ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 27 iulie – 2 august

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  27 iulie – 2 august. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Mike meseriaşu’ (Magic Mike) – AVANPREMIERA

Regia: Steven Soderbergh
In rolurile principale: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer, Joe Manganiello
Gen: Comedie
Durata: 110  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 22:45
Vineri pana Duminica: 13:45

Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care ştie să se descurce în viaţă. Când îl cunoaşte pe The Kid (Alex Pettyfer), îl ia sub aripa sa pentru a-l învăţa cum să fie stripper, să agaţe femei şi să facă rost de bani. Dar adevărata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci… tâmplăria. Aşa că visul lui e să facă scaune, mai puţin să danseze în jurul lor… Oare va ajunge Mike Meseriaşu’ să-şi vadă visul cu ochii sau e atât de bun la striptease încât nu poate să iasă de bunăvoie dn acest stil de viaţă?

Cavalerul negru: Legenda renaşte (The Dark Knight Rises) – PREMIERA

Regia: Christopher Nolan
In rolurile principale: Gary Oldman, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway
Gen: Actiune, Crima, Drama, Thriller
Durata: 165  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:30, 16:30, 19:30, 22:30
Luni pana Joi: 13:30, 18:30, 21:30

Când ofiţerul de poliţie Gordon dă de un complot al cărui scop este acela de a distruge oraşul prin mişcări iniţiate chiar în inima acestuia, Bruce Wayne revine în acţiune drept Batman. În aşteptarea lui se află Selina Kyle şi Bane, un adversar letal a cărui misiune este de a distruge numele şi moştenirea lui Batman.

Ted (Ted)
Regia: Seth MacFarlane
In rolurile principale: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane
Gen: Comedie
Durata: 106 minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata, Duminica: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00, 22:00
Luni pana Joi: 13:45, 15:45, 20:15, 22:15

Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de… ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit.

Caut prieten pentru sfârşitul lumii (Seeking a Friend for the End of the World)

Regia: Lorene Scafaria
In rolurile principale: Steve Carell, Keira Knightley
Gen: Comedie, Drama, Romantic, SF
Durata: 101 minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata, Duminica: 14:30
Luni pana Joi: 16:30

Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eşuat. În acelaşi timp, căsnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carrel, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vânzător de poliţe de asigurări blajin, eşuează şi ea: atunci când află că sfârşitul lumii soseşte peste fix 21 de zile, soţia lui îl părăseşte pe loc. Dodge este un introvertit care a respectat mereu convenţiile societăţii, dar vecina sa, Penny (interpretata de Keira Knightley) este o persoană expansivă, care nu a ţinut cont niciodată de normele sociale.

Epoca de gheata 4 – Continenete in deriva 3D (Icew Age 4: Continental Drift)

Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier
In rolurile principale: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 89  minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata, Duminica: 11:00(dublat), 13:00(subtitrat), 21:00(subtitrat)
Luni pana Joi: 13:00(dublat), 21:00(subtitrat)

Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei – Manny ,Diego si Sid – pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti. Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.

Uimitorul Om-Paianjen 3D (The Amazing Spider-Man)

Regia: Marc Webb
In rolurile principale: Emma Stone, Andrew Garfield, Martin Sheen, Rhys Ifans
Gen: Actiune, Aventuir
Durata: 138  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:15, 17:30, 20:00, 22:30
Luni pana Joi:     13:15, 17:30, 20:00, 22:30

Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinţi în copilărie şi lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) şi a mătuşii May (interpretată de Sally Field). Ca mulţi alţi tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identităţi. În acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste – cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie care se dovedeşte a fi plină de secrete.

Cine, daca nu noi? (Wer wenn night wir) – TARIF UNIC 7 RON

Regia: Andres Veiel
In rolurile principale: August Diehl, Lena Lauzemis, Alexander Fehling
Gen: Istoric
Durata: 124 minute

Orele de difuzare:
Luni pana Joi: 17:45

Filmul spune o poveste din Germania de Vest, de la începutul anilor ’60: Bernward Vesper (August Diehl) studiază la Tübingen şi participă la seminarul de retorică al lui Walter Jens. Bernward vrea să devină scriitor şi-şi petrece nopţile la maşina de scris. În acelaşi timp, ţine cu tot dinadinsul să-şi apere tatăl, poetul Will Vesper, admirat pe vremuri de nazişti pentru modul în care a promovat ideologia „Sângele şi pământul”. Într-o zi, Bernward o cunoaşte pe Gudrun Ensslin şi între cei doi se înfiripă o relaţie extremă excesivă şi totală, o poveste de dragoste ce transcende suferinţa, familia şi politica.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?