ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 3 – 7 ianuarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 7 – 13 februarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

unnamedMarea aventura Lego 3D – AVANPREMIERA

Regia: Phil Lord, Chris Miller
In rolurile principale: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman

Gen: Acţiune, Animatie, Comedie
Durata: 108 minute
Ora:      Mi,J:  13:00
 
Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de “persoană extraordinară” şi “salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

unnamedEroii monumentelor – AVANPREMIERA

Regia: George Clooney
In rolurile principale: Cate Blanchett, George Clooney, Matt Damon

Gen: Acţiune, Istoric
Durata:118 minute
Ora:      Mi,J:  19:30

În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, armatele lui căutau şi adunau metodic cele mai valoroase comori artistice ale Europei. Într-o cursă contra cronometru în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din directori, curatori, istorici de artă şi alţi oameni culţi americani şi europeni, autointitulaţi Monuments Men, şi-au riscat vieţile cutreierând continentul pentru a preveni distrugerea a mii de ani de artă. Aceasta este povestea lor!

unnamedNimfomana Vol. II – PREMIERA

Regia: Lars von Trier
In rolurile principale: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Uma Thruman, Shia LaBeouf

Gen: Drama
Durata: 130 minute
Ora:      V,L,Ma:   20:30
               S,D:         22:00
              Mi,J:        21:45

Nymphomaniac este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

unnamedUltimul Zburator  – PREMIERA

Regia: Ovidiu Georgescu
In rolurile principale: Gabriel Dutu, Iulia Verdes
Gen: Fantastic, Romantic

Durata: 109 minute
Ora:      V,L,Ma:   16:00
               S,D:         20:00
              Mi,J:        15:15

În anul 2012, când oamenii trăiesc într-o lume desvrăjită şi nu mai cred în poveşti şi-n Zburători, ultimul dintre aceştia, Zanoni, s-a refugiat într-un vechi conac boieresc, transformându-se într-un personaj misterios €œ„care plimbă fetele noaptea cu motorul” oferindu-le clipe de plăcere trupească. Într-o seară, din întâmplare, Zanoni ajunge la concertul unei fete, Eliza, cea care-i va schimba radical percepţia asupra vieţii şi a existenţei sale de Zburător.

unnamedRoboCop – PREMIERA

Regia: Jose Padilha
In rolurile principale: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish

Gen: Actiune, Crima, SF
Durata:121 minute
Ora:      V:        18:30
S,D:     12:15, 20:30
L-J:     14:15, 18:30

Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.

unnamedEa – PREMIERA

Regia: Spike Jonze
In rolurile principale: Scarlet Johansson, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde

Gen: Comedie, Drama, Romantic, SF
Durata:121 minute
Ora:      V:        19:00
              S,D:     19:30
              L-J:     19:15
              Mi,J:   21:30

Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori  personale pentru alţi oameni.  Cu inima frântă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind  un fel de entitate de sine stătătoare.  Când îl instalează, el este încântat să facă cunoştinţă cu “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică.  Pe măsură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adânceşte transformându-se într-o dragoste reciprocă.

unnamedEu, Frankenstein 3D

Regia: Stuart Beattie
In rolurile principale: Aron Eckhart, Aden Young
Gen: Actiune, Fantastic, SF

Durata: 93 minute
Ora:       V:       16:15
               S,D:   16:30

Acţiunea filmului este plasată într-un prezent distopic, unde gargui răzbunători şi demoni feroce se dezlănţuie într-o bătălie finală pentru putere. Creaţie a lui Victor Frankenstein, Adam se trezeşte prins în mijlocul confruntării celor două rase şi ajunge astfel să descopere un secret despre el însuşi ce ar putea schimba soarta luptei, dar şi destinul său, pentru totdeauna.

unnamedUn politist si jumatate

Regia:Tim Story
In rolurile principale: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Dragos Bucur
Gen:Actiune, Comedie

Durata: 100 minute
Ora:       S,D:   21:45

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui.

unnamedLegenda lui Hercule 3D

Regia: Renny Harlin
In rolurile principale: Krelian Lutz, Gaia Weiss
Gen: Actiune, Aventuri

Durata: 99 minute
Ora:      V:        14:15, 21:45
S,D:     14:30, 18:30
L-J:     16:30, 20:45

În Grecia antică, o regină cade pradă dorinţei lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic şi să readucă pacea într-un ţinut plin de probleme. Dar prinţul, Hercule, nu are habar de obârşia sa zeiască şi vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, prinţesa din Creta, promisă chiar fratelui lui Hercule. Când eroul află ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă: va fugi alături de dragostea lui sau va lupta pentru a-şi împlini destinul?

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?