ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 25 noiembrie – 1 decembrie

Programul de difuzare al filmelor in cinematografele Cityplex din Tomis Mall, in perioada 25 noiembrie – 1 decembrie. Click AICI pentru mai multe informatii si rezervari.

Pizza Evo

SALA 1Saga Amurg: Zori de Zi Partea I (The Twilight Saga: Breaking Down – Part 1)
Regia: Bill Condon
In rolurile principale: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Gen: Dramă, Fantastic, Romantic, Thriller, Dragoste
Durata: 117  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:00, 14:30, 17:00, 19:30, 22:15
Vinerea si de Luni pana Joi: 14:30, 17:00, 19:30, 22:15

Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre  Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir.

SALA 2:  Marea cursă de Crăciun 3D (Arthur Christmas) – PREMIERA
Regia: Barry Cook, Sarah Smith
In rolurile principale: James McAvoy, Jim Broadbent, Hugh Laurie, Bill Nighy, Imelda Staunton
Gen: Animaţie, Comedie, Dramă, Familie
Durata: 97  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:15 (dublat) , 17:30 (subtitrat)
Vinerea si de Luni pana Joi: 14:00 (dublat), 16:30 (subtitrat)

V-aţi întrebat vreodată cum împarte Moş Crăciun toate cadourile într-o singură noapte ? Răspunsul este: cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operaţii de la Polul Nord ! Însă anul acesta misiunea dă greş, căci un copil din sutele de milioane de pe Pământ a fost uitat şi nu îşi va primi cadoul. Este ocazia perfectă pentru Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moş Crăciun, să devină erou fără voie. Ajutat de bunicul său şi de un elf pe nume Bryony,.el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinaţie înainte de ivirea zorilor.

SALA 2:  Nemuritorii  3D: Razboiul Zeilor (Immortals 3D) – PREMIERA
Regia: Tarsem Singh
In rolurile principale: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, Luke Evans, Freida Pinto
Gen: Acţiune, Dramă, Fantastic
Durata: 110  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 15:00, 20:00, 22:30
Vineri, Luni si Miercuri: 19:15, 22:00
Marti si Joi: 22:00

La ere după ce mitica luptă dintre Zei şi Titani s-a încheiat, o nouă forţă malefică ameninţă ţinuturile: însetat de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) declară război umanităţii. După ce strânge o armată de soldaţi desfiguraţi de propria lui mână, răscoleşte Grecia în căutarea unei arme cu puteri magice – Arcul lui Epirus, făurit de însuşi Ares. Numai posesorul Arcului are puterea să îi elibereze pe Titani din temniţa Munţilor Tartaros, în care fuseseră închişi în vremuri imemoriale. Cu dorinţa lor de răzbunare şi cu arma magică, Hyperion poate să-i distrugă atât pe oameni cât şi pe zei. Legaţi de o veche lege antică ce le interzice să intervină în conflictul dintre oameni, zeii sunt neputincioşi în faţa propriului sfârşit, dar Zeus are un plan: el îl alege în secret pe Tezeu, care, ajutat de o bandă de proscrişi, va trebui să îi salveze pe oameni de Hyperion şi să împiedice măcelărirea zeilor.

SALA 2:  Saptamana Filmelor Rusesti in Romania
TARIF UNIC 7 RON

Cetatea Brest (Brestskaya krepost)
Ora de difuzare: Marti, 29 noiembrie – 19:00

In regia lui Aleksandr Kott (Rusia 2010), filmul prezinta apararea eroica a Cetatii Brest care a fost cucerita dupa primul asalt al fascistilor germani, pe 22 iunie 1941. Aleksandr Kott si-a terminat studiile sub indrumarea regizorului polonez Andrzej Wajda la Varsovia. Filmul a participat la multiple festivaluri internationale.

Kandahar (Kandagar)
Ora de difuzare: Joi, 1 decembrie – 19:00

Filmul, regizat de Andrei Kavun, reia povestea uitata a echipajului unui avion rus, cazut in capcana talibanilor. Prizonierii reusesc sa se salveze in cele din urma cu ajutorul propriului avion. “A aparut un nou mare film rus” scria Los Angeles Times dupa premiera din 2010.“Filmul meu este dovada ca iti poti iubi tara indiferent de atitudinea pe care aceasta o are vis-a-vis de tine” Andrei Kavun, Los Angeles Times.  Intr-adevar filmul se bazeaza pe reactia membrilor echipajului, prizonieri ai talibanilor, fata de care Rusia a afisat la momentul respectiv o falsa indiferenta.

SALA 3:  Jurnalul unui iubitor de rom (The Rum Diary)  – PREMIERA
Regia: Bruce Robinson
In rolurile principale: Amber Heard, Johnny Depp, Aaron Eckhart
Gen: Dramă, Aventuri
Durata: 110  minute
Orele de difuzare:
Vineri: 13:45, 18:15, 22:45
Sambata, Duminica: 12:45, 17:45, 22:45
Luni: 16:00
Marti: 13:45, 20:00
Miercuri: 17:15, 19:30
Joi: 18:00, 22:45

La finele anilor ’50, un scriitor aflat în declin ajunge să lucreze pentru un ziar de mâna a doua din Puerto Rico, unde cade ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită şi intră în complicaţiile ţesute de un afacerist dubios. Este ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson, o poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligente, dansuri voodoo şi senzualitate pură.

SALA 3O metoda periculoasa (A Dangerous Method) – PREMIERA
Regia: David Cronenberg
In rolurile principale: Keira Knightley, Michael Fassbender, Viggo Mortensen
Gen: Dramă
Durata: 99  minute
Orele de difuzare:
Vineri: 16:00, 20:30
Sambata, Duminica: 15:15, 20:15
Luni: 13:45, 22:00
Marti: 18:00, 22:30
Miercuri: 15:00, 22:00
Joi: 13:45, 20:30

În pragul primului război mondial, Zurich şi Viena sunt locaţiile unei poveşti sumbre despre descoperiri sexuale şi intelectuale. Inspirat după evenimente reale, METODĂ PERICULOASĂ aruncă o privire asupra relaţiei turbulente dintre psihanalistul fără experienţă, Carl Jung, mentorul său, Sigmund Freud şi Sabina Spielrein, tulburata, dar frumoasa tânără care a intervenit între cei doi. Printre ei, mai apare Otto Gross, un pacient desfrânat hotărât să forţeze limitele.

SALA 3: Saptamana Filmelor Rusesti in Romania
TARIF UNIC 7 RON

Amiral (Admiral)

Ora de difuzare:

Luni, 28 noiembrie – 19:00

Amiral este o saga istorica, care ne aminteste de celebrul Doctor Jivago al lui David Lean. Actiunea se petrece pe fundalul celor doua revolutii (februarie si octombrie) si a razboiului civil, una dintre perioadele cele mai framantate ale istoriei Rusiei avand ca sfarsit caderea imperiului rus. Regizorul Andrei Kravchuk, cunoscut in special pentru succesul filmului Italianul / Italianetz, este elev al marelui maestru, guru cinematografiei ruse, Alexei Gherman.

In curand e primavara (Skoro vesna)
Ora de difuzare: Marti, 29 noiembrie – 16:00

“Unul din filmele cele mai memorabile din Festivalul de la Cottbus 2009 si, cu siguranta, pelicula adresata cel mai direct spectatorului crestin, exceland totodata prin stralucirea artistica si universalitatea mesajului, se numeste In curand e primavara (Skoro vesna, Rusia, 2009)”. Elena Dulgheru.

Fiul (Synok)
Ora de difuzare: Miercuri, 30 noiembrie – 13:00

Filmul Fiul, in regia Larisa Sadilova, este povestea unui tata care isi creste singur fiul, avandu-l in rolul principal pe Victor Suhorucov. Relatiile dintre cei doi devin cauza principala a dramei personale a tatalui si a primei infractiuni individuale a fiului.

Noaptea lunga ca o viata (Skazka pro temnotu)
Ora de difuzare: Joi, 1 decembrie – 16:00

Noaptea lunga ca o viata, in regia lui Nikolay Khomeriki, a participat la festivalul de la Cannes in cadrul sectiunii “Un Certain Regard”.

SALA 4Într-o lume mai bună (Hævnen)
Regia: Susanne Bier
In rolurile principale: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen
Gen: Dramă
Durata: 119 minute
Tarif Unic 7 RON
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 13:30
Vinerea si de Luni pana Joi: 17:45

Povestea face slalom între viaţa dintr-o tabără de refugiaţi din Africa şi monotonia gri dintr-un orăşel de provincie danez. Vieţile a două familii din Danemarca se întersectează şi astfel ia naştere o extraordinară, dar riscantă prietenie. Dar singurătatea, slăbiciunea morală şi durerea stau la pândă. Curând, prietenia se transformă într-o alianţă periculoasă şi într-o urmărire ce-ţi ia suflarea, în care însăşi viaţa este miza. Noul lungmetraj al lui Susanne Bier este o dramă despre distrugerea existenţei idilice şi despre greaua alegere între răzbunare şi pacifism.

SALA 4: Verii  (Primos)
Regia: Daniel Sánchez Arévalo
In rolurile principale: Quim Gutiérrez, Raúl Arévalo, Inma Cuesta
Gen: Comedie
Durata: 88 minute
Tarif Unic 7 RON
Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 20:00, 22:00
Vinerea si de Luni pana Joi: 20:00, 21:45

Diego este părăsit de logodnică cu cinci zile înainte de nuntă. Ce va face? Va merge la biserică în speranţa că ea se va răzgândi în ultima clipă? Se va îmbăta crunt plângându-se cât de grea este viaţa? Va încerca să-şi recucerească prima dragoste? Toate variantele de mai sus?

SALA 4De 8 ori în picioare (8 fois debout )
Regia: Xabi Molia
In rolurile principale: Julie Gayet, Denis Podalydès, Mathieu Busson
Gen: Drama
Durata: 103 minute
Tarif Unic 7 RON
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 16:00, 18:00
Vinerea si de Luni pana Joi: 13:30, 15:30

Elsa îşi câştigă existenţa din joburi mici. Mathieu, vecinul ei,  este un artist al ratării care trece din interviu în interviu în căutare de job. Situaţia lor este din ce în ce mai precară, şi amândoi încearcă să-şi găsească reperele într-o lume care nu pare făcută pentru ei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?