ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 4 – 10 mai

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  4 – 10 mai. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Răzbunătorii 3D (The Avengers) – PREMIERA

Regia: Joss Whedon
In rolurile principale: Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner
Gen: Acţiune
Durata: 142  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:30, 14:15, 19:15
Vineri, Luni, Marti: 14:15, 19:45
Miercuri si Joi: 12:00, 17:30, 20:15

Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow formează “echipa de şoc”, după ce sunt convinşi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) şi de Agentul Culson să îşi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, care tocmai câştigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, şi între Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reuşi ei să renunţe la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?

Visul lui Adalbert  – PREMIERA

Regia: Gabriel Achim
In rolurile principale: Gabriel Spahiu
Gen: Comedie
Durata: 101  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:00, 17:45
Vineri, Luni, Marti: 18:30
Miercuri si Joi: 12:00, 18:30

Visul lui Adalbert este o comedie neagră bazată pe o întâmplare petrecută în realitate într-o fabrică de pe vremea comunismului. E 8 mai 1986, ziua aniversară a Partidului Comunist Român. O zi celebrată cu mare pompă, ipocrizie şi teamă în toate fabricile din ţară. Pe lângă conotaţiile politice, evenimentul are loc la doar două săptămâni de la explozia de la Cernobâl. Dar, mai important pentru români, aceasta este ziua când Steaua Bucureşti câştigă Liga Campionilor, pentru prima şi ultima oară în istoria fotbalului românesc.

Te mai măriţi cu mine? (The Five-Year Engagement) – PREMIERA

Regia: Nicholas Stoller
In rolurile principale: Jason Segel, Emily Blunt
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 124 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:15, 13:45, 18:45, 21:30
Vineri, Luni, Marti: 13:30, 18:45, 21:30
Miercuri si Joi: 13:00, 15:30

Tom Solomon îi declară iubire veşnică frumoasei Violet Barnes şi o cere în căsătorie la un restaurant, într-un cadru romantic, organizând ulterior o petrecere de logodnă la care este invitată toată familia, însă nunta se amână an după an din cauza lipsei de timp a partenerilor şi din cauza obstacolelor profesionale care intervin. Violet se înscrie într-un program cu o durată de 2 ani la Universitatea din Michigan, după care obţine o promovare de la şeful ei Winton Childs şi este forţată să se mute în alt oraş, iar oficializarea relaţiei rămâne tot timpul în plan secund, dorinţa de a fructifica oportunităţile profesionale fiind mai puternică decât dorinţa de a întemeia o familie.

S-a furat mireasaAVANPREMIERA

Regia: Jesús del Cerro
In rolurile principale: Jojo, Constantin Diţă, Adina Galupa
Gen: Comedie
Durata: 89  minute

Orele de difuzare:
Miercuri si Joi: 22:30

“S-a furat Mireasa” este o comedie savuroasă în care Nina (Jojo), o şomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie şi de viaţa mai puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Costi Diţă), se hotărăşte s-o “fure” pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară de la aceştia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de către tatăl ei.

Doamna de Fier  (The Iron Lady)

Regia: Phyllida Lloyd
In rolurile principale: Jim Broadbent, Meryl Streep
Gen: Biografic, Dramă
Durata: 105  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 13:00, 15:15, 19:45, 22:00
Vineri, Luni, Marti: 14:00, 16:15, 20:45, 22:45
Miercuri si Joi: 14:00, 16:15, 20:45, 22:45

Drama biografică “The Iron Lady” relatează prin intermediul flash-back-urilor, din perspectiva unei Margaret Thatcher îmbătrânite, fragile şi cu o stare de sănătate precară, urcuşurile şi coborâşurile din cariera politică a acestei femei de excepţie, concentrându-se pe controversatele acţiuni pe care le-a întreprins aceasta în cele 17 zile ce au precedat izbucnirea conflictului armat din Insulele Falkland în anul 1982.

Misiune pe MS One (Lockout)

Regia: James Mather, Stephen St. Leger
In rolurile principale: Maggie Grace, Guy Pearce, Peter Stormare, Joseph Gilgun
Gen: Acţiune, SF, Thriller
Durata: 96  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 19:00
Vineri, Luni si Marti: 22:45
Miercuri si Joi: 18:00

MS One este o închisoare experimentală unde cei mai periculoşi 500 de criminali ai lumii sunt ţinuţi sub somn artificial. În timp ce conduce o misiune umanitară, Emilie Warnock (Maggie Grace) fiica preşedintelui american, ajunge aici tocmai în momentul când izbucneşte o revoltă violentă şi fără precedent. Emilie şi echipajul MS One sunt luaţi prizonieri de către deţinuţi, iar preşedintele Warnock decide să-l trimită pe agentul Snow (Guy Pierce) pe MS One cu misiunea de a o salva doar pe Emilie şi pe nimeni altcineva.

Battleship (Battleship)

Regia: Peter Berg
In rolurile principale: Rihanna, Alexander Skarsgård, Liam Neeson, Taylor Kitsch
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 132  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:15
Vineri, Luni, Marti: 16:00
Miercuri si Joi: 18:00

Peter Berg (Hancock) e producătorul şi regizorul blockbusterului BATTLESHIP, o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer şi peste pămînt, în lupta pentru supravieţuire a planetei noastre împotriva unei forţe superioare. Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, BATTLESHIP îi are ca protagonişti pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.

Undeva la Palilula
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Silviu Purcărete
In rolurile principale: George Mihăiţă, Răzvan Vasilescu, Constantin Chiriac, Dimeny Aron
Gen: Comedie, Drama
Durata: 145  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 22:00
Vineri, Luni si Marti: 17:00
Miercuri si Joi: 14:45

Protagonistul filmului este Serafim, proaspăt absolvent al Şcolii de Medicină, care primeşte repartiţie pe termen scurt la spitalul din Palilula, un orăşel fantomă, pierdut în mijlocul câmpiei valahe. Un sanatoriu-lazaret, spital improbabil, clinică ginecologică într-un loc unde nu se naşte nici un copil. Palilula e un loc unde derizoriul coexistă cu lucruri fermecătoare, iar populaţia din oraş e izolată pentru eternitate în beţie, petreceri şi orgii. Filmul urmăreşte periplul doctorului Serafim prin Palilula, pe perioada mai multor ani şi anotimpuri.

La pescuit în deşert (Salmon Fishing in the Yemen)
Regia: Lasse Hallstrom
In rolurile principale: Emily Blunt, Ewan McGregor, Kristin Scott Thomas
Gen: Comedie
Durata: 112  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45, 14:00, 16:30
Vineri, Luni si Marti: 13:15, 15:30, 18:00
Miercuri si Joi: 13:00, 15:15

Filmul spune povestea lui Fred Jones (Ewan McGregor), un om de ştiinţă specializat în piscicultură care are o căsnicie lipsită de dragoste şi a cărui lume este complet bulversată atunci când este însărcinat să supervizeze un proiect despre care el crede că este de-a dreptul ridicol: introducerea somonilor în aridele văi ale Yemenului. Cel din spatele acestei nebunii este însuşi şeicul Yemenului (Amr Waked), care este pasionat de pescuitul sportiv pe care îl practică pe proprietatea sa din Scoţia şi care crede că poate să-şi ducă hobby-ul înapoi acasă, sperând ca acest lucru să aducă linişte şi pace într-un teritoriu zdruncinat de conflicte interne.

Plăcintă Americană. Din nou pe felie (American Reunion)

Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
In rolurile principale: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 113  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 17:00
Vineri, Luni si Marti: 22:30
Miercuri si Joi: 23:00

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?