ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 21 – 27 februarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 21 – 27 februarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

costnerCondamnat sa ucida – PREMIERA

Regia: McG
In rolurile principale: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld
Gen: Acţiune, Dramă, Thriller

Durata:113 minute
Ora:      V,L,Ma:  14:30, 21:30
               S,D:         12:00, 19:30
               Mi,J:       14:30, 19:30

Kevin Costner este Ethan Runner, un spion internaţional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoşi răufăcători. Chiar dacă Ethan intenţionează să renunţe la carieră pentru a se reapropia de soţia şi fiica ţinute ani de zile la distanţă pentru a nu le implica în misiunile lui, eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui terorist gata să ucidă mii de oameni, asta în timp ce trebuie să aibă grijă de fiica lui adolescentă pentru câteva zile.

nonstopNon-stop – AVANPREMIERA

Regia: Jaume Collet-Serra
In rolurile principale: Julianne Moore, Liam Neeson, Michelle Dockery
Gen: Acţiune, Thriller

Durata:106 minute
Ora:     Mi,J:        20:00

Liam Neeson revine într-un rol de acţiune, de această dată la mare înălţime. Actorul este Bill Marks, un agent american care se îmbarcă la bordul unui avion transatlantic cu destinaţia Londra. În timpul zborului, primeşte pe telefonul cu acces la o reţea securizată un misterios mesaj: la fiecare 20 de minute un om de la bord va muri, dacă o sumă fabuloasă nu este transferată într-un cont bancar. Când un pasager îşi află sfârşitul la exact 20 de minute de la ultimul mesaj, toată lumea îşi dă seama că ameninţarea este cât se poate de serioasă.

pompeiPompeii 3D – PREMIERA

Regia: Paul W.S. Anderson
In rolurile principale: Kit Harington, Emily Browning
Gen: Acţiune, Aventuri, Dramă, Istoric, Romantic

Durata:102 minute
Ora:      V-Ma:      14:00, 18:30, 20:45
              Mi,J:        15:45, 18:00, 22:10

În vara anului 79, sclavul Milo (Kit Harrington) are planuri mari: vrea să-şi cumpere libertatea şi apoi s-o ceară de soţie pe Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a stăpânului său. Dar destinul îi stă împotrivă lui Milo, iar acesta se va trezi despărţit de Cassia exact când are loc cumplita erupţie a vulcanului Vezuviu. Va reuşi eroul să scape cu viaţă şi să-şi salveze iubirea de erupţia ce a îngropat sub lavă şi cenuşă un întreg oraş?

princePrince Avalanche – PREMIERA

Regia: David Gordon Green
In rolurile principale: Paul Rudd, Emile Hirsch
Gen: Comedie, Dramă

Durata:94 minute
Ora:      V,L-J:   16:45, 21:00        TARIF UNIC 10 RON
               S,D:      12:15, 16:45

Alvin şi Lance îşi petrec vara lui 1988 vopsind marcajele pe un pustiu şi interminabil drum de ţară. Lance suportă cu greu izolarea şi faptul că se află atât de departe de petreceri şi fete. Nu la fel stau lucrurile cu seriosul Alvin, care scrie scrisori pline de pasiune iubitei sale, sora mai mare a lui Lance. El şi mai tânărul său coleg rătăcesc prin pădure într-o maşină mică, se contrazic, se ceartă, se împacă. De-a lungul interminabilei şi opresivei veri nu întâlnesc decât o persoană: un misterios şofer de camion care le dăruieşte alcool făcut în casă şi apoi dispare la fel de brusc precum a apărut.

fathersonAsa tata, asa fiu – PREMIERA

Regia: Hirokazu Koreeda
In rolurile principale: Masaharu Fukuyama, Yoko Maki
Gen: Dramă

Durata:121 minute
Ora:      V,L-J:   14:15
               S,D:      21:00

Protagonistul filmului este Ryota Nonomiya, un arhitect de succes. Atunci când află că propriul său fiu a fost schimbat la naştere, Nonomiya trebuie să ia o decizie grea: să-şi caute fiul biologic sau să-l accepte pe Keita, copilul despre care el şi soţia lui ar fi jurat că este al lor. Probleme aparent minore de familie scot la iveală durerea şi angoasa personajelor.

indragostitiIndragostiti pentru totdeauna

Regia: Shana Feste
In rolurile principale: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste

Durata:103 minute
Ora:      V,L,Ma:  19:30
               S,J:         17:00
               D:           14:30    
               Mi:         21:45

Doi tineri din medii foarte diferite se întâlnesc şi se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată şi se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezenţa lui în viaţa ei îi nemulţumeşte părinţii, care ar face orice să-i vadă despărţiţi.

winterPoveste de iarna

Regia: Akiva Goldsman
In rolurile principale: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Jessica Brown Findlay, Colin Farrell
Gen: Dramă, Fantastic, Mister, Romantic, Dragoste

Durata:118 minute
Ora:      V,L-J:   18:45
               S,D:      14:15, 18:45

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

unnamedEroii monumentelor

Regia: George Clooney
In rolurile principale: Cate Blanchett, George Clooney, Matt Damon

Gen: Acţiune, Istoric
Durata:118 minute

OOra:      V,D-Mi:  17:00
               S:            14:30
               J:            21:45

În timp ce Adolf Hitler încerca să pună stăpânire pe vest, armatele lui căutau şi adunau metodic cele mai valoroase comori artistice ale Europei. Într-o cursă contra cronometru în spatele liniilor inamice, o grupare specială formată din directori, curatori, istorici de artă şi alţi oameni culţi americani şi europeni, autointitulaţi Monuments Men, şi-au riscat vieţile cutreierând continentul pentru a preveni distrugerea a mii de ani de artă. Aceasta este povestea lor!

unnamedMarea aventura Lego 3D – dublat

Regia: Phil Lord, Chris Miller
In rolurile principale: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman

Gen: Acţiune, Animatie, Comedie
Durata: 108 minute
Ora:      V,L,Ma:   16:00
               S,D:         11:45, 16:00
               Mi,J:        13:45
 
Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de “persoană extraordinară” şi “salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

unnamedNimfomana Vol. II

Regia: Lars von Trier
In rolurile principale: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Uma Thruman, Shia LaBeouf

Gen: Drama               TARIF UNIC 10 RON
Durata: 130 minute

Ora:      S,D:   21:45

Nymphomaniac este jurnalul erotic al unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?