ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 27 aprilie – 3 mai

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  27 aprilie – 3 mai. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Doamna de Fier  (The Iron Lady) – PREMIERA

Regia: Phyllida Lloyd
In rolurile principale: Jim Broadbent, Meryl Streep
Gen: Biografic, Dramă
Durata: 105  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 20:45, 22:45
Vineri si de Luni pana Joi: 13:45, 22:00

Drama biografică “The Iron Lady” relatează prin intermediul flash-back-urilor, din perspectiva unei Margaret Thatcher îmbătrânite, fragile şi cu o stare de sănătate precară, urcuşurile şi coborâşurile din cariera politică a acestei femei de excepţie, concentrându-se pe controversatele acţiuni pe care le-a întreprins aceasta în cele 17 zile ce au precedat izbucnirea conflictului armat din Insulele Falkland în anul 1982.

Misiune pe MS One (Lockout) – PREMIERA

Regia: James Mather, Stephen St. Leger
In rolurile principale: Maggie Grace, Guy Pearce, Peter Stormare, Joseph Gilgun
Gen: Acţiune, SF, Thriller
Durata: 96  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 18:45, 21:00
Vineri, Luni pana Joi: 18:30, 22:15

MS One este o închisoare experimentală unde cei mai periculoşi 500 de criminali ai lumii sunt ţinuţi sub somn artificial. În timp ce conduce o misiune umanitară, Emilie Warnock (Maggie Grace) fiica preşedintelui american, ajunge aici tocmai în momentul când izbucneşte o revoltă violentă şi fără precedent. Emilie şi echipajul MS One sunt luaţi prizonieri de către deţinuţi, iar preşedintele Warnock decide să-l trimită pe agentul Snow (Guy Pierce) pe MS One cu misiunea de a o salva doar pe Emilie şi pe nimeni altcineva.

Piratii! O banda de neispraviti 3D (Pirates)

Regia: Peter Lord
In rolurile principale: Salma Hayek, Martin Freeman, Jeremy Piven, Imelda Staunton, Hugh Grant, David Tennant
Gen: Animatie, Aventura, Familie
Durata: 88 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:30, 13:30, 17:45
Vineri si de Luni pana Joi: 13:30

Căpitanul Pirat are un singur vis: acela de a-şi învinge rivalii, pe Black Bellamy şi Cutlass Liz în competiţia ce are drept recompensă atribuirea titlului de Piratul Anului. Pentru a-şi atinge scopul, împreună cu echipajul său de pierde-vară şi neisprăviţi, el ridică pânzele şi porneşte pe mare. Aventura îi va purta pe eroii noştri de pe liniştita şi exotica insulă Blood Island până pe străzile învăluite în ceaţă ale Londrei din epoca victoriană, unde vor fi nevoiţi s-o înfrunte de diabolica regină, care urăşte piraţii. Pe drum, se împrietenesc cu tânărul om de ştiinţă Charles Darwin, care îi avertizează asupra unui mare pericol care îi pândeşte. Călătoria este lungă şi plină de primejdii, dar şi de ceea ce piraţii îndrăgesc cel mai mult: aventura.

Battleship (Battleship)

Regia: Peter Berg
In rolurile principale: Rihanna, Alexander Skarsgård, Liam Neeson, Taylor Kitsch
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 132  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:30, 19:00, 21:30
Vineri si de Luni pana Joi: 13:15, 19:45, 22:30

Peter Berg (Hancock) e producătorul şi regizorul blockbusterului BATTLESHIP, o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer şi peste pămînt, în lupta pentru supravieţuire a planetei noastre împotriva unei forţe superioare. Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, BATTLESHIP îi are ca protagonişti pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.

Proiectul X (Project X)

Regia: Nima Nourizadeh
In rolurile principale: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown
Gen: Comedie
Durata:88  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 23:00
Vineri si de Luni pana Joi: 20:30

Proiectul  X  redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preţ să-şi câştige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost iniţial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toată lumea o va ţine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!

Invincibilii (Intouchable)

Regia: Olivier Nakache, Eric Toledano
In rolurile principale: François Cluzet, Omar Sy, Audrey Fleurot
Gen: Comedie
Durata: 113 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 15:30, 19:30, 21:45
Vineri si de Luni pana Joi: 15:30, 19:30, 21:45

În urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe (Francois Cluzet), un artistocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss (Omar Sy), un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job.

Undeva la Palilula
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Silviu Purcărete
In rolurile principale: George Mihăiţă, Răzvan Vasilescu, Constantin Chiriac, Dimeny Aron
Gen: Comedie, Drama
Durata: 145  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11 45, 18:00
Vineri si de Luni pana Joi:
16:00

Protagonistul filmului este Serafim, proaspăt absolvent al Şcolii de Medicină, care primeşte repartiţie pe termen scurt la spitalul din Palilula, un orăşel fantomă, pierdut în mijlocul câmpiei valahe. Un sanatoriu-lazaret, spital improbabil, clinică ginecologică într-un loc unde nu se naşte nici un copil. Palilula e un loc unde derizoriul coexistă cu lucruri fermecătoare, iar populaţia din oraş e izolată pentru eternitate în beţie, petreceri şi orgii. Filmul urmăreşte periplul doctorului Serafim prin Palilula, pe perioada mai multor ani şi anotimpuri.

Lumina rece a dimineatii (The Cold Light of Day)

Regia: Mabrouk El Mechri
In rolurile principale: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 93  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 15:00, 17:00
Vineri si de Luni pana Joi: 15:45, 17:45

Un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht. Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will datorită atitudinii extrem de critice a tatălui său, Martin (Bruce Willis). Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm căteva ore. Atunci când revine găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia în momentul în care începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece; agenţi guvernamentali, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.

Titanic 3D (Titanic)

Regia: James Cameron
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
Gen: Dramă,Romantic,Dragoste
Durata: 194  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14 :30
Vineri si de Lunia pana Joi: 18:30

10 aprilie 1912.  Tehnologia furniza un şir de miracole timp de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită.  Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii decât lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om?  Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat.  Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat într-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere, iar credinţa oamenilor în forţa lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganţa, înfumurarea şi lăcomia.

Plăcintă Americană. Din nou pe felie (American Reunion)

Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
In rolurile principale: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 113  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:15, 16:30
Vineri si de Luni pana Joi: 14:00

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?