ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 24-30 august

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  17 – 23 august. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Hesher (Hesher) – PREMIERA

Regia: Spencer Susser
In rolurile principale: Joseph Gordon-Levitt, Natalie Portman
Gen: Drama
Durata: 100  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi:  20:00, 22:15

Hesher spune povestea unui metalist de vreo douăzeci şi ceva de ani, tatuat şi pletos, care pătrunde, într-o zi, pe neaşteptate, în viaţa unei familii îndurerate de pierderea unei fiinţe dragi. Hesher (Joseph Gordon-Levitt) este cea mai nepotrivită persoană care să-l consoleze pe băiatul de 13 ani TJ (Devin Brochu) după moartea mamei sale, dar se dovedeşte singurul care îl poate ajuta să treacă peste această copleşitoare durere. Prin metode neconvenţionale, care îl fac să semene mai degrabă cu un puşcăriaş evadat decât cu cineva care poartă de grijă adolescentului, Hesher îl ia pe TJ sub aripa lui şi le dă băieţandrului şi îndoliatului tată al acestuia (Rainn Wilson) şansa de a fi din nou o familie. Debutul lui Spencer Susser ca regizor de film artistic e povestea neagră şi nostimă a unei maturizări brutale, ilustrând felul în care, uneori, vindecarea vine sub o formă absolut neobişnuită.

Explozie in Familie (Le Skylab) – PREMIERA  Tarif unic 7 RON

Regia: Julie Delpy
In rolurile principale: Julie Delpy, Lou Avarez, Eric Elmosnino, Aure Atika
Gen: Comedie
Durata: 113minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 12:15, 14:30, 17:00, 19:30, 22:00

Cronică de familie pitorească povestită de Albertine, o fetiță de zece ani, Explozie în familie este în același timp cronica unei epoci special. Iulie, 1979, în timpul vacanței de vară, într-o casă din Bretagne. Cu ocazia zilei de naștere a bunicii, unchi, mătuși, veri și verișoare se adună laolată în timpul unui weekend animat, sărit de pe fix, plin de revelaţii, dragoste şi cântece.

Neînfricată 3D (Brave)

Regia: Brenda Chapman (I), Mark Andrews
In rolurile principale: Emma Thompson, Kelly Macdonald, Kevin McKidd
Gen: Animatie, Aventuri, Familie
Durata: 100  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi:  12:00(D), 14:00(S), 18:00(S)

Brave este povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat. Atunci când prinţesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-şi îndeplini dorinţa, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale. Astfel, Merida trebuie să dea dovadă de curaj şi să-şi folosească talentele şi resursele pentru a dezlega blestemul înainte să fie prea târziu. Pe măsură ce se luptă cu puternica vrajă, Merida devine o eroină şi învaţă semnificaţia curajului adevărat.

Epoca de gheata 4 – Continenete in deriva 3D (Icew Age 4: Continental Drift)

Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier
In rolurile principale: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 89  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi:  16:00(S)

Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei – Manny ,Diego si Sid – pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti. Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.

Total Recall. Memorie programată (Total Recall)

Regia: Len Wiseman
In rolurile principale: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel
Gen: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata: 121  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica:  13:45, 18:30, 20:45
Luni pana Joi:   20:30

Bun venit la Rekall, compania care îţi transformă visele în amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell), acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare (interpretată de Kate Beckinsale), el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion. Însă procedura de inserare a amintirilor sfârşeşte prost, iar Quaid se va trezi vânat de autorităţile controlate de cancelarul Cohaagen (interpretat de Bryan Cranston). Dintr-o dată, Quaid nu mai poate avea încredere în nimeni, cu excepţia Melinei (interpretată de Jessica Biel), o frumoasă rebelă aflată în slujba lui Matthias Lair, şeful Rezistenţei (interpretat de Bill Nighy). Graniţa dintre fantezie şi realitate devine tot mai neclară, la fel şi soarta lui Quaid, care trebuie să-şi găsească adevărata identitate şi să-şi descopere propriul destin.

Baiatu’ tatii (That’s My Boy)

Regia: Sean Anders
In rolurile principale: Adam Sandler, Andy Samberg
Gen: Comedie
Durata: 116  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:30, 16:15
Luni, Marti: 13:45, 16:00, 18:15
Miercuri, Joi: 13:45, 16:00, 18:15, 22:45

Într-o bună zi,. adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu toţii ştim ce înseamnă marea iubire din liceu, însă Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea şi lăsând-o însărcinată. Cum era de aşteptat, povestea lor de dragoste se termină prost – doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune. Deşi Donny se străduie din răsputeri să fie un bun tată, sarcina îl depăşeşte şi eşuează. Acum, 30 de ani mai târziu, Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes şi lucrează pe Wall Street. Plecând de la tatăl său imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai văzuse de ani de zile. Însă Donny are probleme cu Fiscul şi mari datorii, prin urmare se gândeşte că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obţină banii şi să-şi plătească datoriile pentru a nu ajunge la închisoare.

Mike meseriaşu’ (Magic Mike)

Regia: Steven Soderbergh
In rolurile principale: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Matt Bomer, Joe Manganiello
Gen: Comedie
Durata: 110  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 23:00
Luni, Marti: 22:45

Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care ştie să se descurce în viaţă. Când îl cunoaşte pe The Kid (Alex Pettyfer), îl ia sub aripa sa pentru a-l învăţa cum să fie stripper, să agaţe femei şi să facă rost de bani. Dar adevărata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci… tâmplăria. Aşa că visul lui e să facă scaune, mai puţin să danseze în jurul lor… Oare va ajunge Mike Meseriaşu’ să-şi vadă visul cu ochii sau e atât de bun la striptease încât nu poate să iasă de bunăvoie dn acest stil de viaţă?

Eroi de Sacrificiu 2 (The Expandables2) – AVANPREMIERA
Regia: Simon West
In rolurile principale: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li
Gen: Actiune, Aventuri, Thriller
Durata: 102  minute

Orele de difuzare:
Miercuri, Joi: 22:30

Eroii de sacrificiu s-au intors si de data asta este personal… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caeser (Terry Crews) – impreuna cu cei mai noi membri cooptati Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) – se reunesc cand Dl. Church (Bruce Willis) apeleaza la echipa de Eroi pentru o misiune aparent usoara. Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney si gruparea sa de mercenari de clasa veche. Dar cand lucrurile merg prost si unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii de sacrificiu sunt indatorati sa isi faca dreptate pe teritorii ostile, unde sansele nu sunt de partea lor. Porniti pentru razbunare, membrii echipei se inversuneaza sa lupte cu inamicii.

Extra Paza-n Cartier (The Watch) – PREMIERA

Regia: Akiva Schaffer
In rolurile principale: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn
Gen: Comedi, SF
Durata: 102  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:45, 17:15, 19:30
Luni pana Marti: 12:45, 18:00, 20:00
Miercuri pana Joi: 13:30, 15:45, 18:00, 20:15

Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ. În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de „paznici” … beau bere, pierd vremea şi îşi fac de cap, ca băieţii. Singurele lucruri mai periculoase decât ameninţarea la adresa cetăţenilor oneşti din suburbia Glenview sunt cei patru bărbaţi care s-au reunit pentru a-i salva.

Cavalerul negru: Legenda renaşte 3D (The Dark Knight Rises)

Regia: Christopher Nolan
In rolurile principale: Gary Oldman, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway
Gen: Actiune, Crima, Drama, Thriller
Durata: 165  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 14:15
Luni, Marti:  15:00

Warner Bros Pictures si Legendary Pictures prezinta Dark Knight Rises/Cavalerul Negru: Legenda Renaste, finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan. Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.  Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?