ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 21 – 27 martie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 21 – 27 martie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Noe 3D (Noah) – AVANPREMIERĂ

Regia: Darren Aronofsky
În rolurile principale: Jennifer Connelly, Russell Crowe, Emma Watson, Logan Lerman
Gen: Aventuri, Dramă, Fantastic
Durata: 140 minute
 
Ora: Mi, J: 21:45
 
E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare, iar aceasta nu mai rodeşte. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace alături de familia sa. Cu toate acestea, în fiecare noapte în visele sale apare un potop fără de sfârşit. Să fie semn că lumea se va sfârşi? Treptat, Noe înţelege despre Creator că are de gând să pedepsească omenirea şi să-i ucidă semenii până la unul. Doar Noe are şansa de a face viaţa să prospere pe faţa Pământului.
 
Dragostea e chimie, nu magie (Better Living Through Chemistry)
 
Regia: Geoff Moore, David Posamentier
În rolurile principale: Olivia Wilde, Sam Rockwell, Michelle Monaghan
Gen: Comedie, Dramă
Durata:97 minute
 
Ora: V, L-J: 18:00, 20:00;
S, D: 13:30, 20:00.
 
Cu tagline-ul “Fericirea nu are formulă”, comedia urmăreşte aventurile unui farmacist dintr-un mic orăşel a cărui viaţă lipsită de evenimente se transformă într-un adevărat iureş când începe o relaţie cu o clientă seducătoare. Alcoolul şi drogurile vor face aventura lui Doug (Sam Rockwell) cu Elizabeth (Olivia Wilde) încă şi mai intensă, dar eroul îşi va da seama curând că “chimia” nu este de ajuns. 
 
Dallas Buyers Club
 
Regia: Jean-Marc Vallée
În rolurile principale: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto
Gen: Biografic, Dramă
Durata:117 minute
 
Ora:  V, L, Ma: 21:45; S, D: 22:00.
 
Filmul prezintă povestea unui electrician texan, lupta lui cu instituţiile medicale şi cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986. El caută medicamente alternative care ar putea să-l ajute şi la care şi alte persoane cu acest virus vor putea avea acces. 
 
Mr. Peabody si Sherman 3D (Mr. Peabody & Sherman)
 
Regia: Rob Minkoff
În rolurile principale: Max Charles, Ty Burrell
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie, SF
Durata:97 minute
 
Ora: V, L-J:  13:30 – dublat, 15:30 – subtitrat;
S, D: 11:30 – dublat, 15:30 – dublat , 18:00 – subtitrat.
 
Filmul vorbeşte despre câinele Peabody (Ty Burrell), cea mai deşteaptă creatură din lume ce se întâmplă să fie un câine. Când “stăpânul” său, băieţelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante. 
 
Neeed for Speed: Inceputuri 3D ( Nedd for Speed) 
 
Regia: Scott Waugh
In rolurile principale: Dominic Cooper, Imogen Poots, Aaron Paul, Dakota Johnson
Gen: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller
Durata:131 minute
 
Ora: V, L, Ma 17:15, 22:00; S, D: 12:00, 16:30, 21:30.
Mi, J: 17:15, 22:30.
 
Tobey (Aaron Paul), un pilot de curse ilegale, este băgat la închisoare când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Realizând că a fost înşelat şi că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey îşi ispăşeşte pedeapsa gândindu-se încontinuu la răzbunare… După eliberare, se înscrie în cea mai periculoasă şi lungă cursă ilegală, ce are loc pe întreg teritoriul Statelor Unite. De parcă pericolul întrecerilor fără reguli între bolizi nu ar fi de ajuns, fostul său asociat promite o imensă sumă de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc.
 
300: Ascensiunea unui imperiu 3D ( 300: Rise of An Empire) 
 
Regia: Noam Murro
În rolurile principale: Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton, Andrew Tiernan
Gen: Acţiune, Dramă, Război
Durata:102 minute
 
Ora: V, L, Ma: 13:15, 15:15, 19:45
S, D: 14:30, 19:00
Mi, J: 13:15, 15:15
 
Acţiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina, unde grecii reuşesc să învingă armată persană pentru a-şi apăra independenţa.
 
Hotelul Gran Budapest (The Grand Hotel Budapest)  – PREMIERĂ
 
Regia: Wes Anderson
În rolurile principale: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Edward Norton
Gen: Comedie, Dramă
Durata:100 minute
 
Ora: V, L-J 21:30; S, D: 11:45, 22:15    
     
The Grand Budapest Hotel descrie aventurile lui Gustave H, un legendar portar la un mare hotel european din perioada interbelică, şi ale lui Zero Moustafa, hamalul hotelului, care devine cel mai bun prieten al său. Povestea include un furt de proporţii şi recuperarea unei picturi renascentiste, dar şi lupta pentru o avere de familie, totul pe fundalul schimbărilor bruşte şi dramatice ce afectează viaţa pe continent.
 
Divergent – PREMIERĂ
 
Regia: Neil Burger
În rolurile principale: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James
Gen: Acţiune, Aventuri, Romantic, SF, Dragoste
Durata:140 minute
 
Ora: V, L-J: 13:20, 16:00, 18:45;
S, D: 14:00, 16:45, 19:30.             
 
Într-un Chicago distopic, societatea este împărţită în cinci facţiuni separate, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea cărora se vor alătura pentru tot restul vieţii. Eroina, Beatrice, face o alegere care va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.
 
Nebraska
 
Regia: Alexander Payne
În rolurile principale: Will Forte, Bruce Dern
Gen: Aventuri, Dramă
Durata:115 minute
 
Ora: V: 16:30, 21:00; S, D: 12:30, 21:15;
L-Mi: 20:15;  J: 21:15.             
 
Filmat în alb negru, Nebraska îi are în centru pe un tată vârstnic, fost alcoolic (Bruce Dern) şi pe fiul său sceptic (Will Forte). Cei doi pornesc la drum din Montana către Nebraska pentru a primi banii pe care tatăl pretinde că i-a câştigat drept premiu. Însă situaţia este comică doar în aparenţă, latura întunecată nu este departe.
 
Indragostitii mor ultimii (Only Lovers left Alive)
 
Regia: Jim Jarmusch
În rolurile principale: Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska, John Hurt
Gen: Romantic, Dramă
Durata:123 minute
 
Ora: V, L-Mi: 14:00;
S, D: 14:45; J: 12:45.                 
 
În atmosfera de solitudine romantică din Detroit i din Tanger, un muzician underground profund deprimat din cauza drumului pe care a apucat-o omenirea, îi regăsete amanta, o femeie puternică i enigmatică. Istoria lor de dragoste durează de cel puin câteva secole, însă idila lor reaprinsă e perturbată de sosirea surorii amantei, o femeie pe cât de extravagantă pe atât de incontrolabilă.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?