ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 30 august – 6 septembrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  30 august – 6 septembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Din dragoste pentru Roma (To Rome with Love) – PREMIERA

Regia: Woody Allen
In rolurile principale: Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Penélope Cruz, Woody Allen
Gen: Comedie
Durata: 112  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 14:45, 19:30, 21:45
Luni, Marti si Joi: 12:30, 17:15, 21:45
Miercuri: 12:30, 19:30, 21:45

Comedie caleidoscopică ale cărei schimburi de replici au loc în Cetatea Eternă, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii. Un arhitect american vine aici să-şi retrăiască tinereţea, în timp ce un roman prin nimic ieşit din comun ajunge fără să vrea cea mai mare celebritate a metropolei, iar un cuplu provincial descoperă atracţiile dragostei în moduri diferite.

Eroi de Sacrificiu 2 (The Expandables 2) – PREMIERA

Regia: Simon West
In rolurile principale: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li
Gen: Actiune, Aventuri, Thriller
Durata: 102  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 12:45, 17:30, 22:00

Eroii de sacrificiu s-au intors si de data asta este personal… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caeser (Terry Crews) – impreuna cu cei mai noi membri cooptati Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) – se reunesc cand Dl. Church (Bruce Willis) apeleaza la echipa de Eroi pentru o misiune aparent usoara. Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney si gruparea sa de mercenari de clasa veche. Dar cand lucrurile merg prost si unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii de sacrificiu sunt indatorati sa isi faca dreptate pe teritorii ostile, unde sansele nu sunt de partea lor. Porniti pentru razbunare, membrii echipei se inversuneaza sa lupte cu inamicii.

Explozie in Familie (Le Skylab) –  Tarif unic 7 RON

Regia: Julie Delpy
In rolurile principale: Julie Delpy, Lou Avarez, Eric Elmosnino, Aure Atika
Gen: Comedie
Durata: 113minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 12:15, 14:30, 17:00, 19:15, 21:30

Cronică de familie pitorească povestită de Albertine, o fetiță de zece ani, Explozie în familie este în același timp cronica unei epoci special. Iulie, 1979, în timpul vacanței de vară, într-o casă din Bretagne. Cu ocazia zilei de naștere a bunicii, unchi, mătuși, veri și verișoare se adună laolată în timpul unui weekend animat, sărit de pe fix, plin de revelaţii, dragoste şi cântece.

In afara legii (Lawless) – AVANPREMIERA

Regia: John Hillcoat
In rolurile principale: Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf, Mia Wasikowska
Gen: Crima, Drama, Western
Durata: 115  minute

Orele de difuzare:
Joi: 19:30

În regia lui John Hillcoat, filmul În afara legii / Lawless are la bază povestea adevărată a faimoşilor răufăcători Bondurant – trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul la visul american în statul Virginia, în era Prohibiţiei. O poveste fascinantă despre crimă şi corupţie, loialitate şi iubire, brutalitate şi tandreţe, În afara legii / Lawless vine să completeze panoplia filmelor cu gangsteri.

Extra Paza-n Cartier (The Watch)

Regia: Akiva Schaffer
In rolurile principale: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn
Gen: Comedi, SF
Durata: 102  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 15:00, 19:45

Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ. În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de „paznici” … beau bere, pierd vremea şi îşi fac de cap, ca băieţii. Singurele lucruri mai periculoase decât ameninţarea la adresa cetăţenilor oneşti din suburbia Glenview sunt cei patru bărbaţi care s-au reunit pentru a-i salva.

Hesher (Hesher)

Regia: Spencer Susser
In rolurile principale: Joseph Gordon-Levitt, Natalie Portman
Gen: Drama
Durata: 100  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 20:00, 22:15

Hesher spune povestea unui metalist de vreo douăzeci şi ceva de ani, tatuat şi pletos, care pătrunde, într-o zi, pe neaşteptate, în viaţa unei familii îndurerate de pierderea unei fiinţe dragi. Hesher (Joseph Gordon-Levitt) este cea mai nepotrivită persoană care să-l consoleze pe băiatul de 13 ani TJ (Devin Brochu) după moartea mamei sale, dar se dovedeşte singurul care îl poate ajuta să treacă peste această copleşitoare durere. Prin metode neconvenţionale, care îl fac să semene mai degrabă cu un puşcăriaş evadat decât cu cineva care poartă de grijă adolescentului, Hesher îl ia pe TJ sub aripa lui şi le dă băieţandrului şi îndoliatului tată al acestuia (Rainn Wilson) şansa de a fi din nou o familie. Debutul lui Spencer Susser ca regizor de film artistic e povestea neagră şi nostimă a unei maturizări brutale, ilustrând felul în care, uneori, vindecarea vine sub o formă absolut neobişnuită.

Baiatu’ tatii (That’s My Boy)

Regia: Sean Anders
In rolurile principale: Adam Sandler, Andy Samberg
Gen: Comedie
Durata: 116  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 12:30, 17:15
Luni pana Marti: 14:45, 19:30
Miercuri: 14:45, 17:15
Joi: 14:45

Într-o bună zi, adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu toţii ştim ce înseamnă marea iubire din liceu, însă Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea şi lăsând-o însărcinată. Cum era de aşteptat, povestea lor de dragoste se termină prost – doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune. Deşi Donny se străduie din răsputeri să fie un bun tată, sarcina îl depăşeşte şi eşuează. Acum, 30 de ani mai târziu, Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes şi lucrează pe Wall Street. Plecând de la tatăl său imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai văzuse de ani de zile. Însă Donny are probleme cu Fiscul şi mari datorii, prin urmare se gândeşte că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obţină banii şi să-şi plătească datoriile pentru a nu ajunge la închisoare.

Neînfricată 3D (Brave)

Regia: Brenda Chapman (I), Mark Andrews
In rolurile principale: Emma Thompson, Kelly Macdonald, Kevin McKidd
Gen: Animatie, Aventuri, Familie
Durata: 100  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi:  12:00(D), 14:00(S), 16:00(D), 18:00(S)

Brave este povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat. Atunci când prinţesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-şi îndeplini dorinţa, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale. Astfel, Merida trebuie să dea dovadă de curaj şi să-şi folosească talentele şi resursele pentru a dezlega blestemul înainte să fie prea târziu. Pe măsură ce se luptă cu puternica vrajă, Merida devine o eroină şi învaţă semnificaţia curajului adevărat.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?