ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 21 – 27 septembrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  21 – 27 septembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Loveşte şi fugi (Hit and Run) – PREMIERA
Regia: David Palmer, Dax Shepard
In rolurile principale: Bradley Cooper, Kristen Bell, Dax Shepard
Gen: Acţiune, Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 100  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 12:45, 14:45, 20:30
Luni, Marti, Joi:  13:30, 15:45, 22:00
Miercuri: 13:30, 15:45, 20:00

În LOVEŞTE ŞI FUGI, Charlie Bronson (Dax Shepard, serialul Parenthood), un şofer implicat care fusese implicat în jafuri, fuge din programul de protecţie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viaţa.  Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriţi de agenţii federali conduşi de Tom Arnold, dar şi de foştii interlopi cu care lucra Charlie, conduşi de Bradley Cooper.

Despre oameni şi melciTARIF UNIC 7 RON

Regia: Tudor Giurgiu
In rolurile principale: Monica Bârlădeanu, Andi VasluianuGen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi:  20:30, 22:30
Duminica: 19:00 – SPECTACOL DE GALA (intrarea libera in limita locurilor disponibile)
Duminica: 20:30, 22:30

1992, în Muscel, un mic oraş din România. Fabrica ARO, deţinută de stat, tocmai a dat faliment şi va fi privatizată într-o săptămână. Cumpărătorul este o companie franceză care anunţă muncitorii că fabrica va fi transformată într-o crescătorie de… melci. George, liderul de sindicat, caută cu disperare o soluţie şi are o idee sărită de pe fix.

Resident Evil: Răsplata 3D (Resident Evil: Retribution)

Regia: Paul W.S. Anderson
In rolurile principale: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Wentworth Miller, Jensen Ackles
Gen: Acţiune, Horror, SF, Thriller
Durata: 117  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 15:00, 19:45, 22:00
Luni, Marti: 14:15, 17:00, 21:30
Miercuri, Joi: 14:15, 21:00

T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mişcă. Ultima şi singura speranţă a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeşte la viaţă in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation îşi desfăşoară sinistrele experimente.  În încercarea extrem de riscantă de a evada  din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care îşi croieşte cu greu drumul printre ruinele oraşelor Tokyo, New York, Moscova şi Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi care devenise ostilă şi se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse.

Tinker Bell: Clopoţica şi secretul aripilor 3D (Tinker Bell: Secret of the Wings)

Regia: Ryan Rowe
In rolurile principale: Mae Whitman, Lucy Liu, Lucy Hale
Gen: Animatie, Fantastic, Familie
Durata: 100  minute

Orele de difuzare:
Luni pana Joi: 12:00
Vineri pana Duminica: 11:15, 17:00
DUBLAT IN LIMBA ROMANA

Cea de-a patra poveste inca nerostita a lui Tinker Bell si a prietenelor sale din lumea zanelor se deruleaza iarna, completand ciclul anotimpurilor. Tinker Bell o întâlneşte pe Periwinkle şi împreună cu prietenii ei pleacă în căutarea secretului aripilor de zână.

Campania (The Campaign)

Regia: Jay Roach
In rolurile principale: Zach Galifianakis, Will Ferrell
Gen: Comedie
Durata: 85  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 18:00
Luni, Marti: 14:15
Miercuri, Joi: 15:30, 21:45

Cam Brady e obisnuit cu viata de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Desi s-ar părea că are experientă din campaniile electorale, adevărul e că Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pur si simplu fiindcă nimeni nu s-a mai înscris în cursă să îi fie oponent.După ce Brady face o gafă majoră în public, doi afaceristi bogati decid să-l dea jos de la putere asa că pun la cale un plan. În ultimul moment, se înscrie în cursă Marty Huggins, un bărbat naiv si neinitiat, cu o aparitie modestă, care nu are habar cum se trag sforile în politică.Marty, directorul centrului local de turism, e aruncat în lupta politică de cei doi oameni de afaceri influenti care nu-l mai suportă pe congresmanul Cam Brady. Pe măsură ce se apropie ziua alegerilor, Marty se transformă, prin perseverentă si ambitie, într-un contra-candidat tot mai puternic, iar acest lucru se datorează faptului că nici el nu mai respectă etica sau regulile, la fel ca si Brady.

Pál Adrienn (Pál Adrienn) – PREMIERA

Regia: Ágnes Kocsis
In rolurile principale: István Znamenák, Éva Gábor
Gen: Dramă
Durata: 136  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:35,14:00, 17:35, 20:05, 22:40  TARIF UNIC 7 RON
Luni pana Joi: 14:30, 17:05,19:35, 22:05

Piroska, o infirmieră obeză, este o anti-eroină care rătăcește prin propria viață ca un Gulliver neadaptat, ștearsă până la punctul de a părea inexistentă. Lucrează la îngrijiri paliative și este înconjurată de moarte, un cotidian tern, pe care regizoarea îl filmează cu o anumită doză de ironie binevoitoare care amintește de  Roy Andersson și care se dereglează când Piroskăi îi vine această nevoie inexplicabilă de a o regăsi pe Adrienn, o prietenă din copilărie.

In afara legii (Lawless)

Regia: John Hillcoat
In rolurile principale: Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf, Mia Wasikowska
Gen: Crima, Drama, Western
Durata: 115 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 13:30
Luni, Marti: 22:15, 17:30
Miercuri, Joi: 17:30

În regia lui John Hillcoat, filmul În afara legii / Lawless are la bază povestea adevărată a faimoşilor răufăcători Bondurant – trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul la visul american în statul Virginia, în era Prohibiţiei. O poveste fascinantă despre crimă şi corupţie, loialitate şi iubire, brutalitate şi tandreţe, În afara legii / Lawless vine să completeze panoplia filmelor cu gangsteri.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?