ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 3 – 9 februarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 3 – 9 februarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Un spion care stia prea multe (Tinker Tailor Soldier Spy) PREMIERA

Regia: Tomas Alfredson
In rolurile principale: Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy
Gen: Thriller
Durata: 127 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:00, 18:30
Vineri si de Luni pana Joi: 14:00, 16:30, 22:45

În 1973, Războiul Rece face în continuare ravagii în planul relaţiilor internaţionale. Serviciul Secret al Marii Britanii (SIS), cunoscut sub numele MI6, cu nume de cod “Circus”, face eforturi ca să ţină pasul cu serviciile de spionaj ale altor ţări pentru a menţine siguranţa Marii Britanii. Şeful “Circului”, cunoscut sub numele de “Control” (John Hurt), trimite agentul operativ Jim Prideaux (Mark Strong) în Ungaria, dar misiunea acestuia eşuează, iar Control e forţat să-şi dea demisia, la fel ca locotenentul care e mîna sa dreaptă, George Smiley (Gary Oldman), un agent de carieră cu simţurile ascuţite.

Haywire: Cursa pentru supravietuire (Haywire) PREMIERA

Regia: Steven Soderbergh
In rolurile principale: Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Gina Carano
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 93 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00, 14:00, 21:00, 23:00
Vineri si de Luni pana Marti: 19:00, 21:00
Miercuri si Joi: 19:00

Mallory Kane este un agent superantrenat care lucrează pentru o agenţie guvernamentală de securitate în cele mai murdare şi mai periculoase colţuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ţinut ostatic, aceasta este înlocuită şi lăsată să moară de cineva apropiat ei din propria agenţie. Fiind deodată ţinta unor asasini profesionişti care-i ştiu orice mişcare, Mallory trebuie să găsească adevărul pentru a rămâne în viaţă.

Calatoria 2: Insula Misterioasa 3D (Journey 2: The Mysterious Island) AVANPREMIERA

Regia: Brad Peyton
In rolurile principale: Dwayne ‘THE ROCK’ Johnson, Josh Hutcherson,
Gen: Actiune, Aventuri, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Miercuri si Joi: 21:00

Descurcăreţul Sean are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia şi creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările sale de a-şi regăsi bunicul.

Descendentii (The Descendants) PREMIERA

Regia: Alexander Payne
In rolurile principale: George Clooney, Matt Matthew, Lillard Brian
Gen: Drama
Durata: 115 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 17:00, 21:30
Vineri si de Luni pana Joi: 20:15

Filmul spune povestea lui Matt King (George Clooney), un soţ şi tată indiferent, care este obligat să îşi reexamineze trecutul şi să îşi accepte viitorul după ce soţia lui suferă un accident în Waikiki. El se reapropie de fiica lui cea mică, în timp ce trebuie să se hotărască dacă vinde sau nu pământul familiei sale din Hawaii, lăsat moştenire din generaţie în generaţie.

Avem un Zoo (We bought a zoo)

Regia: Cameron Crowe
In rolurile principale: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church
Gen: Comedie, Drama
Durata: 124 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:30
Vineri si de Luni pana Joi: 13:30, 18:00

Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, şi-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului. Un văduv îşi ia copiii şi se mută la ţară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul şi-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariţie. El decide să renoveze şi să redeschidă grădina zoologică în amintirea soţiei sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului. Benjamin ştie că soţia sa ar fi fost încântată de idee şi ar fi făcut orice pentru a salva animalele.

Ziua Tradatorilor (The Ides of March)

Regia: George Clooney
In rolurile principale: Ryan Gosling, George Clooney, Paul Giamatti
Gen: Drama
Durata: 98 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45, 13:45, 15:45, 17:45, 19:45, 21:45
Vineri si de Luni pana Joi: 13:45, 15:45, 17:45, 19:45, 21:45

Dialogurile tranşante şi inteligente amplasate în lumea modernă a puterii şi politicii fac din ZIUA TRĂDĂTORILOR o poveste profundă despre sex, ambiţie, loialitate, trădare şi răzbunare. Filmul urmăreşte traseul unui tînăr ataşat de presă care cade pradă jocurilor de culise politice, manipulărilor profesioniştilor veterani în domeniu, dar şi seducţiei unei tinere stagiare.

Dreptate la inaltime (Man on the ledge)

Regia: Asger Leth
In rolurile principale: Elizabeth Banks, Sam Worthington, Jamie Bell
Gen: Thriller
Durata: 102 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:30, 19:15
Vineri si de Luni pana Joi: 16:00, 22:30

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un poliţist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind acum evadarea.

Floarea Desertului (Desert Flower)

2 FILME LA 7 RON

Regia: Sherry Horman
In rolurile principale: Timothy Spall, Terry Donaldson, Liya Kebede
Gen: Drama
Durata: 95 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:15, 16:15, 20:15
Vineri si de Luni pana Joi: 14:15, 18:15

Un coridor din sediul new-yorkez al Naţiunilor Unite. O tînără femeie încearcă să se calmeze: Waris Dirie urmează să ţină primul ei discurs în faţa Naţiunilor Unite. A străbătut un lung drum. Ca într-un basm, Waris, născută în Somalia, a devenit unul dintre cele mai căutate manechine ale lumii. Provenită dintr-o familie de crescători de capre nomazi, drumul fascinant al lui Waris a călăuzit-o din deşerturile Africii de Nord pe copertele celor mai prestigioase reviste de modă.

Nimic Personal (Nothing Personal)

2 FILME LA 7 RON

Regia: Urszula Antoniak
In rolurile principale: Stephen Rea, Lotte Verbeek
Gen: Comedie
Durata: 85 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:30, 18:30, 22:30
Vineri si de Luni pana Joi: 16:30, 20:30

O tânără şi rebelă olandeză rătăceşte de bună voie prin Irlanda, bucurându-se de singurătatea mult-dorită în peisajul auster din Connemara. El este un bărbat în puterea vîrstei ce duce o viaţă solitară într-o casă retrasă, pe o insulă pitorească. Ea e categorică şi nu face compromisuri. El este înţelept şi ironic. Ceea ce-i uneşte e singurătatea, pe care amândoi o percep drept libertate. El îi propune să lucreze pentru el în schimbul mâncării. Ea acceptă cu o singură condiţie: să nu existe niciun contact personal între ei, doar muncă. Curând amândoi vor deveni curioşi unul despre celălalt. Cine va încălca primul înţelegerea “nimic personal”?

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?