ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 23 – 29 martie

Trebuie să vorbim despre Kevin (We Need to Talk About Kevin) –  PREMIERA
Regia: Lynne Ramsay
In rolurile principale: John C. Reilly, Tilda Swinton, Ezra Miller
Gen: Dramă
Durata: 110 minute

Orele de difuzare
Sambata, Duminica: 21:15
Vineri si de Luni pana Joi: 21:15

Eva, personajul Tildei Swinton, a renunţat la carieră şi şi-a agăţat ambiţiile în cui pentru a-l naşte pe Kevin, dar chiar de când băiatul e bebeluş, relaţia mamă-fiu e una dificilă. În unele zile, când micuţul Kevin nu mai înceta dintr-un plâns oribil, Eva se gândea disperată că a renunţat pentru acest copil insuportabil la jobul ei minunat de a scrie ghiduri turistice. Tatăl, Franklin, un tip nu foarte dezgheţat, îşi idealizează fiul, iar acesta îl manipulează cu uşurinţă. La 15 ani, Kevin face ceva iraţional şi de neiertat în ochii întregii comunităţi, iar Eva e năucită de propriile sentimente de durere şi vinovăţie. E vina ei fiindcă nu şi-a iubit fiul? Sau nu îndeajuns?

Jocurile foamei (The Hunger Games) – PREMIERA
Regia: Gary Ross
In rolurile principale: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence
Gen: Dramă, Actiune, SF, Thriller
Durata: 142  minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 14:45, 17:45, 20:45
Vineri, Luni pana Miercuri: 17:45, 20:45
Joi: 17:45

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

Dispărută (Gone)  – PREMIERA
Regia: Heitor Dhalia
In rolurile principale: Amanda Seyfried
Gen: Thriller
Durata: 94 minute

Orele de difuzare
Sambata, Duminica: 12:00, 20:00, 22:00
Vineri si de Luni pana Joi: 18:00, 20:00, 22:00

Jill Parrish (Amanda Seyfried) descoperă cînd se întoarce de la schimbul de noapte că sora ei, Molly (Emily Wickersham) a fost răpită. Cu un an înainte, Jill scăpase din mîinile unui individ care o răpise, un ucigaş în serie neprins încă, aşa că acum e convinsă că acelaşi individ s-a întors şi a răpit-o pe sora ei. Temîndu-se că Molly va fi moartă pînă la răsăritul soarelui, Jill porneşte într-o cursă nebunească pentru a-l găsi pe ucigaş, a-i scoate la iveală secretele şi pentru a-şi salva sora.

Furia titanilor 3D (Wrath of the Titans) – AVANPREMIERA
Regia: Jonathan Liebesman
In rolurile principale: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 99  minute

Orele de difuzare
Joi: 20:45, 22:45

A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viaţă liniştită de pescar şi să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremaţie se dezlănţuie între zei şi titani, după ce ultimii, conduşi de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-şi mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp.

Oglindă, Oglinjoară (Mirror, Mirror)
Regia: Tarsem Singh
In rolurile principale: Lily Collins, Sean Bean, Julia Roberts, Armie Hammer
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 106 minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 12:15, 14:30, 16:45, 19:00
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30, 16:45, 19:00

Oglindă, Oglinjoară  este o viziune modernă, proaspătă și plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povești din toate timpurile: Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins),  a uzurpat tronul și a secat visteria regatului. Acum, singura șansă de a-și spori averea este să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer), bogatul moștenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moștenitoarea de drept a tronului.  Așa că o trimite în pădure și o lasă în ghearele unui monstru înfricoșător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei șapte pitici și, în compania lor, ea se transformă într-o forță care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și recupera regatul  și să o înlăture pe Regină. Alături de pitici, Albă ca Zăpada pornește într-o bătălie spectaculoasă, înțesată de magie și umor, într-o nouă realizare senzațională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Femeia în negru (The Woman in Black)
Regia: James Watkins
In rolurile principale: Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer
Gen: Dramă, Horror, Thriller
Durata: 95  minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 15:00, 17:00, 21:30
Vineri si de Luni pana Joi: 19:45, 21:45

Tânărul avocat Arthur Kipps îşi lasă fiul la Londra pentru a pleca înr-un sat izolat să rezolve problemele juridice legate de moştenirea răposatei Alice Dabrow. Ajuns acolo, descoperă că o serie de accidente şi sinucideri inexplicabile i-au obligat pe locuitori să-şi închidă copiii în case, pentru a-i proteja împotriva unui inamic invizibil.

21 Jump Street (21 Jump Street)
Regia: Phil Lord, Chris Miller
In rolurile principale: Jonah Hill, Channing Tatum
Gen: Acţiune, Comedie
Durata: 109  minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 12:30, 19:15
Vineri si de Luni pana Joi: 15:00, 17:30

În comedia de acţiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudaţi, în timpul cursurilor la Academia de Poliţie. Deşi nu sunt cei mai buni poliţişti din cartier, ei au şansa să avanseze şi să se remarce acum când sunt repartizaţi în unitatea sub acoperire a poliţiei din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube).  Aici, ei trebuie să-şi schimbe pistoalele şi insignele pe nişte rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilăreşti pentru a lucra sub acoperire. Din nefericire, adolescenţii de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt şi Jenko descoperă că tot ceea ce ştiau ei despre adolescenţă, de la sex şi până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greşit ,sau nu mai e valabil.  Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu nişte probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenţei. De aceea, amândoi retrăiesc temerile şi chinurile adolescenţei şi se confruntă cu probleme pe care crezuseră că le-au depăşit.

John Carter 3D (John Carter)
Regia: Andrew Stanton
In rolurile principale: Lynn Collins, Taylor Kitsch
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 132  minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 11:4
Vineri si de Luni pana Joi: 11:45

Inspirată din romanul “A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF “John Carter” îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

Tatal Fantoma
Regia: Lucian Georgescu
In rolurile principale: Marcel Iureş, Mihaela Sîrbu
Gen: Drama
Durata: 90  minute

TARIF UNIC 10 RON

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 14:00, 16:00, 18:00
Vineri, Luni pana Joi: 14:00, 16:00

Profesorul american Robert Traum îşi ia un concediu de un an şi îmbrăţişează o aventură în strânsă legătură cu trecutul. Întors pe bătrânul continent, Robert încearcă să dezlege misterul originii tatălui şi unchiului său, faimoşii fraţi Traum: Rudolf, un celebru romancier, şi Samuel, odinioară mare gangster la Chicago. În timpul călătoriei sale prin Transilvania, o cunoaşte pe Tania, şefa Arhivelor Bucovinei. Împreună dau de Sami, ultimul prieten al familiei Traum aflat încă în viaţă, proiecţionist la un mic cinema prăfuit de provincie, din care a fost izgonit de către un politician local pus pe căpătuială. În timp ce Robert îl ajută pe Sami să-şi recapete cinematograful, Sami îl ajută să-şi afle originile.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?