ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 23 – 29 mai

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 23  – 29 mai. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

X-Men: Viitorul este trecut – PREMIERA     

Regia: Bryan Singer
In rolurile principale: Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Hugh Jackman

Durata: 130 minute
Ora:
V – J: 15:00, 19:15, 21:45

Cea mai populară echipă X-Men duce o bătălie pentru supravieţuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

Legendele din Oz: Intoarcerea lui Dorothy – PREMIERA     

Regia: Dan St. Pierre, Will Finn
In rolurile principale: Hugh Dancy, Lea Michele, Kelsey Grammer
Gen: Animaţie, Familie, Muzical

Durata: 109 minute
Ora:
V,L-J:      13:15, 17:30
S,D:         11:30, 13:15, 17:30

La scurt timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Din nou alături de vechii şi simpaticii ei prieteni – Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea – Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat drept prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni şi, printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul.

Godzilla 3D

Regia: Gareth Edwards
In rolurile principale: Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Juliette Binoche
Gen: Acţiune, Aventuri, SF

Durata: 123 minute
Ora:       V,L-J:      16:30, 19:00, 21:30
S,D:         11:00, 16:30, 21:30

Godzilla va readuce celebrul personaj la esenţa sa epică prin intermediul unei pelicule de acţiune întunecate, pertinente”, se menţionează în comunicatul de presă al studiourilor implicate în producţia remake-ului.

Vecini de cosmar

Regia: Nicholas Stoller
In rolurile principale: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne
Gen: Comedie

Durata: 96 minute
Ora:       V,L-J:      16:00, 20:30, 22:20
S,D:         13:45, 18:15, 20:10, 22:15

Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.

Violleta in concert

In rolurile principale: Martina Stoessel, Jorge Blanco
Gen: Musical

Durata: 100 minute
Ora:       V:        13:45
S,D:    11:45, 16:00
L-J:    13:45, 18:15

Filmat în arena Mediolanum Forum din Milano, VIOLETTA în Concert îi prezintă pe cei doisprezece membri originali ai distribuției serialului argentinian Violetta interpretând hiturile din Sezoanele 1 şi 2 ale acestei serii TV.

Borgman

Regia: Alex van Warmerdam
In rolurile principale: Jan Bijvoet, Hadewych Minis, Alex van Warmerdam, Jeroen Perceval
Gen: Thriller

Durata: 113 minute
Ora:       V-D:      13:00
L,Ma:   14:30

Borgman este o fabulă sumbră, al cărei protagonist este personajul omonim. Este doar un vis, un demon, sau întruchiparea fizică a fricilor noastre? În orice caz, este o prezenţă sinistră pe străzile unei suburbii, un accident în peisaj care năruie faţada normalităţii din jurul unui cuplu cu trei copii, un cuplu arogant şi plin de sine.

Cealalta femeie

Regia: Nick Cassavetes
In rolurile principale: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nikolaj Coster-Waldau
Gen: Comedie
Durata: 109 minute

Ora:       V-D:      18:00, 22:30
Ma:       22:15
Mi,J:     20:00

Niciodată să nu stârneşti dorinţa de răzbunare a unei femei! Un bărbat afemeiat află asta pe propria piele când amanta sa descoperă că nu este unica femeie din viaţa lui. Iute la mânie, bate palma cu soţia amorezului şi pune la cale un plan de răzbunare ce-l va face pe nătăfleţ să regrete până şi ziua când s-a născut.

Selfie

Regia: Cristina Iacob
In rolurile principale: Răzvan Vasilescu, Olimpia Melinte, Alina Chivulescu, Smiley
Gen: Comedie
Durata: 123 minute

Ora:       V-D:      15:30, 20:15
L:          21:15
Ma:       20:00
Mi,J:     22:15

În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bac, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa with a BANG!! Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să trăiască ultimul weekend dinaintea examenului maturităţii ca şi cum ar fi ultimul din viaţa lor, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă orice fără să se gândescă la consecinţe. Vor putere, adrenalină şi îndrăgosteală, iar gaşca de trei tineri pe care îi agaţă pe drum pare să le poată oferi toate aceste lucruri şi chiar mai mult decât îşi pot imagina.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?