ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 5 – 11 iulie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 5 – 11 iulie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

pacific-rim-257359lCercul de foc 3D (Pacific Rim) – AVANPREMIERA

Regia: Guillermo del Toro
In rolurile principale: Rinko Kikuchi, Idris Elba, Charlie Hunnam
Gen: Acţiune, SF
Durata: 132 minute
J: 14:00, 21:30
Când mii de creaturi monstruoase, Kaiju, încep să iasă din apele oceanelor, un război nimicitor se dezlănţuie între oameni şi periculoşii inamici. Pentru a face faţă atacurilor, arme speciale sunt create: roboţi gigantici, denumiţi Jaeger-i şi controlaţi simultan de doi piloţi ale căror minţi sunt conectate prin punţi neuronale. Dar chiar şi roboţii se dovedesc lipsiţi de apărare în faţa distrugătorilor Kaiju şi, în pragul înfrângerii, rasa umană apelează la un fost pilot şi la ucenica lui, care conduc un legendar dar aparent învechit Jaeger din trecut. Împreună, cei doi vor deveni ultima speranţă a omenirii în faţa Apocalipsei.
UntitledByzantium (Byzantium) – PREMIERA
Regia: Neil Jordan
In rolurile principale: Saoirse Ronan, Gemma Arterton, Jonny Lee Miller
Gen: Dramă, Fantastic, Thriller
Durata: 118 minute
V,L,Ma: 15:05, 19:45
S,D:       18:00, 20:15
Mi:         14:00, 20:30
J:           19:00
Eleanor şi Clara, două tinere misterioase dar foarte sărace, reuşesc sa fugă de la locul unei groaznice fărădelegi, ajungând într-o statiune veche şi neîngrijită de la malul mării. Ele încearcă să facă rost de bani şi să-şi găsească refugiul în această localitate ieftină de pe litoral, lucrând prin hotelurile sale decăzute. Clara, mai cu capul pe umeri, îşi vinde trupul. Ea îl întâlneşte pe timidul şi singuraticul Noel, care le asigură celor două un acoperiş deasupra capului, în vechiul său hotel, Byzantium. Clara, care se gândeşte tot timpul la viitor, îl preschimbă peste noapte într-un bordel. Între timp, Eleanor, eterna şcolăriţă, îl întâlneşte pe Frank, un spirit pereche, care o împinge, fără să-şi dea seama de consecinţe, să-i spună adevărul despre viaţa ei. Conform poveştii sale, Clara este mama lui Eleanor, deşi între ele nu sunt decât câţiva ani diferenţă de vârstă. Cu toate că nu are decât 16 ani, Eleanor susţine că s-a născut în 1804. De asemenea, ea mărturiseşte că trebuie să bea sânge de om pentru a supravieţui – la fel ca mama sa. În micul orăşel de la malul mării încep să moară oamenii.  Iar trecutul, de care fetele fugiseră atâta vreme, le ajunge din urmă – dezlănţuind consecinţe dramatice.
the-purge-523744lThe Purge. Noaptea judecăţii (The Purge)
Regia: James DeMonaco
In rolurile principale: Ethan Hawke, Lena Headey, Max Burkholder
Gen: Horror, SF, Thriller
Durata: 85 minute
V,L,Ma: 22:00
S,D:       16:00, 22:30
Mi:        16:15, 22:45
J:          17:15
Cum ar fi dacă o noapte pe an ai avea voie să ucizi fără să fii pedepsit, 12 ore în care nici poliţia şi nici salvarea nu ar funcţiona, şi totul pentru ca în restul anului să trăieşti liniştit, fără teama că ai putea fi atacat? Cum ar fi să ai o noapte pe an în care să poţi dezlănţui fiara din tine asupra celui pe care îl urăşti, dar pe care nu ai voie să-l atingi în restul anului? Ethan Hawke într-un thriller tulburător.
world-war-z-609370lZiua Z: Apocalipsa 3D (World War Z)
Regia: Marc Forster
In rolurile principale: Brad Pitt, Mireille Enos, Matthew Fox, David Morse
Gen: Acţiune, Dramă, Horror, SF, Thriller
Durata: 116 minute
V,L,Ma: 17:15, 21:45
S,D:       13:30
Mi:        18:05
ZIUA Z: APOCALIPSA este un thriller SF al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care e nevoit să străbată întreaga lume într-o cursă contracronometru pentru a opri o epdiemie care răstoarnă guverne, răscoală armate şi ameninţă să elimine rasa umană..
monsters-university-764195lUniversitatea monştrilor 3D (Monsters University)
Regia: Dan Scanlon
In rolurile principale: Steve Buscemi, John Goodman, Jennifer Tilly
Gen: Animaţie, Aventuri
Durata: 110 minute
V,L,Ma: 12:45 – dublat
S,D:       11:15 – dublat
Cu ani de zile înainte de a deveni populara echipă “de speriat” din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Oare ce s-a întâmplat de le-a transformat rivalitatea într-una din cele mai trainice prietenii văzute vreodată pe marele ecran?
the-heat-522056lCaptură la dublu (The Heat) – AVANPREMIERA
Regia: Paul Feig
In rolurile principale: Sandra Bullock, Melissa McCarthy
Gen: Acţiune, Comedie, Crimă
Durata: 117 minute
Mi,J: 19:45
Melissa McCarthy este Shannon, o poliţistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede ţandăra, încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata şi aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un periculos traficant de droguri… Sarah şi Shannon sunt atât de diferite, încât colaborarea le va împinge în afara zonei de confort, cele două ajungând să provoace prăpăd în jur.
despicable-me-2-904030lSunt un mic ticălos 2/3D (Despicable Me 2) – PREMIERA
Regia: Pierre Coffin, Chris Renaud
In rolurile principale: Jason Segel, Steve Carell
Gen: Animaţie, Comedie, Familie
Durata: 98 minute
V,L,Ma: 13:00-dublat, 17:30-subtitrat
S,D:       11:00-dublat, 13:00-dublat, 17:20-subtitrat
Mi,J:     13:30-dublat, 18:00-subtitrat
Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria Americii ca încasări. În vara lui 2013 ne pregătim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru. Din 5 iulie începe din nou nebunia cu Despicable Me 2/Sunt un mic ticălos 2.
the-internship-436776lStagiarii  (The Internship)
Regia: Shawn Levy
In rolurile principale: Owen Wilson, Vince Vaughn
Gen: Comedie
Durata: 120 minute
V-Ma: 15:00, 19:30
Mi,J:    15:45, 22:00
Comedia are în centru doi foşti angajaţi în vânzări, care, odată concediaţi, decid să intre într-un program de internship într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaţilor au pe jumătate vârsta lor.
the-lone-ranger-519222lLegenda călăreţului singuratic (The Lone Ranger) – PREMIERA
Regia: Gore Verbinski
In rolurile principale: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Armie Hammer
Gen: Acţiune, Aventuri, Western
Durata: 149 minute
V,L-J: 15:15, 18:15, 21:00
S,D:   11:30, 14:30, 17:30, 20:30
Povestea eroului nonstru începe cu un grup de Jandarmi Texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiţi condusă de Butch Cavendish. Prinşi în ambuscadă de răufăcători, Jandarmii sunt nimiciţi şi ucişi, aparent în totalitate. Un supravieţuitor este găsit, însă, de un amerindian pe nume Tonto care îl îngrijeşte până la întremare. Jandarmul, purtând o mască şi călărind un armăsar pe nume Silver, face echipă cu Tonto pentru a-i aduce pe membrii bandei în faţa justiţiei.
amantii pasageriAmanţii pasageri (Los amantes pasajeros)
TARIF UNIC 7 RON
Regia: Pedro Almodóvar
In rolurile principale: Penélope Cruz, Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueñas, Raúl Arévalo, Antonio Banderas
Gen: Comedie
Durata: 90 minute
V,L-J: 13:15
O defecţiune tehnică pune în pericol vieţile celor de la bordul zborului 2549. Piloţii încearcă, alături de colegii lor din turnul de control, să găsească o soluţie. Însoţitorii de zbor şi şeful lor sunt personaje neobişnuite, baroce, care încearcă să uite de problemele personale şi se dedică trup şi suflet sarcinii de a face zborul cât mai plăcut pentru pasagerii lor, în aşteptarea soluţiei. Viaţa printre nori este la fel de complicată ca şi cea de la sol şi, din aceleaşi cauze, poate fi redusă la două aspecte: sexul şi moartea.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?