ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 6 – 12 aprilie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  6 – 12 aprilie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Toata lumea din familia noastraPREMIERA

Regia: Radu Jude
In rolurile principale: Şerban Pavlu, Mihaela Sîrbu, Sofia Nicolaescu
Gen: Dramă
Durata: 107 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 19:30, 21:45
Vineri si de Luni pana Joi: 18:00, 20:00, 22:15

Toata lumea din familia noastră tratează cu umor povestea tristă a unui tată şi a fiicei lui, care vor să petreacă împreună o vacanţă ca-n rai, însă deocamdată sunt prinşi în iadul relaţiilor de familie de pe pământ. Proiect finanţat de CNC cu 1.006.982 RON în cadrul sesiunii de concurs iunie – iulie 2010?

Titanic 3D (Titanic) – PREMIERA

Regia: James Cameron
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
Gen: Dramă,Romantic,Dragoste
Durata: 194  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 13:15, 19:00
Vineri si de Luni pana Joi: 18:30, 22:00

10 aprilie 1912.  Tehnologia furniza un şir de miracole timp de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită.  Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii decât lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om?  Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat.  Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat într-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere, iar credinţa oamenilor în forţa lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganţa, înfumurarea şi lăcomia.

Plăcintă Americană. Din nou pe felie (American Reunion) – PREMIERA

Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
In rolurile principale: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 113  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 16:30, 18:45, 21:15
Vineri si de Luni pana Joi: 15:30, 18:45, 21:15

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

Lorax. Protectorul pădurii 3D (Dr. Seuss’ The Lorax)

Regia: Chris Renaud, Kyle Balda
In rolurile principale: Zac Efron, Danny DeVito, Ed Helms
Gen: Animaţie, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:00, 13:00, 15:00, 17:15
Vineri si de Luni pana Joi: 12:00, 14:00, 16:00

Eva, personajul Tildei Swinton, a renunţat la carieră şi şi-a agăţat ambiţiile în cui pentru a-l naşte pe Kevin, dar chiar de când băiatul e bebeluş, relaţia mamă-fiu e una dificilă. În unele zile, când micuţul Kevin nu mai înceta dintr-un plâns oribil, Eva se gândea disperată că a renunţat pentru acest copil insuportabil la jobul ei minunat de a scrie ghiduri turistice. Tatăl, Franklin, un tip nu foarte dezgheţat, îşi idealizează fiul, iar acesta îl manipulează cu uşurinţă. La 15 ani, Kevin face ceva iraţional şi de neiertat în ochii întregii comunităţi, iar Eva e năucită de propriile sentimente de durere şi vinovăţie. E vina ei fiindcă nu şi-a iubit fiul? Sau nu îndeajuns?

Furia titanilor 3D (Wrath of the Titans)

Regia: Jonathan Liebesman
In rolurile principale: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 99  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:15, 17:00, 22:30
Vineri si de Luni pana Joi: 12:30, 14:30, 16:30

A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viaţă liniştită de pescar şi să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremaţie se dezlănţuie între zei şi titani, după ce ultimii, conduşi de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-şi mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp.

Izvorul femeilor (La source des femmes)

Regia: Radu Mihăileanu
In rolurile principale: Hafsia Herzi, Leïla Bekhti
Gen: Drama, Comedie
Durata: 136  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 17:30
Vineri si de Luni pana Joi: 15:00

Povestea din “La Source de femmes”, noul film al lui Radu Mihăileanu, este contemporană şi are loc într-un sat aflat undeva între Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Tradiţia locului spune ca femeile să aducă apă dintr-un izvor săpat în munte, în fiecare zi, în plin soare. Leila (Leila Bekhti), o tânără mireasă, le convinge pe celelalte femei să intre într-o grevă a iubirii: fără sex, nici măcar o mângâiere, până când bărbaţii vor începe să preia ei responsabilitatea aducerii apei în sat.

Jocurile foamei (The Hunger Games)

Regia: Gary Ross
In rolurile principale: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence
Gen: Dramă, Actiune, SF, Thriller
Durata: 142  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:30, 14:30, 20:00, 22:45
Vineri, Luni, Marti: 11:45, 17:30, 20:15, 22:45
Miercuri, Joi: 12:45, 17:45, 22:45

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

Misiune de salvare (Big Miracle)

Regia: Ken Kwapis
In rolurile principale: Drew Barrymore, John Krasinski
Gen: Drama
Durata: 107 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:00, 14:15
Vineri si de Luni pana Joi: 13:00

Bazat pe povestea adevărată care a înduioşat inimile oamenilor de peste tot pe glob, MISIUNE DE SALVARE este aventura unui reporter dintr-un orăşel (John Krasinski) şi a unei activiste Greenpeace (Drew Barrymore), care fac front comun cu autorităţile şi preaputernicii zilei pentru a salva o familie de balene gri blocate în gheţurile din Cercul Arctic.  Reporterul de ştiri locale Adam Carlson (Krasinski) de-abia aşteaptă să scape de deplasarea în Alaska pentru a transmite ştiri din zone mai importante. Exact cînd apare ştirea care poate să-i schimbe cariera, se trezeşte că nu are deloc exclusivitate, ci, dimpotrivă, şi restul lumii o vanează.

Oglindă, Oglinjoară (Mirror, Mirror)

Regia: Tarsem Singh
In rolurile principale: Lily Collins, Sean Bean, Julia Roberts, Armie Hammer
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 106 minute

Ora de difuzare:
Vineri:
10:00

Oglindă, Oglinjoară  este o viziune modernă, proaspătă și plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povești din toate timpurile: Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins),  a uzurpat tronul și a secat visteria regatului. Acum, singura șansă de a-și spori averea este să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer), bogatul moștenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moștenitoarea de drept a tronului.

Calatoria 2: Insula Misterioasa 3D (Journey 2: The Mysterious Island)

Regia: Brad Peyton
In rolurile principale: Dwayne ‘THE ROCK’ Johnson, Josh Hutcherson
Gen: Actiune, Aventuri, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Vineri: 10:00

Descurcăreţul Sean are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia şi creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările sale de a-şi regăsi bunicul.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?