ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 30 martie – 5 aprilie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 30 martie – 5 aprilie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Lorax. Protectorul pădurii 3D (Dr. Seuss’ The Lorax) –  PREMIERA
Regia: Chris Renaud, Kyle Balda
In rolurile principale: Zac Efron, Danny DeVito, Ed Helms
Gen: Animaţie, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00
Vineri si de Luni pana Joi: 11:00, 13:00, 15:00

Eva, personajul Tildei Swinton, a renunţat la carieră şi şi-a agăţat ambiţiile în cui pentru a-l naşte pe Kevin, dar chiar de când băiatul e bebeluş, relaţia mamă-fiu e una dificilă. În unele zile, când micuţul Kevin nu mai înceta dintr-un plâns oribil, Eva se gândea disperată că a renunţat pentru acest copil insuportabil la jobul ei minunat de a scrie ghiduri turistice. Tatăl, Franklin, un tip nu foarte dezgheţat, îşi idealizează fiul, iar acesta îl manipulează cu uşurinţă. La 15 ani, Kevin face ceva iraţional şi de neiertat în ochii întregii comunităţi, iar Eva e năucită de propriile sentimente de durere şi vinovăţie. E vina ei fiindcă nu şi-a iubit fiul? Sau nu îndeajuns?

Furia titanilor 3D (Wrath of the Titans) – PREMIERA
Regia: Jonathan Liebesman
In rolurile principale: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 99  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:15, 13:30, 15:45, 18:00, 20:15, 22:30
Vineri, Luni, Miercuri si Joi: 11:15, 13:30, 15:45, 18:00, 20:15
Marti: 13:30, 15:45, 18:00, 20:15

A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viaţă liniştită de pescar şi să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremaţie se dezlănţuie între zei şi titani, după ce ultimii, conduşi de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-şi mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp.

Titanic 3D (Titanic) – AVANPREMIERA
Regia: James Cameron
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
Gen: Dramă,Romantic,Dragoste
Durata: 194  minute

Orele de difuzare:
Marti, Miercuri, Joi: 22:15

10 aprilie 1912.  Tehnologia furniza un şir de miracole timp de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită.  Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii decât lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om?  Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat.  Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat într-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere, iar credinţa oamenilor în forţa lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganţa, înfumurarea şi lăcomia.

Izvorul femeilor (La source des femmes) – PREMIERA
Regia: Radu Mihăileanu
In rolurile principale: Hafsia Herzi, Leïla Bekhti
Gen: Drama, Comedie
Durata: 136  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 17:30
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30

Povestea din “La Source de femmes”, noul film al lui Radu Mihăileanu, este contemporană şi are loc într-un sat aflat undeva între Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Tradiţia locului spune ca femeile să aducă apă dintr-un izvor săpat în munte, în fiecare zi, în plin soare. Leila (Leila Bekhti), o tânără mireasă, le convinge pe celelalte femei să intre într-o grevă a iubirii: fără sex, nici măcar o mângâiere, până când bărbaţii vor începe să preia ei responsabilitatea aducerii apei în sat.

Plăcintă Americană. Din nou pe felie (American Reunion) – AVANPREMIERA
Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
In rolurile principale: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 113  minute

Ora de difuzare:
Joi: 22:45

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

Trebuie să vorbim despre Kevin (We Need to Talk About Kevin)
Regia: Lynne Ramsay
In rolurile principale: John C. Reilly, Tilda Swinton, Ezra Miller
Gen: Dramă
Durata: 110 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 19:00, 21:30
Vineri si de Luni pana Joi: 19:30, 21:45

Eva, personajul Tildei Swinton, a renunţat la carieră şi şi-a agăţat ambiţiile în cui pentru a-l naşte pe Kevin, dar chiar de când băiatul e bebeluş, relaţia mamă-fiu e una dificilă. În unele zile, când micuţul Kevin nu mai înceta dintr-un plâns oribil, Eva se gândea disperată că a renunţat pentru acest copil insuportabil la jobul ei minunat de a scrie ghiduri turistice. Tatăl, Franklin, un tip nu foarte dezgheţat, îşi idealizează fiul, iar acesta îl manipulează cu uşurinţă. La 15 ani, Kevin face ceva iraţional şi de neiertat în ochii întregii comunităţi, iar Eva e năucită de propriile sentimente de durere şi vinovăţie. E vina ei fiindcă nu şi-a iubit fiul? Sau nu îndeajuns?

Jocurile foamei (The Hunger Games)
Regia: Gary Ross
In rolurile principale: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence
Gen: Dramă, Actiune, SF, Thriller
Durata: 142  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:30, 14:30, 20:00, 22:45
Vineri si de Luni pana Miercuri: 11:30, 17:00, 19:45, 22:45
Joi: 11:30, 17:00, 19:45

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

Dispărută (Gone)
Regia: Heitor Dhalia
In rolurile principale: Amanda Seyfried
Gen: Thriller
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:30, 14:45, 17:15, 19:15, 21:15
Vineri:
12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 22:15
Luni pana Joi: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00, 22:00

Jill Parrish (Amanda Seyfried) descoperă cînd se întoarce de la schimbul de noapte că sora ei, Molly (Emily Wickersham) a fost răpită. Cu un an înainte, Jill scăpase din mîinile unui individ care o răpise, un ucigaş în serie neprins încă, aşa că acum e convinsă că acelaşi individ s-a întors şi a răpit-o pe sora ei. Temîndu-se că Molly va fi moartă pînă la răsăritul soarelui, Jill porneşte într-o cursă nebunească pentru a-l găsi pe ucigaş, a-i scoate la iveală secretele şi pentru a-şi salva sora.

Oglindă, Oglinjoară (Mirror, Mirror)
Regia: Tarsem Singh
In rolurile principale: Lily Collins, Sean Bean, Julia Roberts, Armie Hammer
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 106 minute

Orele de difuzare:
Luni:
9:00
Vineri si de Marti pana Joi: 17:15

Oglindă, Oglinjoară  este o viziune modernă, proaspătă și plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povești din toate timpurile: Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins),  a uzurpat tronul și a secat visteria regatului. Acum, singura șansă de a-și spori averea este să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer), bogatul moștenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moștenitoarea de drept a tronului.  Așa că o trimite în pădure și o lasă în ghearele unui monstru înfricoșător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei șapte pitici și, în compania lor, ea se transformă într-o forță care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și recupera regatul  și să o înlăture pe Regină. Alături de pitici, Albă ca Zăpada pornește într-o bătălie spectaculoasă, înțesată de magie și umor, într-o nouă realizare senzațională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

John Carter 3D (John Carter)
Regia: Andrew Stanton
In rolurile principale: Lynn Collins, Taylor Kitsch
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 132  minute

Orele de difuzare:
Vineri si Luni: 22:30

Inspirată din romanul “A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF “John Carter” îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?