ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 24 – 30 mai

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 24 – 30 mai. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

the-big-wedding-650738lNuntă cu peripeţii (The Big Wedding)

Regia: Justin Zackham
In rolurile principale: Amanda Seyfried, Diane Keaton, Katherine Heigl, Robert De Niro
Gen: Comedie
Durata: 90 minute
V,L-J: 17:00
S,D: 12:00, 17:00

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care la nunta fiului lor adoptiv decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment. Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

leonardo dicaprio the great gatsbyMarele Gatsby 3D (The Great Gatsby)

Regia: Baz Luhrmann
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 142 minute
V,L-J: 14:15, 19:00, 21:45
S,D: 14:00, 19:00, 21:45

O adaptare a celebrului roman al lui F. Scott Fitzgerald. Acţiunea este plasată în Long Island, unde noul venit Nick Carraway este atras în lumea somptuoasă a vecinului său, Jay Gatsby. Cu toate acestea, destul de repede, Carraway va începe să vadă dincolo de existenţa plină de lux a lui Gatsby, unde obsesia, nebunia şi tragedia aşteaptă.

the-hangover-part-iii-222483lMarea mahmureală 3 (The Hangover Part III) – AVANPREMIERA

Regia: Todd Phillips
In rolurile principale: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis
Gen: Comedie
Durata: 100 minute
Mi,J: 13:45, 20:30, 22:30

Finalul trilogiei nu mai păstrează “reţeta” primelor două părţi, cei trei eroi ţinându-se departe de nunţi şi dezlănţuite petreceri ale burlacilor. Ei vor ajunge în Mexic, iar printre aventurile lor se numără şi scoaterea lui Alan dintr-un ospiciu!

star-trek-into-darkness-177539lStar Trek: In Intuneric 3D (Star Trek: Into darkness)

Regia: J.J. Abrams
In rolurile principale: Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, John Cho, Benedict Cumberbatch
Gen: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 129 minute
V,L,Ma: 14:45, 17:15, 19:45
S,D: 12:15, 14:45, 17:15, 19:45
Mi,J: 15:45, 18:00

În vara lui 2013, inovatorul regizor J.J. Abrams va aduce pe marile ecrane filmul În Întuneric, un thriller de acţiune expoziv. Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.

evil-dead-182912lCartea morţilor (Evil Dead) +18

Regia: Fede Álvarez
In rolurile principale: Jane Levy, Lou Taylor Pucci, Shiloh Fernandez
Gen: Thriller
Durata: 90 minute
V-Ma: 22:15

În filmul Cartea morţilor, o cabană afundată în pădure devine scena scăldată în sânge a unor întâmplări de groază, când nişte tineri îl trezesc, fără să vrea, la viaţă pe un demon dintr-o epocă îndepărtată. Cartea morţilor este mult aşteptata reluare a filmului de groază semnat în 1981 de către Sam Raimi, sub titlul The Evil Dead. Cu o nouă şi tânără distribuţie, Cartea morţilor este un film care-ţi ridică părul pe ceafă, combinând şocurile brutale şi secvenţele sângeroase ale filmului original, care s-a bucurat de un mare succes, cu o serie de noi surprise şocante.

fast-furious-6-222587lFurios si Iute 6 (Fast and Forious 6)- PREMIERA

Regia: Justin Lin
In rolurile principale: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez
Gen: Acţiune, Aventuri, Crimă, Thriller
Durata: 130 minute
V: 13:45, 20:00, 22:30
S: 11:30, 13:45, 20:30
D: 11:30, 20:00, 22:30
L,Ma: 17:45, 20:15
Mi,J: 20:00, 22:30

În filmul Cartea morţilor, o cabană afundată în pădure devine scena scăldată în sânge a unor întâmplări de groază, când nişte tineri îl trezesc, fără să vrea, la viaţă pe un demon dintr-o epocă îndepărtată. Cartea morţilor este mult aşteptata reluare a filmului de groază semnat în 1981 de către Sam Raimi, sub titlul The Evil Dead. Cu o nouă şi tânără distribuţie, Cartea morţilor este un film care-ţi ridică părul pe ceafă, combinând şocurile brutale şi secvenţele sângeroase ale filmului original, care s-a bucurat de un mare succes, cu o serie de noi surprise şocante.

hannah-arendt-985769l-175x0-w-7946102dHannah Arendt (Hannah Arendt) – PREMIERA
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Margarethe von Trotta
In rolurile principale: Axel Milberg, Barbara Sukowa, Janet McTeer
Gen: Biografic, Dramă
Durata: 113 minute
D: 13:45
L,Ma: 22:30
Mi,J: 17:45

Filmul se numește „Hannah Arendt”, deși el nu surprinde decât un episod din viața personajului principal omonim: procesul din Ierusalim la care ia parte. Este judecat Alfred Eichmann, comandantul deportărilor evreilor spre lagăre din Ungaria, Germania, Polonia, Franța. Culmea, Hannah, evreu de origine, ajunge să-l apere pe acest om, stârnind o revoltă feroce în rândul prietenilor, familiei, conaționalilor.

trance-621891lCapcana minţii (Trance)

Regia: Danny Boyle, Mark Poltimore
In rolurile principale: Rosario Dawson, James McAvoy, Vincent Cassel
Gen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 102 minute
D: 16:00
L,Ma: 13:45
Mi,J: 15:45

Un amator de artă care vinde lucrările la licitaţii, încurcat cu mafia, îşi alătură forţele unui hipnoterapeut pentru a putea recupera o pictură de valoare furată. Pe măsură ce graniţele dintre dorinţă, realitate şi hipnoză devin tot mai subţiri, miza aflată în joc urcă mai sus decât şi-ar fi imaginat cineva.

hummingbird-366663lLegea străzii (Hummingbird)

Regia: Steven Knight
In rolurile principale: Jason Statham
Gen: Acţiune, Thriller
Durata: 100 minute
D: 18:00
L,Ma: 15:45
Mi,J: 13:45

Joey Jones e un veteran al războiului purtat de americani în Afganistan şi şi-a văzut colegii de arme spulberaţi de focul artileriei. Întors din război, Joey a trăit pe străzile Londrei, ca un vagabond fără casă, încercând să uite ce a trăit şi să nu mai intre în alte necazuri. Totuşi, o bandă de mafioţi nemiloşi îl fugăreşte, iar el se ascunde în apartamentul din zona Convent Garden al unui bogătaş, căruia îi fură identitatea.

FESTIVALUL FILMULUI ITALIAN – Venuto al mondo (Venuto al mondo)

Regia: Sergio Castellitto
In rolurile principale: Penélope Cruz, Emile Hirsch
Gen: Drama
Durata: 127 minute
V: 16:00

Gemma părăseşte apartamentul confortabil pe care îl ocupă în Roma pentru a călători spre Sarajevo în compania fiului său Pietro şi pentru a vizita o expoziţie ce comemorează victimele războiului bosniac, printre care şi soţul ei Diego. Cu 16 ani în urmă, Gemma a reuşit să fugă împreună cu băiatul ei din oraşul bosniac aflat sub cel mai îndelungat asediu din istorie, dar Diego a rămas în urmă şi a fost ucis, femeia propunându-şi să facă această călătorie nu numai pentru a reface relaţia tensionată cu Pietro, dar şi pentru a se confrunta cu amintirile dureroase din trecut.

FESTIVALUL FILMULUI ITALIAN – È stato il figlio (È stato il figlio)

Regia: Daniele Ciprì
In rolurile principale: Toni Servillo, Giselda Volodi, Alfredo Castro
Gen: Comedie
Durata: 90 minute
V: 18:15

FESTIVALUL FILMULUI ITALIAN – Reality (Reality)

Regia: Matteo Garrone
In rolurile principale: Claudia Gerini, Ciro Petrone, Nunzia Schiano
Gen: Comedie, Dramă
Durata: 115 minute
Ora: S: 16:00
O dramedie despre influenţa reality show-urilor asupra oamenilor – cei care le trăiesc şi cei care le urmăresc, deopotrivă – şi iluzia notorietăţii. Totul pe fondul imperiului divertismentului TV ridicat de Silvio Berlusconi, ce a înghiţit viaţa politică şi civică. Garrone lucrează şi de data asta cu non-profesionişti.

FESTIVALUL FILMULUI ITALIAN – Posti in piedi in paradiso (Posti in piedi in paradiso)

Regia: Carlo Verdone
In rolurile principale: Carlo Verdone, Micaela Ramazzotti, Pierfrancesco Favino
Gen: Dramă
Durata: 119 minute
S: 18:15

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?