ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 27 septembrie – 3 octombrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 27 septembrie – 3 octombrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

huck-finn-794328l-175x0-w-94b748deHuck Finn -PREMIERA

Regia: Hermine Huntgeburth
In rolurile principale: Jacky Ido, Leon Seidel, Louis Hofmann
Gen: Familie
Durata: 99 minute

Ora: Vineri, Luni pana Joi: 13:15, 17:30
Sambata, Duminica: 13:00, 17:30

După ce a descoperit o extraordinară comoară alături de prietenul său cel mai bun Tom Sawyer, neastâmpăratul Huck Finn duce o viaţă de calvar: costume dichisite, cine pline de reguli de conduită şi alte astfel de probleme! Huck visează la cerul liber, pescuit, focuri de tabără şi aventurile sale vieţii de hoinar. Totul se schimbă când în St. Petersburg apare tatăl bun de nimic al lui Huck, care consideră că tot ce are fiul i se cuvine de drept! Ca să scape de el, Huck fuge de acasă şi începe o extraordinară călătorie pe fluviul Mississippi, alături de negrul fugar Jim.

runner-runner-537731l-175x0-w-d3af3b50Joc Riscant – PREMIERA

Regia: Brad Furman
In rolurile principale: Gemma Arterton, Ben Affleck, Justin Timberlake
Gen: Acţiune, Drama, Thirller
Durata: 92 minute
Ora: Vineri până Miercuri: 20:00 – 22:00
Joi: 22:00

În centrul atenţiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare. Când se consideră înşelat, îl confruntă în Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block (Affleck). Richie se lasă vrăjit de promisiunile financiare ale lui Block şi de exotica lume în care trăieşte acesta şi acceptă să lucreze pentru el, dar nu va trece mult până va ajunge să regrete decizia.

gravity-456640l-175x0-w-a27f2a7cGravity 3D: Misiunea in spatiu – AVANPREMIERA

Regia: Alfonso Cuarón
In rolurile principale: Sandra Bullock, George Clooney
Gen: SF, Thirller
Durata: 92 minute
Ora: J: 20:00

Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone, un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri – legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.

rush-890739l-175x0-w-388ea84bRush: Rivalitate si adrenalina – PREMIERA

Regia: Ron Howard
In rolurile principale: Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Daniel Brühl
Gen: Drama, Sport, Biografic
Durata: 123 minute
Ora: Vineri, Luni pana Joi: 17:00, 21:30
Sambata, Duminica: 12:00, 16:45

În 1976, Niki Lauda şi James Hunt s-au înfruntat în cursa de Formula 1 din Grand Prix-ul Germaniei în Nurburgring. Un accident catastrofal a avut loc în tura a 2-a a cursei, Ferrariul lui Lauda ieşind de pe pistă datorită problemelor cu suspensia şi rostogolindu-se în calea unui alt concurent. Monopost-ul lui Lauda a ars, dar acesta a supravieţuit şi s-a întors şase săptămâni mai târziu pentru a se lupta cu rivalul său James Hunt (McLaren).

battle-of-the-year-172287l-175x0-w-7bc8a71dBatalia Anului 3D

Regia: Benson Lee
In rolurile principale: Josh Peck, Chris Brown, Josh Holloway
Gen: Drama, Muzical
Durata: 109 minute
Ora: Vineri pana Joi: 15:30, 17:45

Battle of the Year este cea mai importantă competiţie de dans din lume şi atrage la fiecare ediţie cele mai bune echipe de pe glob. Sunt 15 ani de când nicio echipă americană nu a mai câştigat, iar asta nu-i convine deloc lui Dante, un mogul al lumii hip-hop care este şi fondatorul competiţiei. El apelează la Blake (Josh Holloway), un fost antrenor de baseball, să-i antreneze echipa şi să lupte pentru cel mai râvnit trofeu al lumii dansului. Cei mai buni dansatori americani au trei luni la dispoziţie pentru a deveni şi mai buni, căci competiţia va fi cruntă!

paranoia-433040l-175x0-w-6ee56c2aParanoia 

Regia: Robert Luketic
In rolurile principale: Amber Heard, Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford
Gen:Drama, Thriller
Durata: 106 minute
Ora: Vineri pana Joi: 21:45

Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tânăr obişnuit care încearcă să promoveze în compania sa, Wyatt Corporation. Dar Adam face o greşeală, iar autoritarul său şef Nicholas Wyatt (Gary Oldman) îl şantajează ca să-l spioneze pe marele său rival şi fostul mentor Jock Goddard (Harrison Ford). Deşi situaţia sa la serviciu se îmbunătăţeşte, eroul îşi dă seama curând că nu este decât un pion într-un joc al trădărilor în care protagoniştii nu se dau înapoi de la nimic, nici măcar de la crimă, pentru a câştiga.

about-time-734255l-175x0-w-82b7e6fbEra si timpul!

Regia: Richard Curtis
In rolurile principale:Rachel McAdams, Domhnall Gleeson, Bill Nighy
Gen:Drama, Comedie, SF
Durata: 123 minute
Ora: Vineri, Luni pana Joi: 15:15, 19:30
Sambata si Duminica: 15:00, 19:30

După încă o altă petrecere nereuşită de Anul Nou, tatăl lui Tim (Bill Nighy) îi spune fiului său că bărbaţii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a călători în timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se întâmplă în viaţa lui, aşa că se hotărăşte să-şi facă viaţa mai bună… găsindu-şi o iubită. Din nefericire, această misiune se dovedeşte a fi mult mai grea decât îşi imaginase.

cand-se-lasa-seara-peste-bucuresti-sau-metabolism-456712l-175x0-w-6aa9ec22Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism

Regia: Corneliu Porumboiu
In rolurile principale: Diana Avrămuţ, Bogdan Dumitrache
Gen: Drama
Durata: 92 minute
Ora: Vineri, Luni pana Joi: 15:20
Sambata, Duminica: 21:30

Povestea lui Paul (Bogdan Dumitrache), un tânăr regizor, care e pe cale să facă un nou film. În timpul filmărilor, Paul are o aventură cu Alina, o actriţă din filmul lui având un rol secundar. A doua zi va fi ultima a Alinei la filmări. Paul decide să filmeze o scenă nud cu ea, dar lucrurile se schimbă şi, în loc să filmeze scena nud, Paul îi spune producătorului că suferă din cauza ulcerului… Treptat filmul şi realitatea se suprapun, iar la filmare se întâmplă ceva neaşteptat.

Riddick-2013-Movie-French-Poster-600x800Riddick

Regia: David Twohy
In rolurile principale: Vin Diesel, Katee Sackhoff, Dave Bautista
Gen: Acţiune, SF, Thirller
Durata: 118 minute
Ora: Vineri, Luni pana Joi: 13:00, 19:15 
Sambata si Duminica: 14:30, 19:15

Trădat de proprii semeni şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor prădători şi devine mai puternic şi mai periculos decât oricând. În curând, vânători de recompense din toată galaxia vor porni în căutarea lui Riddick doar pentru a se găsi ei înşişi pioni în planul său elaborat. Cu duşmanii săi exact unde îi vrea, Riddick dezlănţuie un atac al răzbunării, înainte de a reveni pe planeta sa de origine, Furya, pentru a o salva de la distrugere.

planes-643040lAvioane 3D

Regia: Klay Hall
In rolurile principale: Carlos Alazraqui, Julia Louis-Dreyfus, Dane Cook, Val Kilmer
Gen: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 90 minute
Ora: Vineri, Luni până Joi: 13:00 – dublat
Sâmbătă şi Duminică: 11:15 – dublat, 13:30 dublat

Dusty (Dane Cook) este un mic avion cu un singur motor, un avion care stropeşte culturile agricole, dar care visează să descopere o lume dincolo de micul orăşel Propwash Junction. Cu toate că fizicul nu îi prea permite, şi – în plus – îi este frică de înălţime, Dusty se înscrie în concursul Wings Around The Globe, în care va concura cu cele mai bune maşini de zbor de pe mapamond.

the-smurfs-2-sequel-posterŞtrumpfii 2 – 3D

Regia:Raja Gosnell
In rolurile principale: Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Katy Perry, Anton Yelchin, Alan Cumming, Hank Azaria, Jonathan Winters
Gen: Animaţie, Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 105 minute
Ora:
Sâmbătă şi Duminică: 11:00 dublat

Gargamel nu se lasă: ura lui pentru ştrumpfi îl împinge să găsească noi şi noi metode pentru a le veni de hac! Vrăjitorul conjură forţele întunericului şi îi creează pe… Obraznici, fiinţe asemănătoare cu ştrumpfii, dar distrugătoare şi mereu puse pe rele. Va reuşi paşnicul şi coloratul sat al eroilor să scape de influenţa lor negativă?

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?