotriva unei mari corporaţii şi se află în perioada de graţie înainte de începerea sentinţei.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?