ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 24 – 30 ianuarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 24 – 30 ianuarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

unnamedSupravietuitorul – PREMIERA

Regia: Peter Berg
In rolurile principale: Emile Hirch, Mark Wahlberg
Gen: Actiune, Drama, Razboi, Thriller

Durata:121 minute
Ora:      V,L-J:   19:00
              S,D:       21:00

Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eşuat în mod tragic, Lone Survivor îi are în centru pe Luttrell şi pe echipa sa, surprinşi de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri şi o urmărire pe jos, cei mai mulţi membri ai echipei sunt omorâţi, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria operaţională.

unnamedGoana dupa alune 3D – dublat – PREMIERA

Regia: Peter Lepeniotis
In rolurile principale: Will Arnett, Liam Neeson
Gen: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durata: 86 minute
Ora:      V,L-J:   14:30
              S,D:       12:00, 13:45, 16:30

Noua comedie animată ne poartă în orăşelul Oakton, unde neastâmpăratul veveriţoi Surly (Will Arnett) şi prietenul său, şoarecele Buddy, pun la cale un plan extraordinar: să jefuiască cel mai mare magazin de alune. Cu gândul la lunga iarnă în care se vor îmbuiba cu nuci, migdale, fistic şi aşa mai departe, cei doi prieteni strâng o celulă de criză şi atacă ţinta, dar îşi vor da seama foarte curând că situaţia îi depăşeşte cu totul.

unnamedEu, Frankenstein 3D – PREMIERA

Regia: Stuart Beattie
In rolurile principale: Aron Eckhart, Aden Young
Gen: Actiune, Fantastic, SF

Durata:93 minute
Ora:      V,L,Ma:   19:15, 21:15
              S,D:          12:15, 16:15, 18:00, 22:00
              Mi,J:         20:00

Acţiunea filmului este plasată într-un prezent distopic, unde gargui răzbunători şi demoni feroce se dezlănţuie într-o bătălie finală pentru putere. Creaţie a lui Victor Frankenstein, Adam se trezeşte prins în mijlocul confruntării celor două rase şi ajunge astfel să descopere un secret despre el însuşi ce ar putea schimba soarta luptei, dar şi destinul său, pentru totdeauna.

unnamedUn politist si jumatate – PREMIERA

Regia:Tim Story
In rolurile principale: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Dragos Bucur
Gen:Actiune, Comedie

Durata: 100 minute
Ora:       V,L-J:  19:30                
                S,D:     12:05, 19:30

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui.

unnamedTinutul din mijlocul verii  – PREMIERA

Regia: John Wells
In rolurile principale: Julia Roberts, Meryl Streep, Chris Cooper, Ewan McGregor
Gen: Drama, Comedie

Durata: 121 minute
Ora:       V-Ma:  17:15
Mi,J:   21:45

Adaptarea piesei câştigătoare de Pulitzer a lui Tracy Letts are în centru drama unei familii din Oklahoma, dată peste cap de dispariţia liderului ei. Strânşi laolaltă pentru a face faţă situaţiei, membrii disfuncţionalei familii Weston se vor trezi pe rând protagoniştii unor scandaluri cauzate de încercata lor istorie comună, punctată de animozităţi şi interese antagonice.

unnamedLegenda lui Hercule 3D – AVANPREMIERA

Regia: Renny Harlin
In rolurile principale: Krelian Lutz, Gaia Weiss
Gen: Actiune, Aventuri

Durata:99 minute
Ora:      Mi,J:   22:00
 
În Grecia antică, o regină cade pradă dorinţei lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar: ar trebui să-l răstoarne pe regele tiranic şi să readucă pacea într-un ţinut plin de probleme. Dar prinţul, Hercule, nu are habar de obârşia sa zeiască şi vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, prinţesa din Creta, promisă chiar fratelui lui Hercule. Când eroul află ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă: va fugi alături de dragostea lui sau va lupta pentru a-şi împlini destinul?

ambulanta1343231234-1367833396Lupul de pe Wall Street

Regia: Martin Scorsese
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Margot Robbie
Gen: Biografic, Comedie, Crima

Durata:180 minute
Ora:      V,L-J: 21:30

Filmul este bazat pe bestseller-ul cu acelaşi titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii ’80 când devine milionar, până în anii ’90 când cariera lui este zdruncinată şi ajunge să fie condamnat la închisoare.

unnamed (15)Teapa in stil american

Regia: David O. Russell
In rolurile principale: Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner
Gen: Crima, Drama

Durata:138 minute
Ora:      V,L-J:   19:00, 21:30
S,D:       21:30

În anul 1978, mai mulţi agenţi ai Biroului Federal de Investigaţii au pozat succesiv în şeicul fictiv Kraim Abdul Rahman şi s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită în schimbul obţinerii unor aşa-zise favoruri politice. Operatiunea secretă “Abscam” a fost perfectată din umbră de eminenţa cenuşie Melvin Weinberg, un condamnat la închisoare pe care agentul Jimmy Boyle l-a constrâns să colaboreze cu FBI-ul la acest caz.

unnamed (16)Regatul de Gheata 3D

Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
In rolurile principale: Kristen Bell, Idina Mensel, Josh Gad
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie

Durata:102 minute
Ora:      S,D:  14:15 – dublat

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

unnamedGrudge Match: Faceti Pariurile!

Regia: Peter Segal
In rolurile principale: Sylvester Stallone, Robert De Niro
Gen: Comedie, Sport

Durata:113 minute
Ora:      V,L,Ma:   14:45

Sunt trei decenii de când Billy “Kid” Mcdonnen (Robert De Niro) şi Henry “Razor” Sharp (Sylvester Stallone) îşi poartă pică. Boxeuri pe val, şi-au văzut amândoi distruse carierele când Razor a decis să se retragă din activitate exact înainte de un meci cu Kid. Dar iată că acum îşi pot regla conturile cu un ultim meci pe viaţă şi pe moarte şi, prea mândri să se lase învinşi, Kid şi Razor îşi înfruntă junghiurile şi beteşugurile vârstei pentru a fi cât mai în formă în seara cea mare. Cine va învinge şi cine va profita mai bine de această ultimă şansă?

unnamed (18)Jack Ryan: Agentul din umbra

Regia: Kenneth Branagh
In rolurile principale: Cgris Pine, Keira Knightley, Kevin Costenr
Gen: Actiune, Drama, Thriller

Durata: 105 minute
Ora:      V,L,Ma:   17:00
              S,D:          20:00
              Mi,J:         14:00, 18:00

Celebrul personaj al romancierului Tom Clancy revine pe marile ecrane interpretat de Chris Pine. După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar şi, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situaţia economică a Statelor Unite. Singur împotriva tuturor şi lipsit de resurse, eroul va trebui să dea dovadă de o extraordinară inventivitate pentru a înclina balanţa în favoarea sa: lupta devine personală şi disperată când antagonistul îi răpeşte soţia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?