ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 22 – 28 noiembrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 22 – 28 noiembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

hunger gamesJocurile Foamei: Sfidarea – PREMIERA

Regia: Francis Lawrence
In rolurile principale: Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks , Woody Harrelson
Gen: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller

Durata:146 minute
Ora: V,L-J: 14:00
S,D: 13:30, 18:30

Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase.

unnamedKhumba 3D – dublat in lb roamana – PREMIERA

Regia: Anthony Silverston
In rolurile principale: AnnaSophia Robb , Catherine Tate , Steve Buscemi , Liam Neeson , Laurence Fishburne , Jake T. Austin
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie

Durata:90 minute
Ora: V,L-J: 14:15
S,D: 12:00, 17:00

Micul Khumba are ghinionul să se nască doar cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor zebrelor din jur. Când în tribul său se naşte ideea că seceta cumplită ce afectează întreg ţinutul este provocată de dungile lui Khumba, acesta este alungat din sânul familiei. Eroul va trebui să facă echipă cu un gnu şi un struţ în misiunea lui al cărei scop este şi să afle ce s-a întâmplat cu dungile sale, dar şi să rezolve problema secetei.

the-counselor-794992l-175x0-w-d1396f5fAvocatul

Regia: Ridley Scott
In rolurile principale: Brad Pitt, Penélope Cruz, Javier Bardem, Cameron Diaz, Michael Fassbender
Gen: Thriller
Durata:118 minute

Ora: V,L-J: 18:45, 21:15
S,D: 21:30

Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit, fiind nevoit să lupte din răsputeri pentru a-şi salva viaţa.

thor-the-dark-world-239387l-175x0-w-450b8cd8Thor: Intunericul 3D

Regia: Alan Taylor 
In rolurile principale: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Idris Elba
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 112 minute

Ora: V,L-J: 21:45
S,D: 14:00, 19:00

Thor trebuie să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers , zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster şi care îl va forţa să sacrifice totul pentru a salva omenirea.

unnamed (1)Shun Li si Poetul TARIF UNIC 10 RON

Regia: Andrea Segre
In rolurile principale: Tao Zhao, Rade Serbedzjia, Marco Paolini
Gen: Drama

Durata: 100 minute
Ora: V,L-J: 16:30, 20:15
S,D: 16:15, 20:15

O reflecţie pe tema prieteniei dintre o chinezoaică şi un pescar venit din Iugoslavia acum mult timp, care locuiesc într-un orăşel din regiunea italiană Veneto.

unnamed (2)O vara foarte instabila TARIF UNIC 10 RON

Regia: Anca Damian
Cu: Kim Bodnia, Ana Ularu, Jamie Sives, Diana Cavallioti
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 98 minute

Ora: V,L-J: 14:30 
S,D: 14:15

Lungmetrajul, vorbit aproape integral în limba engleza, spune povestea lui Daniel, un scoţian care, dintr-un joc de-a ficţiunea, e prins între două femei, între dragoste şi pasiune. Ziua foarte călduroasă şi perturbaţiile atmosferice violente din timpul nopţii marchează fundalul acestei poveşti urbane, plasată într-un oraş continental. “Filmul este o introspecţie ironică, presărată cu umor negru, despre relaţiile moderne, sub influenţa poveştilor lui Pirandello – o poveste-în-poveste – unde personajele devin conştiente că se află într-un film. Aş spune că se află la intersecţia dintre filmul de artă şi cel de comedie… Foarte modern, foarte contemporan”, mărturiseşte Anca Damian.

unnamed (3)Deja Vu TARIF UNIC 10 RON

Regia: Dan Chişu
In rolurile principale: Ioana Flora, Mirela Oprişor
Gen: Dramă

Durata: 134 minute
Ora: V,L-J: 18:30  
S,D: 12:30, 18:30

Filmul spune povestea lui Mihai, un bărbat care trece prin criza vârstei de mijloc. După 15 ani de căsătorie, încearcă să îşi recâştige personalitatea şi începe o aventură amoroasă. Deşi Mihai este personajul principal, el nu este niciodată văzut. În schimb, personalitatea sa este dezvăluită prin amanta, mama şi soţia lui, dar şi prin gesturile sale.

unnamed (4)Pasari Libere 3D dublat in lb romana 

Regia: Jimmy Hayward
In rolurile principale: Owen Wilson, Woody Harrleson, Amy Poehler
Gen: Animatie, Comedie

Durata:91 minute
Ora: V,L-J: 17:00
S,D: 11:30, 16:30

Povestea este mai mult decât trăsnită: doi curcani din curţi diferite trebuie să lase deoparte diferenţele şi animozităţile şi să călătorească în timp pentru a schimba cursul istoriei: stratagema lor are un scop de care va beneficia întreaga lor specie şi anume scoaterea curcanilor din meniul de sărbători!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?