ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 24 februarie – 1 martie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 24 februarie – 1 martie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

The Grey: La limita supravietuirii PREMIERA

Regia: Joe Carnahan
In rolurile principale: Liam Neeson, Frank Grillo
Gen: Actiune, Aventuri, Thriller
Durata: 107 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 18 :45
Vineri si de Luni pana Joi: 20:30

Întorcându-se spre casă, un grup de muncitori de la o rafinărie din Alaska, se prăbuşesc cu avionul cu care traversau tundra şi doar opt din ei supravieţuiesc. O haită de lupi fioroşi, asemănători cu cei preistorici, în dimensiune şi ferocitate, îi urmăresc pe supravieţuitorii accidentului aviatic. Printre ei, John Ottway (Liam Neeson), cel care la rafinărie ţine animalele sălbatice departe pentru a-i proteja pe muncitori în timpul schimburilor, devine liderul celor opt care se luptă cu răni grave şi vremea necruţătoare, având la dispoziţie doar câteva zile pentru a scăpa din iadul îngheţat şi de haita feroce.  Oare va reuşi? Sau poate a venit rândul lupilor să se răzbune.

Ghost Rider: Demonul Razbunarii 3D PREMIERA

Regia: Mark Neveldine, Brian Taylor
In rolurile principale: Nicolas Cage, Christopher Lambert
Gen: Acţiune, Fantastic, Thriller
Durata: 95 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 19:15, 21 :45
Vineri si Luni: 19:15, 21:30
Marti si Joi: 19:15, 21:30
Miercuri: 16:15, 18 :30

Sequel-ul este stabilit la mai mulţi ani (posibil chiar şi un deceniu) după primul film, şi îl găseşte pe Johnny Blaze într-un exil de lume auto-impus. Chinuit, Blaze îşi vede puterile demonice mai degrabă ca un blestem decât ca pe un mijloc de a face dreptate. Fostul cascador este mai apoi abordat de Moreau, un membru al ordinului monahal al Arhanghelului Mihail. Moreau are nevoie de cineva capabil de a proteja un duo format dintr-o mamă şi fiu, care sunt vânaţi de un personaj numit Roarke. Roarke, de asemenea, pare să aibă interese pentru Rider, şi posedă cunoştinţe profunde despre vânătorul de recompense şi ale lui “identităţi diferite de-a lungul secolelor”.

Artistul (The Artist) – PREMIERA

Regia: Michel Hazanavicius
In rolurile principale: Jean Dujardin, Bérénice Bejo
Gen: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 100 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 18:30
Vineri si Luni: 14:30
Marti si Joi: 21:45
Miercuri: 19 :45

George Valentin (interpretat de Jean Dujardin), un cunoscut actor de filme mute, îşi pierde treptat din succes şi astfel ajunge în situaţia de a depunde mari eforturi pentru a salva cinematografia mută şi implicit pentru a-şi susţine cariera. Înainte de a-şi pierde faima, George o cunoaşte pe tânăra şi energica dansatoare Peppy Miller, care devine rapid o actriţă apreciată de publicul filmelor vorbite şi de care George se simte fascinat şi atras în mod irezistibil. În timp ce cariera lui George este în declin, cea a lui Peppy este în plină ascensiune. Deşi între cei doi se creează o legătură evidentă, cuplul este despărţit de destin şi împrejurări. Este scenariul clasic de poveste de dragoste imposibilă, intensă, dar pură

Juramantul (The Vow) – PREMIERA

Regia: Michael Sucsy
In rolurile principale: Channing Tatum, Rachel McAdams
Gen: Drama, Romantic, Dragoste
Durata: 104 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:30, 14:45, 19:30, 22:00
Vineri si de Luni pana Joi: 19:30, 22:00

Cum ar fi dacă, dintr-o dată, fiinţa iubită  nu v-ar mai recunoaşte ? Paige (interpretată de Rachel McAdams) şi Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt căsătoriţi şi se iubesc la nebunie. Ambii sunt artişti de succes în Chicago. Într-o noapte cu ninsoare deasă, cei doi sunt victimele unui accident de maşină. Leo scapă nevătămat, însă Paige are leziuni cerebrale, care îi şterg din memorie toate amintirile legate de relaţia cu soţul său. La ieşirea din comă, Leo este pentru ea un străin. Dintr-o dată, Leo se trezeşte în situaţia de a lua de la capăt o relaţie la care visase toată viaţa şi de a-i recuceri inima soţiei sale. În urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani în urmă, pe vremea când era studentă la Drept, înainte de a-l cunoaşte pe Leo. Viaţa sa actuală îi este complet străină.

Bel AmiAVANPREMIERA

Regia: Nick Ormerod
In rolurile principale: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci
Gen: Drama
Durata: 102 minute

Orele de difuzare:
Joi: 17:00

Bel Ami este povestea lui Georges Duroy, care calatoreste prin Parisul anilor 1890, de la mansarde pline cu gandaci pana la mansarde luxoase, folosindu-si inteligenta si puterea de seductie ca sa treaca de la saracie la bogatie, de la o imbratisare a unei prostituate la intalniri pasionale cu femei bogate, intr-o lume unde politica si mass-media se lupta pentru influenta, unde sexul este puterea si celebritatea este obsesia.

Ultimul corupt din Romania

Regia: Sergiu Nicolaescu
In rolurile principale: Jojo, Horaţiu Mălăele, Mircea Diaconu
Gen: Comedie
Durata: 97 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12 :15, 23 :00
Vineri si Luni: 17:15
Marti: 17 :00
Miercuri: 17:15

Sergiu Nicolaescu a gândit continuarea poveştii din Poker încă de când a terminat-o de filmat şi, împreună cu scenaristul Adrian Lustig şi casa de producţie MediaPro Pictures, a pregătit noi întâmplări pentru protagoniştii săi. Astfel, mafiotul Titel Pangica (Horaţiu Mălăele) a devenit doctor în ştiinţe şi a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieţii şi operei sale: de la vânzător de rame în Obor la senator. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Viţelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker – chirurgul plastician Horia Vrăbete (Vladimir Găitan) – continuă să ajute nevestele disperate să-şi ia viaţă în piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor – prin rotaţie – Monica Lăcustă (Catalina Grama) a ajuns să aibă şi ea o funcţie în guvern. Apare, în sfârşit, şi Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au aşteptat mai rău că pe Godot în Poker.

O saptamana cu Marilyn (My week with Marilyn)

Regia: Simon Curtis
In rolurile principale: Michelle Williams, Emma Watson, Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Julia Ormond
Gen: Drama
Durata: 100 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:15
Vineri: 21:45
Marti si Joi: 14:30
Miercuri: 14:30

Filmul este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier. My Week With Marilyn este despre o săptămână din viaţa lui Marilyn în care scapă de viaţa din Hollywood şi trăieşte în stil englezesc alături de Colin Clark, acesta fiind angajat de Olivier să aibă grijă de ea. Regizat de Simon Curtis şi produs de David Parfitt, filmul are la origini jurnalul lui Colin Clark şi a fost adaptat pentru marile ecrane de către Adrian Hodges (autorul serialul “Primeval”, transmis de BBC).

Sa fie razboi! (This means war!)

Regia: McG
In rolurile principale: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Gen: Acţiune, Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 98 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 21:00
Vineri si Luni: 19:30
Marti si Joi: 19:00
Miercuri: 22:15

O poveste despre doi prieteni foarte buni, spioni amândoi şi, tot amândoi, îndrăgostiţi iremediabil de aceeaşi femeie. Competiţia pentru inima frumoasei interpretată de Reese Witherspoon rupe însă legătura dintre cei doi şi declanşează un conflict de proporţii.

Calatoria 2: Insula Misterioasa 3D (Journey 2: The Mysterious Island)

Regia: Brad Peyton
In rolurile principale: Dwayne ‘THE ROCK’ Johnson, Josh Hutcherson
Gen: Actiune, Aventuri, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45, 16 :45
Vineri si Luni: 17:00
Marti si Joi: 14:00
Miercuri: 14:00

Descurcăreţul Sean are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia şi creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările sale de a-şi regăsi bunicul.

RAZBOIUL STELELOR Episodul I – Amenintarea fantomei 3D (Star Wars Episode I – The phantom menace 3D)

Regia: George Lucas
In rolurile principale: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman, Jake Lloyd
Gen: Aventuri, SF
Durata: 133 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:00
Vineri si Luni: 14:00
Marti si Joi: 16:15
Miercuri: 21:30

Amenintarea fantomei prezinta povestea primilor cavaleri Jedi precum si inceputurile Fortei. Actiunea este anterioara celei din Razboiul Stelelor, productia din 1977 care a reinventat conceptul de science-fiction, si-l are in prim-plan pe tanarul Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor). Sub obladuirea mentorului sau spiritual Qui-Gon Jinn (Liam Neeson), Obi-Wan Kenobi se pregateste sa ajunga un cavaler Jedi. Anakin Skywalker (Jake Lloyd), care-l va avea mai tarziu drept fiu pe Luke Skywalker apare in Amenintarea fantomei drept un copilas de 9 ani. Cand va creste, el va fi sedus de partea intunecata a Fortei si va deveni maleficul Darth Vader.

Casa conspirativa (Safe house)

Regia: Daniel Espinosa
In rolurile principale: Denzel Washington, Ryan Reynolds
Gen: Acţiune, Thriller
Durata: 115 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:30, 21:15
Vineri si de Luni pana Joi: 13:45, 22:45

Un thriller în care protagonişti sînt Denzel Washington şi Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, şi un agent începător, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri şi trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari. Cînd casa conspirativă e atacată de mercenari, ei doi reuşesc să scape, dar acum foştii duşmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi doreşte morţi.

Face toti banii (One for the money)

Regia: Julie Anne Robinson
In rolurile principale: Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata
Gen: Comedie, Crima, Thriller
Durata: 106 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00, 14:15
Vineri si de Luni pana Joi: 16:00, 18:15

Katherine Heigl îi dă viaţă pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică FACE TOŢI BANII. Stephanie Plum, o tînără născută si crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, desi nu mai are un serviciu de sase luni si tocmai si-a pierdut si ultimul card de credit în mîinile unui recuperator de creante. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima solutie: să-si convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vînătoare de recompense pentru cautiuni.

Gianni si femeile (Gianni e le donne)

Tarif unic 7 RON

Regia: Gianni Di Gregorio
In rolurile principale: Gianni Di Gregorio
Gen: Comedie
Durata: 90 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:15

Sunt o mulţime de lucruri care-i dau de gândit lui Gianni, un bărbat căsătorit care s-a pensionat recent, dar dragostea sigur nu-i printre ele. Gianni trăieşte cu soţia şi fiica lui într-un mic apartament din Roma. Îşi petrece zilele plimbându-şi câinele şi – sub privirea vigilentă a soţiei – plătind facturile gospodăriei. Dar într-o zi vechiul său prieten Alfonso îi face dezvăluiri şocante despre escapadele sale sexuale. Gianni îşi dă seama că a reuşit cumva să ignore faptul că cei de-o seamă cu el sunt disperaţi să-şi retrăiască tinereţea. El ce va face?

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?