ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 25 – 31 octombrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 25 – 31 octombrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

enders-game-480211l-thumbnailJocul lui Ender -AVANPREMIERA

Regia: Gavin Hood
In rolurile principale: Harison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley
Gen: Actiune, Aventuri, SF
Durata:115 minute

Ora: Mi: 13:00, 19:45
          J: 13:15, 19:45              

În viitorul apropiat, o rasă ostilă de extratereştri (numită Gândacii) a atacat Pământul. În lipsa iniţiativei eroice a Comandantului Flotei Internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley), totul ar fi fost pierdut. Pregătindu-se pentru viitorul atac, foarte apreciatul colonel Graff (Harrison Ford) şi Academia Militară Internaţională pregătesc doar cei mai buni copii pentru a-l forma pe noul Mazer. Ender Wiggin (Asa Butterfield), un băiat timid, dar un tactician extraordinar, este retras de la şcoala sa pentru a se alătura elitei ce se antrenează pe o staţie spaţială creată special pentru asta.

escape-plan-575401l-thumbnailEscape Plan: Testul suprem – PREMIERA

Regia: Mikael Hafstrom
In rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone
Gen: Actiune, Mister, Thriller
Durata:116 minute

Ora: V-Ma:  19:45
          Mi,J:    22:00              

Ray Breslin este cea mai înaltă autoritate în securitatea structurală. După ce a analizat securitatea tuturor închisorilor şi a învăţat multe modalităti de supravieţuire pentru a înfiinţa închisori de înaltă siguranţă, competenţa lui este pusă la încercare. Este închis şi încarcerat într-o închisoare proiectată de el însuşi. Trebuie să evadeze şi să găsească persoana care l-a băgat după gratii.

nu-sunt-faimos-dar-sunt-aroman-383497l-thumbnailNu sunt faimos, dar sunt aroman – PREMIERA

Regia: Toma Enache
In rolurile principale: Toma Enache, Linda Croitoru
Gen: Comedie, Drama, Romatic
Durata:115 minute

Ora: V,L-J:  17:30
         S,D: 11:15, 17:30              

Nu sunt faimos, dar sunt aromân (Nu hiu faimos ama hiu arman) este o dramă romantică ce descrie călătoria lui Toni Caramuşat, un regizor faimos, pornit în căutarea adevărului absolut despre originea neamului său. Mitul spune că acest adevăr e purtat de Armânamea, ultima descendentă din neamul său. Toni se întâlneşte cu fete din întreaga lume, cu speranţa că soarta îi va scoate în cale adevărul şi femeia la care visează. Le va găsi? Şi, dacă da, cu ce preţ?

cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2-534540l-thumbnailSta sa ploua cu chiftele 2 3D (Cloudy with Chance of Meatballs 2) – PREMIERA (dublat in lb romana)

Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
In rolurile principale: Ana Faris, Bill Hader, James Caan, Will Forte
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 90 minute

Ora:  V,L,Ma,J:   13:00
           S,D: 11:00, 13:00
           Mi: 12:00

Continuarea succesului din 2010 începe unde acesta s-a terminat: Flint (Bill Hader) e în sfârşit recunoscut odată ce idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde s-au adunat cei mai buni şi mai străluciţi inventatori de pe glob. Doar că fericirea nu este de durată, căci Flint descoperă că una din invenţiile sale încă funcţionează într-un colţ îndepărtat al lumii creând hibrizi din animale şi mâncare. Împreună cu prietenii săi, Flint trebuie să pornească într-o nouă aventură pentru a salva lumea!

faust-653164l-thumbnailFaust – PREMIERA Tarif unic 10 ron

Regia: Aleksander Sokurov
In rolurile principale: Anton Adasinsky, Johannes Zeiler
Gen: Dramă
Durata: 134 minute

Ora:  V-Ma:  14:45, 21:55
          Mi,J:   15:00, 21:55

Inspirându-se liber din opera omonimă a lui Goethe, Alexandr Sokurov reinterpretează radical mitul: Faust este un gânditor, un rebel, un pionier, dar şi o fiinţă umană anonimă, făcută din carne şi sânge şi guvernată de impulsuri, lăcomie şi dorinţă.

insidious-chapter-2-231664l-thumbnailInsidious: Capitolul 2 – PREMIERA

Regia: James Wan
In rolurile principale: Barbara Hershey, Patrick Wilson
Gen: Horror, Thriller
Durata: 90 minute

Ora:  V,L-J:  17:45, 20:00
          S,D: 11:30, 17:45, 20:00

Membrii unei familii bântuite încearcă cu disperare să dezvăluie un secret terifiant care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor. Aceasta e tema filmului Insidious 2, ultimul horror thriller al regizorului James Wan şi scenaristului Leigh Whannell (Saw, Insidious).

 

man-of-tai-chi-576669l-175x0-w-d39aaf2eUcigas cu suflet pur

Regia: Keanu Reeaves
In rolurile principale: Keanu Reeaves, Tiger Hu Chen, Karen Mok
Gen: Actiune
Durata:105 minute

Ora:  V,L-J: 15:15
           S,D:   15:15, 22:00

Keanu Reeves debutează ca regizor cu Man of Tai Chi, povestea unui tânăr care intră în lumea luptelor ilegale creând un stil personal de luptă bazat pe Tai Chi, spre marea dezamăgire a maestrului lui, care-şi vede învăţăcelul încălcând toate regulile acestei arte marţiale non violente. În acest proiect de suflet lui Keanu Reeves îi stau alături cei care l-au iniţiat şi l-au pregătit în artele marţiale pentru trilogia Matrix.

carrie-470824l-175x0-w-4e01e95cCarrie

Regia: Kimberly Peirce
In rolurile principale: Chloe Moretz, Julianne Moore, Judy Greer
Gen: Horror, Drama
Durata: 100 minute

Ora:  V-Ma:   13:00
Mi: 19:00
J: 14:45

Adolescenta firavă şi aparent lipsită de personalitate Carrie este ţinută de mama sa – o femeie extrem de religioasă şi de conservatoare – departe de tentaţiile lumii. Asta o face pe fată vulnerabilă în cercul său de cunoscuţi de la liceu, unde este adesea ţinta batjocurii “fetelor rele”, conduse de populara Chris Hagerson.

prisoners-665704l-175x0-w-feca9b8dPrisonieri

Regia: Denis Villeneuve
In rolurile principale: Hugh Jackman, Jake Gyllenhall, Viola Davis, Maria Bello
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 153 minute

Ora:  V-Ma,J:  21:45
           Mi: 16:00

Filmul spune povestea unui tâmplar dintr-un orăşel de provincie (Hugh Jackman), a cărui fiică este răpită, împreună cu prietena ei cea mai bună. După ce poliţia nu reuşeste să găsească cele două fetiţe, tatăl disperat decide să îşi facă singur dreptate, răpindu-l la rândul său pe presupusul responsabil de dispariţia copiilor. Pe măsură ce trece timpul însă, acesta află că este posibil să fi făcut o mare greşeală şi să se fi răzbunat pe omul nepotrivit .

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?